|
Еміграція, заробітчанство |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Добавлено: Пн 06 июл, 2026 12:47
Дюрі-бачі писал(а):akurt а документи на проживання вони зробили? Бо в мене родичі друга будуть повертатись, вони отримали відмову. Чоловік працював на автомайстерні, дружина, здається в якомусь дитячому садочку, чи то вахтерській організації, яка помагала доглядати за малими дітьми.
В мене знайомі, що приїхали в Вінніпух по цій програмі, не так давно щось таке отримали, що дає можливість продовжувати жити, працювати і на щось сподіватися далі. Хлопець, правда працює як скажена коняка на кількох роботах, так ще й захворів, треба була складна операція, але все обійшлося по страховці. Щоправда, канадська медицина — для людей, сильних духом.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- С нами с: 24.01.12
-
-
-
-
4
9
3
Добавлено: Пн 06 июл, 2026 12:48
Дюрі-бачі писал(а):akurt а документи на проживання вони зробили? Бо в мене родичі друга будуть повертатись, вони отримали відмову. Чоловік працював на автомайстерні, дружина, здається в якомусь дитячому садочку, чи то волонтерській організації, яка допомагала доглядати за малими дітьми.
На скільки я знаю, їм все продовжили як слід. P.S. Медицина там дійсно специфічна: чоловіку племінниці вже два рази робили операції. Це після того, як забирала «Швидка допомога». Все було дуже дуже дуже довго якось. Але все безкоштовно. Живий. Пиячить та курить цигарки. Тобто здоровʼя має. То в Україні всі звикли все отримувати швидко та безкоштовно. Мого колишнього підлеглого забрала швидка - районна лікарня - прийняв особисто завідувач відділенням. Гострий панкреатит. То перше питання було, скільки має грошей. Звідти далі пішло лікування. В смислі відправили додому. Батько приходить робить якісь страшенно дорогі уколи. Коли черговий раз забрала швидка, то він бродив по всій лікарні огинався та пошепки просив чи УЗД, чи МРТ підшлункової, чи кишку ковтати - ну хоч щось де крім крапельниці - як тільки чули, що він клієнт зав. відділенням - ховалися, апаратуру відключали та розбігалися… Так що в Канаді дійсно все специфічно.
-
akurt
-
-
- С нами с: 12.02.09
-
-
-
-
2
2
7
Добавлено: Пн 06 июл, 2026 13:08
akurt писал(а):То в Україні всі звикли все отримувати швидко та безкоштовно.
Принаймні, якщо платно (включно з по страховці), то у нас звикли швидко. УЗД день в день і т п, запис до будь-якого спеціаліста буквально за кілька днів. Наприклад, в Канаді. Щось типу запалення легень - в легенях накопичується рідина. Щоб потрапити на прийом, кілька годин довелося провести в черзі. Ну там якщо не потребуєш реанімаційних процедур - почекаєш. Рідину відкачали, але вже кінець робочого дня. В госпіталізації відмовили, дали знеболювальне, завтра приходьте, ну а там той самий сценарій. Померти не дадуть, але це вам не клініка з "Доктор Хауз" 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- С нами с: 24.01.12
-
-
-
-
4
9
3
Добавлено: Пн 06 июл, 2026 13:14
Саме так. В Канаді чоловік племінниці пролежав на ношах в очікуванні операції (гострий проктит) 13 годин просто в коридорі. Але все зробили.
Я звісно давно не був в лікарні у Львові - в мене сімейний лікар в районній лікарні в Пустомитах - то там дійсно все швидко та реально на високому рівні. І все - в день звернення. Я можу поставити тільки вищу оцінку.
-
akurt
-
-
- С нами с: 12.02.09
-
-
-
-
2
2
7
Добавлено: Пн 06 июл, 2026 13:20
akurt писал(а):Насмішили від душі. Мені це ось що нагадало: років 40 тому мій двоюрідний брат заверьувпвмя в Програму переселення українці на Далекий Схід. Там від нього народилися три сини. Двоє синів стали наркоманами (китайці привчили) - не лань чи живі. Щоби врятувати молодшого його віддали в армію, ту, що «друга в світі». Останній раз я з ним говорив років 10 тому і що цікаво: цей російський солдат, генетично - українець - який не був ніде та ніколи далі Хабаровська, в останній зі мною розмові сказав фразу, слово в слово вашу: « як її любити за дії Ердогана? Українці в принципі не люблять диктатури» Тільки замість прізвища президента Туреччини було прізвище президента України. Оце так мізки людини промили…
Идеи в мозгах практически никак не связаны с генетикой.
-
ЛАД
-
2
-
- С нами с: 31.08.10
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Пн 06 июл, 2026 13:25
akurt писал(а):Саме так. В Канаді чоловік племінниці пролежав на ношах в очікуванні операції (гострий проктит) 13 годин просто в коридорі. Але все зробили. Я звісно давно не був в лікарні у Львові - в мене сімейний лікар в районній лікарні в Пустомитах - то там дійсно все швидко та реально на високому рівні. І все - в день звернення. Я можу поставити тільки вищу оцінку.
Коли це було та скільки коштувало?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Пн 06 июл, 2026 13:39
ЛАД писал(а): akurt писал(а):Саме так. В Канаді чоловік племінниці пролежав на ношах в очікуванні операції (гострий проктит) 13 годин просто в коридорі. Але все зробили. Я звісно давно не був в лікарні у Львові - в мене сімейний лікар в районній лікарні в Пустомитах - то там дійсно все швидко та реально на високому рівні. І все - в день звернення. Я можу поставити тільки вищу оцінку.
Коли це було та скільки коштувало?
Я на днях УЗД всіх органів робив в лікарні (поліклініці) заводу Антонова (між метро Нивки і Святошино) , треба було терміново для льотної комісії, без запису, вийшло точно ДО 1000 грн. По пунктам який орган скільки , не запамʼятав, а чек не зберіг.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- С нами с: 15.02.09
-
-
-
-
7
8
6
Добавлено: Пн 06 июл, 2026 14:12
Hotab писал(а):......... Я на днях УЗД всіх органів робив в лікарні (поліклініці) заводу Антонова (між метро Нивки і Святошино) , треба було терміново для льотної комісії, без запису, вийшло точно ДО 1000 грн. По пунктам який орган скільки , не запамʼятав, а чек не зберіг.
Мне сравнительно недавно (пару месяцев тому) сделали ЭКГ в районной поликлинике, что-то там не понравилось, послали на УЗИ. Но посоветовали делать не в поликлинике, а в рядом в частной - узист лучше. Сделали за 500 грн. Всё нормально. И УЗИ на сегодня одни из самых дешёвых обследований. И учтите, к военным сегодня всё же несколько другое отношение.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Пн 06 июл, 2026 14:15
ЛАД Ну цей теж добре зробив. Побачив те чого інші раніше не бачили (або додалось, або краще побачив), ну і те що інші раніше бачили все підтвердив не знаючи зарані.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- С нами с: 15.02.09
-
-
-
-
7
8
6
Добавлено: Пн 06 июл, 2026 14:27
Дюрі-бачі писал(а): akurt писал(а):дуже не люблять невідомо за що
а як її любити за дії Ердогана? Українці в принципі не люблять диктатури
А що не так з Ердоганом? Байрактари - дав (коли "демократії" обіцяють дати в 2027 році.). Російський літак - збив (коли "демократії" бояться). Висасує з економіки Росії по мільярду доларів в рік по туризму ("демократії" роблять те саме, але втиху). Що поганого зробив?
-
BIGor
-
-
- С нами с: 19.09.10
-
-
-
-
2
2
|
|
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы:
Faceless, Ірина_, Модератор
|
Топ ответов
Топ пользователей
Лучшие ответы за минувшую неделю
|
|
|