|
|
![]() только что позвонил по вашей
ссылке.. угадайте ответ... . с одного раза. ... ------------------------- есть, но по 1000 баксов метр? ![]()
![]()
Очень информативно. Откуда взялась 3к? Где продал и за сколько не скажу, и где купил и за сколько не скажу - джентельменан верить надо. ![]() ![]() Хотелось бы узнать что стоит за Вашими абстрактными цифрами. Зная Ваш "потяг" к цифрам с потолка, хотелось бы узнать что стоит за цифрой 7210?[/quote] 1 На рахунок потягу - пояснюю Я моніторив в 2009,2010 роках пропозицію по новобудовам . Так як новобудови мають кілька переваг перед вторинкою , а саме: а - було всього близько 100 обєктів б - на кожному обєкті , було як мінімум від 5 однакових квартир ( метраж , конструктив , поверхи ) в - ціни я враховував тільки на тих обєктах які були здані в експлуатацію г - я особисто знаю , що обєкт може бути зданий в експлуатацію тільки після виконання слідуючих робіт ( поштукатурені стіни/стеля . стяжка на підлозі ) ,тому мені не потрібно було враховувати ступінь недобудови чи зношеності 2 Таким чином в 2009 ще проскакували ціни в новобудовах в 6400-6800 , до початку 2010 - вже не було менше 7300 , на сьогодні в зданих будинках не має менше 8500 . 3 Ви ще молодий і ранній і не знаєте що в самому першому варіанті моєго підпису була фраза Мінімальні ціни на територіях де є новобудови ... Суть цієї фрази полягала в тому , що у випадку наявності новобудови - є потреба житла в данній території , тому не потрібно враховувати ціни в депресивних регіонах , адже жоден бізнесмен не профінансує будівництво нового , якщо є пропозиція старого в рази ( або й на 10-20% нижче ) ніж в нього вийде вартість будівництва.
1 Ключова фраза Якщо мені буде потрібно - поки що було не потрібно . 2 Ключова суть Як правило , проблеми не виникає на 100% вартості бізнесу , тому у випадку знижки тільки на частку того що продається + не випущену в загальний продаж - для кінцевого споживача не приводить до зниження ціни . Йде перерозподіл всередині системи виробник-фінансист, менше заробляє виробник - більше заробляє фінансист , для кінцевого споживача вртість не змінюється. Так щоб Ви зрозуміли простий приклад на порівнянні вартості житла для покупця який брав кредит в 2008 і 2009 роках . Беремо що людина брала кредит на всю суму , на 10 років , по існуючій на той момент ставці і ціні рік_______________________________2008_________2009 ціна покупки_____________________100 000_______65 000 ставка____________________________13%____________30% термін кредиту____________________10 років______10 років виплачено в вигляді %_100000х13%х10/2 =65000_65000х30%х10/2=97 500 кінцева ціна житла_______________165 000________162 500 То як впала ціна для кінцевого споживача в рази чи ні ?
![]() roman tr.
спасибо за Вашу работу в качестве модератора ветки, стало гораздо лучше, ![]()
![]() кто в курсе, что за комплекс строится возле студии довженка на шулявке? малоэтажный такой.
![]() Xenon: уух, ну когда уже наступит это вселенское счастие патриста? ![]() а если и в 2015 не будет? прогноз будет перенесен на 2019 потом на 2039 и тд? ![]() На эти и другие вопросы - В ПЕРСПЕКТИВЕ ![]() P.S. для модераторов: в случае удаления моего поста - продублирую его на форуме ув. Turbina P.P.S от модераторов: сообщения, которые отвечают правилам форума, не удаляются.
![]()
Не понял, мы же о киевских ценах говорим, а Вы снова какой-то винигрет как аргумент подсовываете? Так что по делу Вам П.Шилюк "дулю" показал.
|
|