crokswit написав:Друзья всем, привет! Подскажите плиз, есть информация когда будут проводить выплаты по вкладам до 200 тыс.? Нет возможности читать всю ветку. Благодарю за ответы!
По практике других банков +2 или 2,5 месяца от ввода ВА.
Сколько из них были системными?
А єто не имеет никакого значения. Чем системнее, тем даже хуже т.к. надо больше денег изыскать, что скорости никак не способствует.
Сашун написав:На пiдставi Наказу Тимчасової адмiнiстрацiї Публiчного акцiонерного товариства "Дельта Банк" № 244-к/ТР вiд 06.03.2015 р. Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладiв фiзичних осiб на здiйснення тимчасової адмiнiстрацiї призначена на посаду головного бухгалтера Шевчук Нiла Климiвна на умовах строкового трудового договору з 06 березня 2015 року по 06 травня 2015 року. Посадова особа часткою в статутному капiталi АТ "Дельта Банк" не володiє. Згоди на розкриття паспортних даних посадовою особою не надано. Непогашеної судимостi за злочини, вчиненi з корисливих мотивiв, чи злочини у сферi господарства, службової дiяльностi посадова особа не має. http://smida.gov.ua/db/xml/irregular/43446
xytrams написав:Delta Official пожалуйста ответьте на вопрос почему на данный момент отсутствует возможность доступа к МайДельта в режиме просмотра. Я хочу ежедневно любоваться своими деньгами на экране монитора. Не надо мне рассказывать сказки о перенастройке ПО. Мое образование и опыт работы в банке не позволяет мне верить в подобные сказки.
Дельта - это тайна, покрытая мраком. Скоро станет именем нарицательным.
xytrams написав:Delta Official пожалуйста ответьте на вопрос почему на данный момент отсутствует возможность доступа к МайДельта в режиме просмотра. Я хочу ежедневно любоваться своими деньгами на экране монитора. Не надо мне рассказывать сказки о перенастройке ПО. Мое образование и опыт работы в банке не позволяет мне верить в подобные сказки.
Видимо потому, что ВА для банка равносильно увольнению работников через некоторое время и таковые не сильно горят желанием вкалывать без перспектив. Системщики скорее всего уже трудоустроены на новых местах. Останутся только единицы для поддрежки штаноф.
Видимо потому, что ВА для банка равносильно увольнению работников через некоторое время и таковые не сильно горят желанием вкалывать без перспектив. Системщики скорее всего уже трудоустроены на новых местах. Останутся только единицы для поддрежки штаноф.
... хотя бы чтоб люди не химичили с погашением кредитов, или ещё какую лазейку не нашли.
rufius написав:@Тех кто возмущался, хочу спросить, ну и чем это лучше чем уточнять наличие необходимой Вам суммы в отделении?
например тем что за 2 месяца в дельте был 0 у тех кто работает и не имеет времени на выстаивания в очереди, и общее время возврата денег с такой скоростью приравнивалось к десятилетиям даже если у тебя сумма гарантированная фгв.
romko28 написав:Власне, той факт, що Cargill - величезний американський конгломерат, і дає вам значно більше можливостей, ніж якби то була суто українська компанія.
А чи були прецеденти, що фiзична особа або группа таких подовала до Foreign Corrupt Practices Act? С чого пропонуете почати, як пiдставно довести що з Каргил там була схема?
Прецедентів - море. Власне, це навіть і є стандартна процедура, коли фізичні особи жаліються на корупцію в американських корпораціях. Поґуґліть "Foreign Corrupt Practices Act whistleblower". Але я не пропоную наразі подаватися туди, для вкладників Дельти Foreign Corrupt Practices Act - це аргумент, який вам варто сенс використати, щоб повернути власні гроші. Якщо Cargill дійсно вивела гроші. Почати варто з пошуку інформації про те, як Cargill виводила кошти. Наразі написане вами - гола фраза на форумі. А коли хоч щось накопаєте - вимагайте справедливого розслідування. Ідіть протестувати (але лише культурно і цивілізовано) до офісу Cargill, до МВФ, до американського посольства - куди завгодно. Створюйте шум. Це Cargill дуже не подобатиметься. І американському посольству теж. Але перед тим мусите мати хоч якісь факти. Особисто мене шокував ваш допис, що Cargill, акціонер, вивів кошти напередодні банкрутства банку. Це величезна американська корпорація і здебільшого величезні корпорації дбають про власну репутацію і таких речей не роблять (хіба в дельті Нігеру, але я думаю, що українці на те і українці, щоб не терпіти подібного ставлення до себе). Але якщо це дійсно правда, то це свідчить що місцевий менеджмент Cargill зробив велику дурницю в принципі, а зокрема вам він дав чудовий інструмент захищати свої права. Ви ж гроші в Дельту вкладали, бо в неї була чудова репутація, бо величезна американська корпорація Cargill там мала аж 30%, чи не так ? Захищайте свої права.
rufius написав:@Тех кто возмущался, хочу спросить, ну и чем это лучше чем уточнять наличие необходимой Вам суммы в отделении?
например тем что за 2 месяца в дельте был 0 у тех кто работает и не имеет времени на выстаивания в очереди, и общее время возврата денег с такой скоростью приравнивалось к десятилетиям даже если у тебя сумма гарантированная фгв.
Мне возразить нечего, нету больше очередей, теперь вот вот всем всё выплатят, а вместо долларов гривны.