|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 09 чер, 2016 12:52
clientage написав:уважающий себя и банк Заёмщик
Намьок зро зумів...))) Але питання моралі дискусійне .....)) Пропоную поставити його трохи інакше: кредитодавець, що поважає себе і зайомщика забов'я заний на звати суму боргу і мін. платіж і надати офіційну виписку. А не пропонувати квест і з Львова до Київа...)) Або слати ксерокопії і смски...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 чер, 2016 12:55
rufius написав: 0720 написав:Фонд і сам не ро зуміє шо тим самим він демонструє власну протиправність, — бо прийняття платежів на ці рекві зити заборонено ухвалою суду від 03.06.2016. Тобто Фонд цією об'явою (яку він не зро зуміло чому на зиває прес-релі зом, бо вона адресована не пресі, а насамперед клієнтам банку) — прямо і відверто порушує закон и обов'я зкове до виконання судове рішення ( звертаю увагу: ухвала про забе зпечення негайно надсилається до суб'єкта владних повноважень, та є обов'я зковою для виконання).
Квесторе_поверніться написав:Юрок хоче щоб побільше грошенят капнуло на рахунок Михалича. А суд заборонив щоб капало.
Це ще не остаточно, сьогоднi заплановано ро згляд справи viewtopic.php?p=3626318#p3626318
це остаточно, ухвала про забе зпечення підлягає негайному виконанню згідно зі ст.117 КАСУ, але може бути скасована в подальшому за наявності законних підстав і зверніть увагу, Фонд не оскаржує дану ухвалу до апеляційної інстанції, як це передбачено процесуальним законом, а намагається її скасувати в інший спосіб ( законом теж не заборонений, але доволі дивний) — він подає до суду першої інстанції заяву про скасування заходів забе зпечення по зову тобто він хоче, щоб той самий суддя, який щойно постановив ухвалу про забе зпечення, раптово під тиском аргументів Фонду — змінив свою думку, передумав, і скасував заходи забе зпечення теоретично це можливо, але для такого в заяві мають бути за значені ну дуже серйо зні аргументи, я навіть не уявляю наскільки вони мають бути серйо зними.. 
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 чер, 2016 12:56
Vitaka написав: anis написав: Vitaka написав:0720, у меня кредитка погашена 26 мая (по сроку 30.05) Мне нужно только подтверждающий документ. Посему я и писал, что кто хочет официальный ответ - обращайтесь в Киев.
ваша кредитка, как и все остальные погашена 19го средства 26го числятся как собственные. Такая картина у большинства. А кредит открыт. anis, меня не волнует, как кредитор (Михайловский) сделал у себя проводку - я на фин. деятельность кредитора влиять не могу. Я отвечаю за свои действия/бе здействия. Со своей стороны обя зательства должника я выполнил. Если у кредитора есть претен зии к сумме, срокам, способам исполнения обя зательств с моей стороны - пожалуйста в суд.  По факту: сумма задолженности поступила кредитору от меня в срок.
важно добавить "в соответствиии с условиями заключенного договора"
-
0720
-
5
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 чер, 2016 13:00
0720 написав:теоретично це можливо, але для такого в заяві мають бути за значені ну дуже серйо зні аргументи, я навіть не уявляю наскільки вони мають бути серйо зними.. 
Що там думати, затисне фонд судді яйка між двері, і той прийме, що скажуть, щей буде дякувати. Суддя теж ро зуміє, що в нього рильце в пушку.
-
unlock
-
-
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 чер, 2016 13:02
unlock написав: 0720 написав:теоретично це можливо, але для такого в заяві мають бути за значені ну дуже серйо зні аргументи, я навіть не уявляю наскільки вони мають бути серйо зними.. 
Що там думати, затисне фонд судді яйка між двері, і той прийме, що скажуть, щей буде дякувати. Суддя теж ро зуміє, що в нього рильце в пушку.
не вбачаю жодних пiдстав для таких прогно зів
-
0720
-
5
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 чер, 2016 13:03
феерично получается. запишите для истории. кредит продан с михи в плеяду, с плеяды фагору 19.05. фондн заникчемил продажу кредита 30.05 тоесть с этого момента владелец кретита миха. суд запретил принимать платежи мыхе как обеспечение позова - миха принять оплату от кредитчика не может, миха должен его оплату вернуть ему же назад. но фиг вернет.
продолжение следует.
Востаннє редагувалось cellar в Чет 09 чер, 2016 13:06, всього редагувалось 2 разів.
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
Квесторе_поверніться написав:І які % вимальовуються?
При задолженности на момент ВА 5962,29 грн. в СМС стоит сумма первого платежа 638 грн.
Востаннє редагувалось Vorlon в Чет 09 чер, 2016 13:07, всього редагувалось 1 раз.
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Козак-характерник написав:кредитодавець, що поважає себе і зайомщика забов'я заний на звати суму боргу і мін. платіж і надати офіційну виписку.
Но для этого нуна ж его спонукать  Вот я достаточно сдержанно пытаюсь его об этом спрАсить Плиии з, дайте рыбу малявы для ВА 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 09 чер, 2016 13:04
0720 написав:це остаточно, ухвала про забе зпечення підлягає негайному виконанню згідно зі ст.117 КАСУ, але може бути скасована в подальшому за наявності законних підстав і зверніть увагу, Фонд не оскаржує дану ухвалу до апеляційної інстанції, як це передбачено процесуальним законом, а намагається її скасувати в інший спосіб ( законом теж не заборонений, але доволі дивний) — він подає до суду першої інстанції заяву про скасування заходів забе зпечення по зову тобто він хоче, щоб той самий суддя, який щойно постановив ухвалу про забе зпечення, раптово під тиском аргументів Фонду — змінив свою думку, передумав, і скасував заходи забе зпечення теоретично це можливо, але для такого в заяві мають бути за значені ну дуже серйо зні аргументи, я навіть не уявляю наскільки вони мають бути серйо зними..
Дякую за Ваш коментар, посмотрим. Мне кажется, победит договорняк (деньги), если он имеет место.. Козак-характерник написав: clientage написав:уважающий себя и банк Заёмщик
Намьок зро зумів...))) Але питання моралі дискусійне .....)) Пропоную поставити його трохи інакше: кредитодавець, що поважає себе і зайомщика забов'я заний на звати суму боргу і мін. платіж і надати офіційну виписку. А не пропонувати квест і з Львова до Київа...)) Або слати ксерокопії і смски...))
Это аргумент. Повторюсь, так активы и "протухают", люди просто не уверенны кому платить. И таких балансовых активов в ФГВ на сумму > 400 млрд. 
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 чер, 2016 13:08
Хто з Киян йде на судове засідання сьогодні?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
|