roman tr. написав:бобик, вы гений! куда ж нам без вас!
Бобик - писатель, а не читатель. По делу. Заготовка отскочила к 414 от 394. Коррекция на падении или разворот? Готовятся к росту цен по контрактам на сырье?
roman tr. написав:бобик, вы гений! куда ж нам без вас!
Бобик - писатель, а не читатель. По делу. Заготовка отскочила к 414 от 394. Коррекция на падении или разворот? Готовятся к росту цен по контрактам на сырье?
Я з деяких акцій просто в шоці. Напрклад Мостобуд, реально вірю що ціна зросте. Одна з найбільш недооцінених акцій (моя думка). Но як вона торгується це жах. 2 дні йшла нереально вверх ніяк не міг зайти, в середу так же вниз. Там обємом 200 тис. робили +10%. Спреди величезні. Да...
Kotyk написав:Я з деяких акцій просто в шоці. Напрклад Мостобуд, реально вірю що ціна зросте. Одна з найбільш недооцінених акцій (моя думка). Но як вона торгується це жах. 2 дні йшла нереально вверх ніяк не міг зайти, в середу так же вниз. Там обємом 200 тис. робили +10%. Спреди величезні. Да...
А я вот Мостобуд никогда не просчитывал. Есть ли какие ориентиры в цифрах? Портфель заказов, с/с, рентабельность, возможность выплатить кредиты.. Знаю, что Леонид что-то может рассказать, но захочет ли?
Я купую не на довгий термін тому класичний фундамнтом не рахую. більше використовую ТА. Але по Мостобуду враховуючи Євро, і вже оголошенні обєми робіт і фундамент має бути краще. Акції зараз по ціні 2009 року, коли в них було взагалі туго. Тут просто треба орієнтуватись на довший термін, а я не привик.
Kotyk написав:Я купую не на довгий термін тому класичний фундамнтом не рахую. більше використовую ТА.
Котык, а не могли бы Вы постить Ваш ТА время от времени по бумагам, индексу и т.д.?
П.С. Мостобуд меня сильно смущает своими дорогими кредитами. Пойду пошарюсь на СМИДу.
Vladimir1977 написав:Добрый день, Скажите а что с AZST почему цена так упала при этом ZPST, MMKI стоят дороже почему ?
Спекуляции по ММКИ. ЗПСТ - ? (спекуляции или сбор фри-флоата). АЗСТ = АЛМК = ЕНМЗ. Если тут будут видны разнонаправленные тенденции, стоит бить в набат.
Kotyk написав:Я купую не на довгий термін тому класичний фундамнтом не рахую. більше використовую ТА.
Котык, а не могли бы Вы постить Ваш ТА время от времени по бумагам, индексу и т.д.? П.С. Мостобуд меня сильно смущает своими дорогими кредитами. Пойду пошарюсь на СМИДу.
ТА по Мостобуду досить простий без фігур особливих і індикаторів. На 300-310 хороша підтримка. І там була консолідація. А тепер рвануло вверх. Буду по можливості закидувати графіки.