|
Пришла пора неликвидов |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Чет 20 тра, 2010 23:55
дааа ... я по аське медленнее общаюсь чем Вы тут
v.illich добрый
я отвечал на конкретный вопрос сана...
про "чуть чуть" продал, про отраслевую конъюнктуру на рынке сахара, а не конъюнктуру на фондовом рынке
но по сути можно ответ сформулировать и в Вашем понимании...действительно глубоко ушли, особенно один из них. остальные вроде так +\- по рынку. разве только неликвиды просели? взять мегаликвид... алчевка, нафта
а по поводу "чуть-чуть"... были банки и по 6 копеек 
-
nikki
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 21 тра, 2010 00:00
San улыбнул... веселое начало пятницы
Пт 21 Май, 2010 00:00
-
nikki
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 21 тра, 2010 18:41
Думаю что освобожденные деньги из рынка дадут "вторую" жизнь неликвидам...
Так как для роста любой бумаги нужен ресурс, пока идет рост то многие желающие купить другую бумагут, могут этого не делать, выжидая конца роста по ликвидной бумаге. После распродажи очень много на рынке свободних денег появляется и эти деньги уже будут входить в другие бумаги нежели до того. /Более того каждое падение учит инвесторов и учит не покупать переоцененные бумаги и искать новые интересные идеи!
-
Кирил
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 21 тра, 2010 18:51
Кирил
А я бы чуток распродал бы неликвидов (процентов так на 50) в середине спреда (bid+ask)|2, чтобы войти на РЗ, а так заблокированы денюжки в РК..
Сорри за срыв идеи..
-
San
-
-
- Подякував: 2331 раз.
- Подякували: 2612 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 22 тра, 2010 00:47
Думаю з неліквідами народ тепер трохи почекає. При теперішніх цінах ідей і без неліквідів вистарчає. Ну це звичайно якщо передпосилки для росту будуть.........
Знайомий народ який дивився в бік РК туди вже не дивиться.
-
yaropolk
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 22 тра, 2010 00:50
San
ну позвоните в понидельник покупцам нелеквидов, думаю сможете по средине спреда договориться - нет проблем... просто вы забываете что рынок нелеквидов это телефонный рынок... а вы как бы сан не показатель для рынка, и погоды не зделаете, на 20 -30 тис продать нелеквидов вообще без проблем, просто может вы не те бумаги понабирали???
Вы кстати писали что у вас нелеквидов всего-то процов 15% куда вам еще 1/2 распродавать ???
-
Кирил
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 22 тра, 2010 01:04
[b]yaropolk[/b]
ну власне почекає, але не довго, тиждень думаю не більше...
Саме тому їх час знов прийшов, адже поки ваші знайомі не дивляться в бік неліквідів, вам ніхто не завадить "згвалтувати ринок" й забрати ці папери за копійки, хоча думаю сильні потенціально папери, особливо ті що нормально не відросли ще з 2009 року будуть з низьких рівнів підняті на наступному тижні. Хоча мені власне подобається думка, що декілька днів цікавіше побути в ліквідах. щось накшталт PGOK.
Власне мушу сказати що ті хто на низах(коли інші про це не думали) брав фундаментально сильні неліквіди, зараз спокійно рахуе не збитки а недоотримані прибутки, от наприклад, той самий Кримський содовий, ну вибачте буду банальним, ті хто його придбали до 1 грн. а ця ціна була ще пів року тому зараз може в ній абсолютно безпечно сидіти й думати хіба що про те що недоотримав прибутку бо на хаях вона була 3. Той самий ЗАКО на початку року був по 1.5 й зараз що б там не було коштуе 2.5-3. Тому не всі неліквіди падають так само як росли, а ось Ліквідні папери в 90% випадках вернулись до рівня початку року.
-
ROD
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 22 тра, 2010 01:14
ROD написав:ну власне почекає, але не довго, тиждень думаю не більше... Саме тому їх час знов прийшов, адже поки ваші знайомі не дивляться в бік неліквідів, вам ніхто не завадить "згвалтувати ринок" й забрати ці папери за копійки, хоча думаю сильні потенціально папери, особливо ті що нормально не відросли ще з 2009 року будуть з низьких рівнів підняті на наступному тижні. Хоча мені власне подобається думка, що декілька днів цікавіше побути в ліквідах. щось накшталт PGOK. Власне мушу сказати що ті хто на низах(коли інші про це не думали) брав фундаментально сильні неліквіди, зараз спокійно рахуе не збитки а недоотримані прибутки, от наприклад, той самий Кримський содовий, ну вибачте буду банальним, ті хто його придбали до 1 грн. а ця ціна була ще пів року тому зараз може в ній абсолютно безпечно сидіти й думати хіба що про те що недоотримав прибутку бо на хаях вона була 3. Той самий ЗАКО на початку року був по 1.5 й зараз що б там не було коштуе 2.5-3. Тому не всі неліквіди падають так само як росли, а ось Ліквідні папери в 90% випадках вернулись до рівня початку року.
справа в тому, що неліквіди і беруться для того, щоб не чіпати їх в моменти загального потужно росту чи падіння, це - майже індивідуальний інструмент, який же завжди в унісон з ринком. але у неліквіда є один мінус - він залишається неліквідом, а це значить, що далеко не факт, що ви його зможете продати, тим більше при загальному суперспаді - на нього і не гляне ніхто, якщо голубі фішки вартують на 40% нижче, ніж місяць тому. ну хіба що на більшо дурня сподіватись. а дурні на дні рідко купуть. а при рості будуть брати те, що почали затарювати на дні профі - а це буде перший ешелон. от такі думки
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 22 тра, 2010 01:42
[b]roman tr.[/b]
Не забувайте що неліквід з часом стає ліквідом....
якщо комусь буде цікаво- то так було зі Стіролом з Кразом та Північним гоком...Всі вони в цій темі як деякі тепер кажуть "рекламувалися" .
всі вони в свій час були неліквіди !
а зараз?
-
ROD
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 25 тра, 2010 13:32
кто ЭМСС на шару отхватил?