|
|
![]() budivelnik І на ваш товар буде покупець. Я у цьому не сумніваюся. Особисто мене цікавить здача житла в оренду. Не хочу депозитів, прибутковість яких впритул наближається до рівня плінтуса. Хочу конвертуватися. А однокімнатні квартири навіть по 30-35 м2 мені цілком підійдуть. Шкода, що таких новобудов фактично немає. Тому доведеться купувати 40-метрівки.
![]() Хочу побудувати коттедж в межах Львова -150-200 м 2 .
В скiльки обiйдеться будiвництво-в грошах та по часу ? ![]()
![]() 1 Що таке в межах Львова ? Якщо навпроти Оперного - то це одна сумма ( думаю ноликів 7 в іноземній валюті) , якщо на межі Львова і Сокільники/Давидів/Рясна-руська/Зимна Вода/Винники - то сума може бути і в 4-5 ноликів в іноземній валюті. 2 Щоб не розводити воду то: Проект - 100-5000 доларів Земля - 2000 - 150 000 доларів Будівництво 1 м2 в будинку в 150-200 м2 - 300-2000 доларів за м2 Комунікації - 5 000 доларів Здача в експлуатацію - 200-5000 доларів. Як бачите , яке запитання - така і відповідь. Реально і без захцянок то в 100 000 вкластись можна.
![]() Коробка з дахом в 150 м2 на моїх 4 сотках ( вартістю приблизно в 10000) обійдеться приблизно 80 000 доларів. Тому за 100 000 - можна буде заїзжати ( термін будівництва під ключ до року) , правда при умові що Ви не виставите умови типу паркет - художній двері всі дубові унітаз за 500 баксів , ванна за 1000 . а плитка в санвузлі по 100 доларів за квадрат Тобто , 100 000 це: 150 м2 , дах металочерепиця утепленна мінватою , підлога ламінат, стіни-стеля гіпсокартон шпалери або однотонна побілка , вікна металопластик , опалення індивідуальне газовий котел , каналізація вигрібна яма ( раз в пів року -рік потрібно буде викликати машину ) , або при наявності міської поблизу ( до 100 метрів -міська)
![]()
Цікаво , а вартість такого метражу будинок по оголошеннях на продаж на скільки потяне . Я до того чи вигідно будувати чи не паратись та купите готове
![]() Зараз у Львовi такий будинок тягне бiля 150 тис S.
Там землi десь - 5 сотих (так по продажу дiлянок- 50 тис зелених ) плюс вже побудований будинок . Я надiявся шо будiвництво буде трошки дешевше коштувати . Недавно дивився Болгарiю - там аналогiчнi будинки коштують 50-75 тис S(коли знаходяться не на перших лiнiях вiд моря ). Ну у Львовi може земля трохи дорожча , ну а все iнше - по логiцi - приблизно одинакове .
![]() Re: Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми.Що у Львові зараз з нерухомістю ?
Зараз переглядають цей форум: akurt і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|