Радник Міністерства оборони Сергій Бескрестнов (Флеш) заявив, що Україна має готуватися до атак ворога на глибину до 100 кілометрів по практично будь-яких об'єктах.
«Треба готуватися до того, що вони атакуватимуть на глибину 100 кілометрів усе, що можливо: АЗС, поштові відділення, будь-які склади, підприємства, бази будівельної та сільськогосподарської техніки, об'єкти залізниці, автомобільні дороги, електропідстанції не лише великої потужності»
За його словами, Україна вразливіша саме тому, що ворог не обирає конкретні цілі для ударів на її території, тоді як тилові регіони від дешевих ударних дронів захищені лише загалом.
Бескрестнов також зазначив, що чим ближче можливі мирні переговори, тим активніше готують для них підґрунтя — війна перейшла у фазу далекобійних ударів.
При цьому, за його словами, Україна перебуває в кращих умовах, оскільки Росія більша за територією і має більше критично важливих об'єктів, захист яких Москва не забезпечить навіть за кілька років.
«Ситуація абсолютно безглузда: обидві сторони планомірно знищують інфраструктуру одна одної. При цьому гинуть люди. Ми хочемо все це зупинити, а наш ворог ні. Його все це цілком влаштовує»
коли тут описують ту шкоду, яка нанесена нам, забувають писати, а хто винен в цьому, хто наносить цю шкоду...
ПС: Бандерлог, повністю погані новини. Я тримаю слово )
stm, я тут взагалі отсипаюсь, а ви взялись дрючком тикать, чи не здох? шо надо від Бандерлога? Зачєм Ви мене призиваєте? Засудить злочинців? Чи щоб сказав що війна тут ні причому а паттерни їх поведінки сформувались ще в дитинстві... Хз, з ситуацією не знайомий. Почекаєм повної картинки. Як убиті образили? Хто вони такі були? Можливо вони були на стільки небезпечні що лишити їх живими не можно було, а можливо вбили случайно одного, аіншого довелось добивати як свідка. Диявол ховається в деталях.
ПС: Бандерлог, повністю погані новини. Я тримаю слово )
stm, я тут взагалі отсипаюсь, а ви взялись дрючком тикать, чи не здох? шо надо від Бандерлога? Зачєм Ви мене призиваєте? Засудить злочинців? Чи щоб сказав що війна тут ні причому а паттерни їх поведінки сформувались ще в дитинстві... Хз, з ситуацією не знайомий. Почекаєм повної картинки. Як убиті образили? Хто вони такі були? Можливо вони були на стільки небезпечні що лишити їх живими не можно було, а можливо вбили случайно одного, аіншого довелось добивати як свідка. Диявол ховається в деталях.
Я про це ж. Сьогодні від мене жодного гарного коментаря. А від вас гарний - ви відсипаєтесь! Це ж охуєнно, вибачайте але то є так, те що не здох - це прям джек пот!!! )
fox767676 писал(а):stm ти палишся своїм рівнем - для тебе "працюють на іноземних замовників" тільки якісь расово-правильні небожителі,"істинні соросята", до яких тобі доступу нема, то ти не маєш уявлення що там і як. Щодо поваги до своєї країни та Америки - я більше ніж знайомий з американською культурою, оріентуюсь в прізвищах і трохи бачив на власні очі - все +/- Ok Добре що у Західного світу поки є такий локомотив як США - який тягне науково-технічно це все, і дає заробити на своїй економіці та технологіях іншим країнам світу. Але чи гірше було б якби Вашингтон не ліз в українську політику, починаючи з її навмисного розброєння і закінчуючи продавлюванням своїх інтересів через своїх людей в уряді - питання дискусійне. Я значно більше укорінений в Україну ніж ви і вважаю що вона заслуговує, і головне, здатна бути більш ніж пошматованою спартанською казармою без економіки, як її бачать любимі вами яструби з Лондона та Вашингтона.
prodigy Ці "друзі" не здатні були навіть пролобіювати CapEx у розширення виробництва Patriot - а навіщо "союзним" тубільцям інфраструктура та економіка, їх достатньо годувати незламністю
Фокс, коли моя матуся після того як я її повезла до Чорногорії, Болгарії, Італії каже що вона попрощалася з ЮБК ще з 2014року, одразу від першої відпустки, а ви все ще ниєте, що це найкраще місце на Землі... то людину яка не знає що таке комфорт і світ я бачу здалеку ))) як і людину яка має незадоволення на 100% своїм теперешнім і не має 100% візії свого майбутнього 😁 це вас і Шапо об'єднує на 1000%. Але для вас гірші новини - ви впали у воронку незадоволення життям зашвидко, до 75 років, йому портити життя навкруги порівняннями минулого залишилося менше часу. Нажаль ,портити він буде найближчий людини яку гарно виховав... якщо не зміниться і не одягне декомунізовані червоні шорти і не буде засновником наразі я з сімєю живу найкраще життя!))) Бачите, сину одна відпустка без нього була замала і вони поїхали на Балі, знаючи що жде попереду - неможливість сказати: "батьку, вибачаюся, але як ви мене заїбали порівнянням з минулим і незадоволенням сьогодення!!!" 😅
В чому різниця між нами - ви типовий представник підпанків - заробление на внутрішньоукраїнстких оборутках намагаєтесь вивезти за кордон, туди де українців мають за 3й сорт. За будь-якої влади, якби ви там на грудях не рвали вишиванку. Я до останнього намагався все тримати в Україні - і через туризм, і нерухомість, і фондовий ринок. Вже після 2015 багато подорожував по світу, по досить мажорним локаціями - але за кошти замовника бізнес-трипу. Про комфорт ви знову спалились - проміняти історичну спадщину у вигляді палаців імператорів, великих князів, місць зустрічі володарів світу на приховані плінтуса в лоббі та безлімітну ол-інклюзив ром-колу ну то видало закомплексовану дівчину з хрущівки на всі 100. Більшість готелів в криму де я був побудовані після 1995. В Болгарії нема аналога величезного відкритого басейну з морською водою та ще й під горами Ялта-Інтурист де я купався на новий 2009 рік, що вже казати про резидленціх володарів світу чи хочаб власний , український шматок середщемнорських субтропіків. Довічним приймачкам не зрозуміти.
А ви закордон нічого не вивели? Особливо найдорожче? Співчуваю ))) бути бурятом у спільноті "всі хочуть бути руськими" - це прям джек пот неадекватності! ПС: Бандерлог, зацініть, я все ще про найгірше. А ви - про щастя на сьогодні )))
Последний раз редактировалось stm Вс 12 июл, 2026 14:52, всего редактировалось 1 раз.
fox767676 писал(а):... Про комфорт ви знову спалились - проміняти історичну спадщину у вигляді палаців імператорів, великих князів, місць зустрічі володарів світу ...
що ж ти так тужиш за історичною спадщиною російської імперії... без неї ніяк?
що ти свідомо описуєш окремі фрагменти? коли Іран блокує протоку, то США звісно роблять повну блокаду. писав ще на початку тієї війни, що Іран зручно влаштувався - блокує протоку, а його суда вільно плавають. США пофіксили цей баг.
ще раз - наче домовились про розблокування протоки, але Іран намагається все одно керувати процесом, а коли хтось йде ВОДАМИ Оману не погодив з квірами (бо не мають це робити) - Іран атакує суда. отримав у відповідь - й атаки, й блокаду. як тільки Іран публічно заявить про вільне судноплавство - то блокаду одразу знімуть. гадаю ти розумієш реальні причино-наслідкові зв'язки - але чомусь звинувачуєш США
я правильно тебе зрозумів? коли іран блокує то сша теж блокує? Це тому що сша хоче розблокувати, але розблокувати справедливо? ) А справедливо це коли можно буде всім вільно а з іраном ні, на іран буде блокада?) Це все тому що в трампа деменція Варіант що сша свідомо блокує протоки і дестабілізує близький схід взагалі не розглядається?
Shaman писал(а):що ти свідомо описуєш окремі фрагменти? коли Іран блокує протоку, то США звісно роблять повну блокаду. писав ще на початку тієї війни, що Іран зручно влаштувався - блокує протоку, а його суда вільно плавають. США пофіксили цей баг.
ще раз - наче домовились про розблокування протоки, але Іран намагається все одно керувати процесом, а коли хтось йде ВОДАМИ Оману не погодив з квірами (бо не мають це робити) - Іран атакує суда. отримав у відповідь - й атаки, й блокаду. як тільки Іран публічно заявить про вільне судноплавство - то блокаду одразу знімуть. гадаю ти розумієш реальні причино-наслідкові зв'язки - але чомусь звинувачуєш США
я правильно тебе зрозумів? коли іран блокує то сша теж блокує? Це тому що сша хоче розблокувати, але розблокувати справедливо? ) А справедливо це коли можно буде всім вільно а з іраном ні, на іран буде блокада?) Це все тому що в трампа деменція Варіант що сша свідомо блокує протоки і дестабілізує близький схід взагалі не розглядається?
коли блокаду знімуть, то знімуть для всіх, включно з Іраном. але Іран не хоче знімати блокаду, хоче щоб з гим погоджували курси, а тих, хто йде взагалі через води Оману - було декілька атак. хоча яка його справа щодо вод іншої країни...
варіант, що це США свідомо блокує протоку розглядається в розділі конспірологія бо дестабілізація йде по всьому світові, й США це не потрібно...
stm писал(а):А ви закордон нічого не вивели? Особливо найдорожче? Співчуваю ))) бути бурятом у спільноті "всі хочуть бути руськими" - це прям джек пот неадекватності!
Вивів, коли осягнув глибину глибин стану свідомості українсього істеблішменту і значної частини населення. Доводиться розраховувати на власні сили, а не на репарації, гранти чи якогось натвського принця. Та і альтернативи нема - українська фонда сконала ще у 2014 І це ж не я в український прапор загортався на барселонських пляжах. А вам хто заважав якщо не за Януковича , то хоча б при Ющенко "підтримувати все українське"?
Последний раз редактировалось fox767676 Вс 12 июл, 2026 16:09, всего редактировалось 1 раз.
Shaman писал(а):що ти свідомо описуєш окремі фрагменти? коли Іран блокує протоку, то США звісно роблять повну блокаду. писав ще на початку тієї війни, що Іран зручно влаштувався - блокує протоку, а його суда вільно плавають. США пофіксили цей баг.
коли блокаду знімуть, то знімуть для всіх, включно з Іраном. але Іран не хоче знімати блокаду, хоче щоб з гим погоджували курси, а тих, хто йде взагалі через води Оману - було декілька атак. хоча яка його справа щодо вод іншої країни...
варіант, що це США свідомо блокує протоку розглядається в розділі конспірологія бо дестабілізація йде по всьому світові, й США це не потрібно...
сша потрібна дестабілізація. Продовження сучасних правил гри веде до програшу сша китаю. Тому правила й міняються. І сша сам найбільший експортер нафти тому й виграє від зростання цін. І частка сша в торговому потоці через протоку мізерна. І яка справа сша до кораблів, що погодили курс і мито заплатили ірану?(