Платинум Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 898899900901902 ... 3068>
Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2015 00:55

ukrprom2014 написав:Банк ходячий мертвец с конца сентября. Валюту забрать невозможно.
До НГ раз в неделю по 50$ давали, сейчас даже гривной не могут наскрести.

Добрый день.
Мы понимаем Вашу обеспокоенность, однако сейчас существует напряженная ситуация с наличием долларов в кассах всех банков Украины в связи с осложненной ситуацией в стране. Однако это временные сложности и мы уверены, что в ближайшее время ситуация стабилизируется.
Platinum Bank

Заблокований
Подякував: 5 раз.
Подякували: 102 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2015 00:56

ViPerSon написав:Platinum Bank, прошу все ж прокоментувати мої повідомлення:
  ViPerSon написав:26 грудня 2014 року я здійснив придбання авіа квитків за допомогою сайту Trip.ua (пізніше з'ясувалося, що власники сайту греки і банк грецький). Всі розрахунки вартості квитка під час оформлення на сайті та під час оплати карткою відбувалися в гривні.
Сума, яку виставили для оплати була та ж сама - 7 320,46 грн.
По якій і відбулося придбання за допомогою моєї картки Віза. Про що банк мене повідомив СМС.
Однак 31.12.2014 було здійснено транзакцію по цій операції в сумі 7673,89 грн., а також з мене була знята додаткова комісія в сумі 76,74 грн. за конвертацію валюти.
Таким чином придбання квитків мені обійшлося на 430,63 гривні дорожче.

Хто ж вкрав (іншого слова не находжу) в мене ці кошти?

Варіант 1.
Шахраї Trip.ua.
Вони насправді лише заблокували суму 7 320,46 грн. на рахунку, а списали суму в валюті, перевівши гривню по курсу НБУ. Про це ніби-то свідчить і виписка з банку, в якій по цій транзакції зазначено: "Покупка (в валюте расчетов 464,24 USD)"
Однак представник агенства стверджує, що ніякої валюти банку не виставляли, а виставляли суму в гривнях, яку і отримали. На підтвердження вислали мені скрін своєї транзакції.

Варіант 2.
Так звана "подвійна конвертація" в банку.
Рахунок виставляється в гривні.
Банк бачить, що виставляє іноземна установа і робить конвертацію в долар по курсу Візи.
Після цього "придбає" валюту по комерційному курсу і списує з мого рахунку кошти, які пішли на "конвертацію". Ніби-то.
Продавцю при цьому перераховуються кошти, які були виставлені.
Чисто банківська афера.
Якщо я вірно зрозумів технологію.

Для з'ясування обставин справи і прийняття рішення як діяти далі - чи то порушувати проти агенства кримінальну справу по статті 190 ККУ, чи то подавати до суду на банк для повернення незаконно стягнутих коштів я вчора звернувся до банку з запитом про надання виписки (вище наведено) і з вимогою пояснень щодо вказаної транзакції та надання посвідчених копій документів, що були підставою для списання коштів з мого рахунку.
Обіцяли направити мені відповідь на протязі 30 днів.
До отримання офіційної відповіді дуже хотілося б почути коментар даної ситуації від кваліфікованого представника банку.

та:
  ViPerSon написав:
  makor06 написав:На этапе блокировки банк не знает сумму которую выставит МПС к возмещению. Но там в примечании есть "(в валюте расчетов 464,24 USD)" - тоесть это самый крутой банк, который таки пишет сколько у него запросили долларов в результате и говорит клиенту....) Уважуха

В мене є підозра, що все ж це банк.
Пояснюю чому.
При придбанні товару на ібеї з "валютою розрахунку" відмінної від долара та використанням конвертації ПП в гривню банк також пише "валютою розрахунку" долари, хоча їх там близько немає.
Тому і вимагаю від банку саме документи, а не ними створений текст.

До останньої цитати в мене вже є що добавити.
Перевірив всю виписку про операції за останній місяць і впевнений в тому, що суми "в валюте расчетов ХХХ,ХХ USD" банк малює сам і нічого він не отримує про валюту зовні.
Підтвердження - придбання на Амазоні на суму 55,43 USD, але рахунок прошу виставити в гривнях, в результаті банк малює: "в валюте расчетов 58,39 USD".
І так по всіх операціях в гривні з закордонними отримувачами - жодна сума не співпадає з реальними. Тобто вони всі "намальовані" банком. Потрібно лише знати механізм цього малювання.

P.S. Хотів відправити банку приватне повідомлення, але поки що не можу - система не дозволяє. Після скількох моїх повідомлень це можливо буде зробити?

Доброго дня.
Для з’ясування обставин операції та надання Вам розгорнутої відповіді нам необхідно ідентифікувати Вас, як клієнта, та ідентифікувати зазначену Вами операцію.
Рекомендуємо звернутися листом на адресу zapros@platinumbank.com.ua із зазначенням Ваших даних та даних по операції. Ми опрацюємо запит та надамо відповідь у найкоротший термін. Дякуємо.
Platinum Bank

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2015 00:56

Arien написав:Подскажите, пожалуйста, при переводе на картсчет 2625 с р/с в другом банке ошибка 3000 - неверный счет получателя. С чем это может быть связано? карта в Платинуме мгновенная Visa Electron, номер счет и все реквизиты проверили ...

Надеемся, платеж был успешно отправлен и зачислен. Если остались вопросы, пожалуйста, обращайтесь.
Platinum Bank

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2015 00:57

ушел из Дельты написав:Чоторжу

Осталось вынуть из банка несчастных пару сотен зелени завалявшихся на текущем, а сделать этого не могу, "нет подкрепления", приказано терпеть и ждать. Вот тебе и платиновые стандарты

Мы сожалеем, что сложилась такая ситуация, однако это временный сложности. Надеемся на понимание.
Platinum Bank

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2015 00:58

ушел из Дельты написав:Platinum Bank

Когда появится валюта в отделении на Майдане (Киев-5)?

Добрый день!
Сотрудники отделения держат на контроле вопросов с выдачей валютных депозитов. Когда в кассе отделения Банка будет в наличии доллар США, сотрудники связываются с клиентами и приглашают в отделение для получения средств в удобное время. Понимаем, что это доставляет дополнительные неудобства, за что приносим свои извинения.
Platinum Bank

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2015 00:58

Михаил777 написав:Когда вообще валюта в банке появится? как можно забрать закончившийся депозит? номер договора представителю банка отослан в ЛС. жду ответа

Спасибо за обращение. Предоставим ответ в личных сообщениях.
Platinum Bank

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2015 00:59

ViPerSon написав:Platinum Bank, складається враження що Ви просто демонструєте свою присутність на форумі. Відповідаєте на найлегше з безлічі адресованих вам повідомлень і знову зникаєте.
Це називається "відбути номер".
Навряд чи така поведінка підніме рейтинг банку чи сприятиме укріпленню довіри клієнтів.

Доброго дня.
Нажаль, у нас відсутня можливість відповідати на питання в режимі он-лайн.
Через активну позицію учасників форуму, є вірогідність того, що могли упустити Ваше запитання. Прийміть наші вибачення. Будьте ласкаві, продублюйте Ваше питання, ми із задоволенням відповімо на нього. Для більш змістовної та оперативної відповіді, зверніться через приватні повідомлення із зазначенням своїх ідентифікаційних даних та даних по операції, що Вас цікавить. Дякуємо.
Platinum Bank

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2015 00:59

Platinum Bank написав:
  диа76 написав:У банка большие проблемы.22.12.14закончился валют.депо8к.До13.01.15 получено менее половины, а самое северное персонал начинает врать,юлить. Диагноз начало конца.

Добрый день,
сейчас действительно существует напряженная ситуация с наличием долларов в кассах всех банков Украины в связи с осложненной ситуацией в стране. Однако это временные сложности и мы уверены, что в ближайшее время ситуация стабилизируется.

Господа, смените методичку. Про кассы "всех банков Украины" - уже не смешно, хватит клиентов за де*** держать
Frei

Подякував: 506 раз.
Подякували: 539 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2015 01:00

ушел из Дельты написав:Михаил777

Что для Вас удобнее - 2% заплатить или митинговать?

350$ подарить им? С какой радости? Да и неизвестно ещё или пройдёт перевод и когда, вы же сами(а может и не вы) писали, что неделю перевод в декабре шел....а сколько сейчас?
Востаннє редагувалось Михаил777 в Чет 15 січ, 2015 01:06, всього редагувалось 1 раз.
Михаил777

Подякував: 19 раз.
Подякували: 41 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 15 січ, 2015 01:03

за чей счет увеличил капитал ???

http://www.platinumbank.com.ua/view.new ... w/id.1205/
прочитал статью и сделал для себя вывод - скажем спасибо финбанку . Теперь в птб можно верить
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 898899900901902 ... 3068>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей