Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1828918290182911829218293 ... 18332>
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 21:41

prodigy писал(а):
  Shaman писал(а):"не считай себя самым умным, здесь все евреи" - байка про напис при прильоті в Ізраіль

не поодинокий випадок, коли колишні громадяни срср після 2-3 років в Ізраїлі шукають іншу країну для робити/родини і іншого.

Загалом за кордоном постійно проживає близько 700 000 — 750 000 громадян Ізраїлю, що становить приблизно 10% від усього населення країни.

Основна хвиля еміграції, спричинена високою вартістю життя, бюрократією та геополітичною напругою, прямує до розвинених західних країн.
Найбільші та найвідоміші ізраїльські діаспори (експати) розташовані у таких регіонах:США та Канада:

У Сполучених Штатах проживає найбільша група ізраїльтян за межами батьківщини — близько 350 000 осіб. Значні громади також облаштувалися в Канаді (наприклад, у Торонто та Ванкувері). Емігранти, як правило, добре інтегруються в місцевий ринок праці, працюючи переважно у сферах високих технологій та послуг.

Європа: Популярними напрямками для ізраїльтян є Німеччина (Берлін), Велика Британія (Лондон), а також Ірландія та Кіпр.
Молоді фахівці обирають ці країни через нижчу вартість життя та сприятливіші умови для ведення бізнесу.

Повернення до країн походження: Значна частка ізраїльтян повертається до країн, звідки вони колись репатріювалися, наприклад, до Франції , якщо не змогли адаптуватися до ізраїльських реалій.

Ваши ролики отстали от реальности.
Сейчас в Израиле огромное в сравнение с прошлыми волнами репатриации количество французских евреев. Если 10 лет назад я слышал французскую печать только в Тель-Авиве,то сейчас и в Петах-Тикве.
А в Нетании,Ашдоде,ТельАвиве они уже создали целые анклавы и вызывают недовольство приехавших раньше т к.пркупают квартиры не торгуясь поднимая и так заоблачные цены.
Про Ирландию смешно - там уровень антисемитизма на государственном уровне сейчас зашкаливает как и в Испании.
Из Лондона уже бегут не только евреи,но и сами бриты от надвигающегося исламского халифата.
Про Кипр и Болгарию с Чехией подтверждаю - едут покупая недвигу в отпуск и на пенсию из-за дешевизны.
shapo

С нами с: 29.05.18
Благодарил (а): 110 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 21:49

shapo писал(а):
  Shaman писал(а):
  shapo писал(а):Так ты не только Израиль знаешь,но и Австралию?
С таким счастьем и до сих пор на свободе

так в наш час глобалізації та інету при наявності розуму необов'язково всюди побувати особисто. гадаєш, ти один поїхав до Ізраілю чи до Австралії. в мене знайомий працював в Австралії - й до речі повернувся, хоча більшість вважала, що ні. а інші знайомі якраз дівчина поїхала в Ізраіль, а там 2023 - й потім вона поїхала таки до Німеччини.

але головне - інша ментальність та інший рівень життя. але не ти його створив, ти приїхав на вже готове, й будувалося це в умовах ближше до українських. а на готове - це завжди легше. тому не треба давати поради космічного масштабу тим, хто ЗАЛИШИВСЯ в Україні. чи тим більш зневажливо ставитися - що ти собі дозволяєш в кожному другому чи першому повідомленні...

Забавно,но ты не первый раз мне пишешь что это не я построил Израиль или Австралию.
А ты что,при этом построил Украину раз до сих пор в ней живешь?
И что ты в ней построил или твои предки при таких любимых тобой космических заявках?
У тебя аж два знакомых один из которых работал в Австралии,другая в Израиле.
Вот только ты забыл уточнить кем они работали и кем были в Украине до отъезда.
А мое отношение здесь к тому или иному человеку зависит только от отношения к мне - хаму хамлю, вежливому вежливо отвечаю

слухай, "я тебе про Фому, ты мне про Ерему". мені теж байдуже, чим ти там займаєшся в Ізраілі чи Австралії. виїхав та й виїхав. але ти дуже пафосно розповідаєш, як нам ТУТ робити. навіщо? краще думай, чим будеш займатися в Австралії. а ми тут самі розберемося. точніше, свої оцінки можеш давати, але без цієї зверхності. так Ізраіль чи Австралія - більш розвинені країни. так й Україну треба будувати. будувати, а не розповідати, як все погано. в Ізраілі та Австралії теж свого часу було не все так добре...

ти просто наче наводиш приклад Ізраілю. добре - але власне Україна це є, те що ТИ побудував. а сам поїхав туди, де побудували інші - виходить краще за тебе ;)
Последний раз редактировалось Shaman Вс 05 июл, 2026 21:53, всего редактировалось 1 раз.
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 21:53

Shaman писал(а):
я взагалі не розумію, навіщо з Європи їхати в Ізраіль... чи там з США... з Раші так, треба терміново їхати, поки там в черговий раз не згадали, хто в усьому винен. аналоги чорних сотень вже є.

Это говорит только о том,что ты насмотревшись роликов решил что знаешь страну.
Как раз в Россию вернулось наибольшее количество репатриантов приехавших в 2022.
Причина простая - потеря социального статуса и доходов неизбежных при любой эмиграции и бомбежки к которым россияне в отличие от украинцев не привыкли.
Что касается антисемитизма в России,то при Путине его как раз нет хотя за эти слова меня тут уже много раз кем только не обозвали.
А ещё если бы ты знал сколько украинок и молдаванок работающих в Израиле гастерами мечтают зацепиться за Израиль и получить гражданство,то вообще бы перестал смотреть ролики.
При этом молдаванки могут довольно дёшево получить гражданство Румынии и работать в ЕС легально и они прекрасно это знают,но сравнив условия почему-то остаются в Израиле.
shapo

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 22:00

shapo писал(а):
  Shaman писал(а):я взагалі не розумію, навіщо з Європи їхати в Ізраіль... чи там з США... з Раші так, треба терміново їхати, поки там в черговий раз не згадали, хто в усьому винен. аналоги чорних сотень вже є.

Это говорит только о том,что ты насмотревшись роликов решил что знаешь страну.
Как раз в Россию вернулось наибольшее количество репатриантов приехавших в 2022.
Причина простая - потеря социального статуса и доходов неизбежных при любой эмиграции и бомбежки к которым россияне в отличие от украинцев не привыкли.
Что касается антисемитизма в России,то при Путине его как раз нет хотя за эти слова меня тут уже много раз кем только не обозвали.
А ещё если бы ты знал сколько украинок и молдаванок работающих в Израиле гастерами мечтают зацепиться за Израиль и получить гражданство,то вообще бы перестал смотреть ролики.
При этом молдаванки могут довольно дёшево получить гражданство Румынии и работать в ЕС легально и они прекрасно это знают,но сравнив условия почему-то остаются в Израиле.

які ролики, ти про що? повернулись до Раші - добре. тобто до Франції не повертаються, а в Рашу - щось дивно виглядає :lol: антисемітизму кажеш немає, так він швидко виникає, якщо ти забув. в 33 році - за скільки років? чорні сотні - дитише РПЦ, чи не так? так РПЦ зараз впевнено повертається в ті часи. кажеш хлопці, в яких реальні свастики набити не антисеміти - хтось в Раші переконається, що це не так. єлине погоджусь - всі ці нацменшини, які зараз ріжуть українців - вони будуть різати не лише євреїв, а взагалі всіх руських. в Ізраілі своя війна, на Раші буде своя. треба їхати або в Німеччину, або в США. або в Австралію :lol: бачиш, як зараз вигідно мати п'яту графу ;)

а чому саме жінок? українці та молдавани не котуються? :lol: Бандерлог щось не рветься в Ізраіль, йому більше Румунія до вподоби
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 22:09

Кримський рубильник у положення off.

yanyura

С нами с: 09.01.09
Благодарил (а): 2048 раз.

7
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 22:12

yanyura у вас світло є? Бо схоже близько до вас прилітало.
Water

С нами с: 06.03.12
Благодарил (а): 76 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 22:12

prodigy писал(а):ЛАД
А в США так, вроде, воспринимается "негр". Хотя у нас оно не несёт никакого негатива.

як це не несе негативу?
кацап чи хохол-несе негатив? несе

в США років так 35-40 запроваджена політкоретність у висловах
..........
Очень много слов, но, похоже, вы сегодня перепили.
Кацап чи хохол у нас несе негатив.
Негр, опять же у нас, негатива не несёт. А в США несёт.

замість старий помполіт/парторг-використовуйте людина поважного віку яка в часи СССР працювала керівником первинної партійної організації комуністичної партії (КПРС/КПУ) на підприємстві. Крім політичної агітації, він стежив за виконанням виробничих планів та ідеологічною дисципліною робітників.

Это тоже сказки с перепою.
Если в армии, то был замполит. Помполитов не было. Может у вас на торговом флоте были, не знаю.
Парторг (а, точнее, секретарь) "первинної партійної організації комуністичної партії (КПРС/КПУ) на підприємстві" никогда не стежив за ідеологічною дисципліною робітників и уж, тем более, за виконанням виробничих планів. И не был освобождённым работником - работал так же, как остальные. Освобождённым он становился только в достаточно крупной по численности организации. Не помню (да и никогда не интересовался), сколько для этого человек должно быть.
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 22:13

Shaman писал(а):
  shapo писал(а): Забавно,но ты не первый раз мне пишешь что это не я построил Израиль или Австралию.
А ты что,при этом построил Украину раз до сих пор в ней живешь?
И что ты в ней построил или твои предки при таких любимых тобой космических заявках?
У тебя аж два знакомых один из которых работал в Австралии,другая в Израиле.
Вот только ты забыл уточнить кем они работали и кем были в Украине до отъезда.
А мое отношение здесь к тому или иному человеку зависит только от отношения к мне - хаму хамлю, вежливому вежливо отвечаю

слухай, "я тебе про Фому, ты мне про Ерему". мені теж байдуже, чим ти там займаєшся в Ізраілі чи Австралії. виїхав та й виїхав. але ти дуже пафосно розповідаєш, як нам ТУТ робити. навіщо? краще думай, чим будеш займатися в Австралії. а ми тут самі розберемося. точніше, свої оцінки можеш давати, але без цієї зверхності. так Ізраіль чи Австралія - більш розвинені країни. так й Україну треба будувати. будувати, а не розповідати, як все погано. в Ізраілі та Австралії теж свого часу було не все так добре...

ти просто наче наводиш приклад Ізраілю. добре - але власне Україна це є, те що ТИ побудував. а сам поїхав туди, де побудували інші - виходить краще за тебе ;)

Повторяю свой вопрос ещё раз - что ты или твои предки построили в Украине,что ты считаешь возможным упрекать меня тем,что я где-то приехал на все готовое?
Где я рассказал что тебе делать?
Да,песикота отправлял на фронт и сейчас ему предлагаю сделать то же или заткнуться в своих обвинениях других в недостаточном патриотизме.
Восприятие тобой моих оценок как якобы с подчеркиванием превосходства говорит только об одном - недостатке аргументов против.
Строить Украину,конечно,нужно,но для этого нужно через 35 лет хотя бы ясно сформулировать что вы собираетесь строить, такую коррумпированную страну как сейчас по галицким лекалам или что-то другое?
И кто это будет делать и почему при такой демографической ситуации?
Что касается уровня жизни в Австралии,то по приезду ходил к внучкам в школу на день деда где директор рассказывал про своего деда и показывал фото их жизни из 40-х - 50-х годов прошлого века и мне было очень обидно почему в другой стране можно было жить уже тогда нормально,а в другой в нищете в сравнении с ними и при этом и через 70 лет снова стоять перед теми же проблемами.
shapo

1
1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 22:14

❗️рф не планує вести змістовні переговори щонайменше до лютого 2027 року, — FT

▪️Кремль розраховує, що США схилять Україну до масштабних поступок.
▪️Тристоронній переговорний процес за посередництва США навряд чи відновиться до кінця літа.

https://www.dw.com/uk/ft-rf-ne-mae-nami ... a-77840282
Xenon

С нами с: 25.02.09
Благодарил (а): 76 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 22:24

shapo А я теж не перший раз запитаю, а котра у вас година? Загострення антисемитизму в Україні найбільше з 2 ночі до 5 ранку в Австралії )))
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

#<1 ... 1828918290182911829218293 ... 18332>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: flyman + гостей: 2