неужели в скором времени моя мечта сбудется.
какая прелесть. С нетерпением ждём сроков.
|
|
>Delta Official: На новому сайті перемикач "Коротко/Детально" ("Кратко/Подробно"), як мені здається, поставлений догори ногами (чи то право на ліво). Коли натиснена кнопка "Коротко" і її піктограма зображена глибше (втисненою), насправді включається режим "Детально", і навпаки...
На рахунок сайту дозвольте своїх скромних п'ять копійок. Прошу вибачення, мені дуже шкода, якщо ви потратили багато грошей на новий дизайн, але це дитячий садок, а не корпоративний сайт солідної банківської установи. Для повної гармонії, не вистачає ще одягнути персонал відділень в костюми клоунів цирку "Шапіто".
http://smile-smile.org.ua/smiles/kolobok/jester.gif http://smile-smile.org.ua/smiles/kolobok/jester.gif
согласен с таким утверждением. Это как раз тот случай, когда дорого не значит хорошо. Денег студия лебедева как обычно бабулесов рубанула видать знатно. И почему украинские банки так тянет на неё. Многие же прошли через эту ошибку. Потом жеж отказывались и далали новые порталы уже нормально. Но часто находятся другие которые идут по тем же граблям.
Ну навіщо так різко. Інноваційний дизайн. Дельта завжди брав нові висоти неординарним підходом. Інтерфейс інтуїтивний, легко запам'ятовується. Візуально залишає яскравий відбиток в уяві... Але дуже важливо, щоб разом із цим була точність, коректність, і відлагодженість на рівні добротного годинникового механізму. Я хотів би звернути увагу топ-менеджменту Дельти: не втратити здорову рівновагу (тут мова не стільки про сайт, а загалом про підхід до роботи установи). В інноваціях та сміливому підході не забути про фундаментальні речі... Щоб не розвалилось це все диво (яке зображене на головній сторінці нового сайту) на сміх курам... Востаннє редагувалось NazarK в Пон 25 кві, 2011 15:32, всього редагувалось 1 раз.
А ось із цим погоджусь. Будь-яка сильна і здорова (в т.ч. банківська) система має глибокі власні корні, а не виблискує в першу чергу мавпуванням "передових гламурних практик сусідів". Я думаю, що зроблені Дельтою кроки можна інтегрувати у здорове зростання, але потрібен тверезий самостійний підхід із зерном власного духу. да нормально сайт сделали- модно и креативно!!!
удачи и процветания Дельта - БАНКУ!!!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||