Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt писал(а):В ці дні іде помітна купівля нерухомості на півдні Франції громадянами Великої Британії.
Цікаво, де саме. Бо не вся південна Франція однаково корисна, там є цілі "чорні міста" (це як чорні квартали, тільки тут ціле місто), де не те що житло купувати, навіть зупинятись не варто
Але реальність така: чорношкірого населення багато в таких містах як Париж та Марсель. В інших містах практично немає. Або не видно. Це при тому, що я інтенсивно відвідую майже всю Францію. Так ось: у великих містах типу Тулузи за день можна зустріти 2-5 чорношкірих людей. Не більше. За весь день. Цікаво, що як правило це жінки, які сидять та чекають міський автобус на зупинці. А якщо молодик років 25 - то видно, що вештається без діла по місту або в компанії білих французів - спортсменів. Небезпеку відчув тільки один раз за 2 роки: на краю парковки в старовинному місті Auch (там величезний собор майже як Notre-dame a Paris) була юрба в 4-5 чорношкірих хлопців років 25-ти. То я озирнувся та перевірив, чи закрив авто.
Последний раз редактировалось akurt Вт 07 июл, 2026 15:22, всего редактировалось 1 раз.
тут пишуть, що там є всякі курси, які коштують 200-300 злотих в місяць, а на податках економія десь 1000-1500 злотих, залежно від зарплати Але то все діє тільки для молоді до 25 років
тут пишуть, що там є всякі курси, які коштують 200-300 злотих в місяць, а на податках економія десь 1000-1500 злотих, залежно від зарплати Але то все діє тільки для молоді до 25 років
Але здається, до 26 ти прибутковий і так не платиться, там йшлося саме проZUS.
Дюрі-бачі писал(а):Враховуючи відмову гальмувати друкарський верстат і відмову урядів будувати соціальне житло, нерухомість буде як золото: ракетою вгору (якщо дивитися хоча б на 5-10 років, а не на місячні коливання)
Допитливий та уважний дописувач/читач на цій гілці думаю звернув увагу на цей допис. Як це так, що «нерухомість буде як золото»? Доведено численними дописами на цій гілці: вона може тільки дешевіти та знецінюватися.