Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Так это Бетон с валютными ОВДП сравнивает, а Страйкер живет на гривневых "Безумству храбрых поем мы песню"
за 2025 14.3% в перерахунку в USD
Сергей Мавроди утверждал, что лично консультировал Беллу Златкис (руководителя Департамента ценных бумаг Минфина РФ) по вопросам создания и выпуска государственных краткосрочных облигаций (ГКО). Сам он заявлял, что именно его опыт с МММ лег в основу механизма государственного долга.Суть взаимосвязиЗаявления Мавроди: Основатель МММ неоднократно заявлял в интервью, что в начале 1990-х годов к нему обращались представители министерства за финансово-технической экспертизой, так как классическая пирамида трансформировалась в государственный инструмент.Позиция государства: Официальные лица Министерства финансов РФ и Центрального банка опровергали факты каких-либо официальных консультаций с Мавроди, хотя признавали, что структуры ГКО и МММ имели общие черты финансовой пирамиды.Роль ГКО: Государственные облигации стали крупнейшей финансовой пирамидой в истории России, крах которых спровоцировал дефолт 1998 года
SPYI дал 16.6% в USD за 2025 в нормальной юрисдикции, но я ради него квартир не продавал
Це, до речі, дає часткову відповідь на питання чому в Києві таке дороге житло. Ось такі тіпи готові платити за квартири багато і попит від них піднімає ціни до тих рівнів, які недоступні людям, яким просто потрібна квартира для життя
не ток они. Есть еще военные... и выплаты погибшим. Все бегут в бетон... Еще и е-оселя... Но в переспективе демографической пирамиды - я ХЗ кому нужно будет то жилье лет через 15-20...
dimo_0n написав:не ток они. Есть еще военные... и выплаты погибшим. Все бегут в бетон... Еще и е-оселя... Но в переспективе демографической пирамиды - я ХЗ кому нужно будет то жилье лет через 15-20...
Доходи військових сильно переоцінені, як і виплати загиблим. А щодо потреб у житлі і демографії - житла настільки недостатньо досі, що навіть за помітного скорочення населення його все одно буде небагато.
Колеги, напишіть, скільки зараз приблизно коштує ремонт за м2 у квартирі новобудові у будинку моноліт після будівельників у Києві? Приблизно, робота + матеріали усе разом. Без техніки та меблів. Але з сантехнікою. Звичайний пристойний середній ремонт, не мажорний і не у стилі "бабушатнік". Дякую.
vitaxa2006 написав:Колеги, напишіть, скільки зараз приблизно коштує ремонт за м2 у квартирі новобудові у будинку моноліт після будівельників у Києві? Приблизно, робота + матеріали усе разом. Без техніки та меблів. Але з сантехнікою. Звичайний пристойний середній ремонт, не мажорний і не у стилі "бабушатнік". Дякую.
Скільки ремонт - не скажу. Але мебельщик мені порахував вартість вбудованих меблів (без модних Кліфов, Савіол чи АGT - звичайне ДСП) - я трохи прихуїв. Шафа довжиною у 2.8 метра висотою 2.4м вийшла у овер 3ку євро. Київ, Україна, 2026 рік. А... доставка і монтаж в цю ціну не входять. І ні - там немає ані складних ліфтів, якогось замороченого наповнення, ані, навіть, підсвітки. Тому щось я підозрюю, що з оздоблювальними роботами може бути навіть гірше.