|
Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 02 лют, 2012 00:28
Enjy Miller написав: vol-4-onok написав: % уже начали падать. По поводу гривны, многие считают что до выборов она останется на том же уровне.
Лично я имею сходное мнение: до выборов, ну по крайней мере до окончания евро в стабильности гривны можно не сомневаться. Так что если вкладывать гривну, то сейчас, потому что сам читал мнения экспертов(к сожалению не смогу привести точный источник), что ставки по гривневым вкладам к лету будут падать.
Сейчас это становится всё более очевидным. Хорошо не упустил акцию Торбинка от Финансовой Инициативы. Жаль только всего на 3 месяца. Теперь уже такой возможности нигде не найдёшь...
-
Monomax
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 лют, 2012 00:47
Monomax написав: Enjy Miller написав: vol-4-onok написав: % уже начали падать. По поводу гривны, многие считают что до выборов она останется на том же уровне.
Лично я имею сходное мнение: до выборов, ну по крайней мере до окончания евро в стабильности гривны можно не сомневаться. Так что если вкладывать гривну, то сейчас, потому что сам читал мнения экспертов(к сожалению не смогу привести точный источник), что ставки по гривневым вкладам к лету будут падать.
Сейчас это становится всё более очевидным. Хорошо не упустил акцию Торбинка от Финансовой Инициативы. Жаль только всего на 3 месяца. Теперь уже такой возможности нигде не найдёшь...
Если не ошибаюсь, его пролонгировать можно.
-
Парфён Рогожин
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 02 лют, 2012 10:42
Шановний grigol33!
До теперішнього часу пенсійні рахунки у відділеннях Банку "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" не відкривались і не обслуговувались.
Початок роботи пенсійної програми у Банку "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" заплановано на 15 лютого 2012 року. Відповідно до затверджених тарифів, на залишок коштів нараховуватиметься 16% річних.
Дякуємо за запитання.
Прес-служба Публічне акціонерне товариство "Комерційний банк "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" Сайт: finbank.com.ua
-
finin
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 02 лют, 2012 12:31
Polza Не понимаю в чем плюсы этого вклада при таких годовых.
-
Klastero
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 лют, 2012 12:48
finin написав:Шановний grigol33!До теперішнього часу пенсійні рахунки у відділеннях Банку "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" не відкривались і не обслуговувались. Початок роботи пенсійної програми у Банку "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" заплановано на 15 лютого 2012 року. Відповідно до затверджених тарифів, на залишок коштів нараховуватиметься 16% річних. Дякуємо за запитання. Прес-службаПублічне акціонерне товариство "Комерційний банк "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" Сайт: finbank.com.ua
Дякую за чітку, оперативну і вичерпну відповідь. Наступне питання: чи будуть ці пенсійні рахунки такими, що можна поповнювати коштами крім тих, які перераховуватиме на них ПФ?
-
grigol33
-
-
- Подякував: 259 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 лют, 2012 13:00
Klastero написав:Не понимаю в чем плюсы этого вклада при таких годовых.
Я так понимаю, что главный козырь надежность фунта. Хотя, как уже писали, надежность сомнительна.
-
PapaJohn
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 лют, 2012 13:07
grigol33 написав: finin написав:Шановний grigol33!До теперішнього часу пенсійні рахунки у відділеннях Банку "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" не відкривались і не обслуговувались. Початок роботи пенсійної програми у Банку "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" заплановано на 15 лютого 2012 року. Відповідно до затверджених тарифів, на залишок коштів нараховуватиметься 16% річних. Дякуємо за запитання. Прес-службаПублічне акціонерне товариство "Комерційний банк "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" Сайт: finbank.com.ua
Дякую за чітку, оперативну і вичерпну відповідь. Наступне питання: чи будуть ці пенсійні рахунки такими, що можна поповнювати коштами крім тих, які перераховуватиме на них ПФ? Шановний grigol33!Для пенсійних рахунків відкритих у Банку "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" передбачена можливість поповнення як готівковими, так і безготівковими коштами (крім тих, що перераховуватиме ПФ). Дякуємо за запитання. Прес-службаПублічне акціонерне товариство "Комерційний банк "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" Сайт: finbank.com.ua
-
finin
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 02 лют, 2012 13:34
Lady D написав:Mozart Вопрос в контексте банка Финансовая инициатива: что думаете, уважаемый Mozart, касательно вклада "Интернациональный", который у них предлагается, но только в фунтах стерлингов? Знаю что процент невелик, но с точки зрения безопасности...  и надёжности фунта.
Отвечу коротко. НЕ ВИЖУ СМЫСЛА в нем. Банк , идя навстречу пожеланиям клиентов и желая расширить "перечень услуг", ввел его. Но СМЫСЛА в нем я не вижу. Значительно роста фунта к доллару или евро - не ожидаю. Посему... "думайте сами, решайте сами"...
-
Mozart
-
-
- Подякував: 479 раз.
- Подякували: 561 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 лют, 2012 14:03
Прес-служба Шановний grigol33!
Для пенсійних рахунків відкритих у Банку "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" передбачена можливість поповнення як готівковими, так і безготівковими коштами (крім тих, що перераховуватиме ПФ).
Дякуємо за запитання.
Дякую. Дуже привабливі умови. Я би сказав, із відомих мені пенсійних програм - найкращі.
-
grigol33
-
-
- Подякував: 259 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 лют, 2012 14:49
grigol33 написав:Прес-служба Шановний grigol33!
Для пенсійних рахунків відкритих у Банку "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" передбачена можливість поповнення як готівковими, так і безготівковими коштами (крім тих, що перераховуватиме ПФ).
Дякуємо за запитання.
Дякую. Дуже привабливі умови. Я би сказав, із відомих мені пенсійних програм - найкращі.
М-да, "переплюнули" лидеров в этом направлении - "Дельту" и "Клиринговый Дом" с их 15-тью процентами и "свободным" пополнением. Если еще и СМС-информирование по движению средств на "пенсионке" будет бесплатным, то вообще "вери гуд".
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему