Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 6061626364 ... 2381>
Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 20:17

Xenon

Когда я был в Болгарии (1992 год) еда была дешевле в1,5 раза чем на Украине.
Это ЕС их довёл до дороговизны.
sesk

Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 20:23

sesk написав:Xenon

так я этого и не отрицаю, тоже помню как там на 5 баксов можно было в кафешке объестся.И в Египте/Турции еще 7-8 лет назад все было гораздо дешевле

более того, уже и китайцы начинают дотумкивать , что продавтаь разное барахло за 3 копейки, которое потом в той-же Украине продают с наценкой МИНИМУМ в 200-500%; не выгодно; и тоже начинают поднимать цены
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 20:28

zahar_ написав:
  budivelnik написав:
  zahar_ написав:Так отож.

Кстати разговаривал с представителем среднего класса одного из областных центров запада Украины - говорит влетел на недвижимости купил в начале 2008 пару участков в 10 км от областного центра - так если бы держал деньги на депозите сейчас бы купил те же 2 участка и ещё бы 30 тыс. долл. профита имел.

Говорит кто у них не коррупционерничает, то на падающем в РН не инвестирует, а держит деньги на депозитах

Удивляется кто у них в обласном центре для себя "скворечники" 3к за 70 тыс. килобаксов без отделки покупает, если для себя можно построить дом в состоянии "входи и живи" в с подвалом, в этажа (второй аля-мансандрый)в 250 кв. м который со стоимостью земли обойдётся в 90 тыс. долларов или 360 долл кв.м.

Так что очень похоже будивельнык ещё тот шаромыга.

По суті вищенаведенного
1 Якщо ділянка коштує 20000 доларів і будинок розміром в 200 м2 , то тільки вартість землі в будинку = 20000/200=100 доларів/м2
2 Тепер від 360 доларів/м2 - 100 доларів/м2 ( земля) = 260 доларів м2

Скільк коштує вартість ремонту в квартирі , щоб отримати стан заходь і живи ?
Як на мене від 200 доларів/м2.
Залишилось подивитись як наш розвінчувач шаромиг розкладе 50 доларів на будівництво м2 , а ще краще - нехай збудує , бо говорити можна все що хочеш - папір терпить , правда дурь відразу видно , але тому в кого розуму не вистарчає зрозуміти щовін єресь пише - навряд чи це зрозуміло.

я основні тези/аргументи в його повідомленні - підсвітив.

А пан "підрахуй" в своём стиле - выковарял откуда-то "ділянка коштує 20000 доларів", сократил площадь с 250 до 200, и начал "раздувать щёки".

Речь то не о Ваших сараях велась? :P

А Вы чего так возбудились - Вы в своих сараях как и киевские шаромыги завышенную себестоимсть рисуете чтобы оправдать неадекватные цены и уклонятся от платежей в бюджет?

Як видно в дулясто/звіздобольного зовсім аргументів не залишилось .
1 Що калюжно/шаромижного цікавлять ділянки виключно дешевші за 20000 і розміри житла виключно 250 м2 ? Інших цифр його геніальний розум не сприймає ?
Так довожу до його відома
При ділянці за 20 000 і будинку на ній в 250 м2 - вартість землі становить 80 доларів
2 Навіть при ділянці даром і вартості будівництва 90 000 за 250 м2 ( як заявляє експерто по шаромижникам/сіськосмокам) . це 90000/250=360 доларів за м2

Запитання до дулясто/калюжно/шаромижно/сіськосмока залишається попереднє
Чи може наш правдолюбець зробити дві справи
а - довести голі стіни після будівельників до стану заходь і живи - дешевше ніж за 200 доларів/м2
б - перш ніж доводити - збудувати ці стіни за 160 доларів/м2

То що , дійшло . що звізданути можна все що завгодно , але після цього потрібно дурником повиглядати , в крайньому разі до того часу коли те що звізданув - читати будуть.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 20:29

Xenon написав:
  sesk написав:Xenon

так я этого и не отрицаю, тоже помню как там на 5 баксов можно было в кафешке объестся.И в Египте/Турции еще 7-8 лет назад все было гораздо дешевле

более того, уже и китайцы начинают дотумкивать , что продавтаь разное барахло за 3 копейки, которое потом в той-же Украине продают с наценкой МИНИМУМ в 200-500%; не выгодно; и тоже начинают поднимать цены

Вас неправильно информировали. :mrgreen: Щас в мире кризис перепроизводства. Цена будет падать. Украина-член ВТО-ей не дадут делать большие наценки.
Вернее, не так. Денег(валюты) у населения не будет покупать задорого.
sesk

Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 21:07

sesk написав:еда была дешевле в1,5 раза чем на Украине.

а щас шо, дороже?
в нас наверное самые высокие цены на харчи в восточной еуропе

ну ни чё, вот грн девальвнут, все станет не свои места :lol:
впрочем нет - цены быстро подтянуться)))
впрочем даже не подтянуться - перепишут за ночь :lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 21:19

faraon написав:Странно, рождаемость из года в год падает, а заполняемость детских садов растет...
Заблуждение, см. http://www.ukrstat.gov.ua/
С 2001 по 2010 рождаемость возросла в 1.5 раза. В 2011 вследствие покращення слегка упала.
А вот детские сады позакрывали.
В Харькове они тоже переполнены.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 21:22

Frant написав:В общем, хорошо там, где нас нет, и где много денег.

Вы правы, дорогой дохтур. Вот люди и ищут где вас нет или хотя-бы способы борьбы с вами:
  Faceless написав:Таки стоит создать проект "антириалтор", нацеленный специально на помощь покупателям и продавцам в осуществлении сделок в обход этих паразитов. Мои работы в данном направлении пока стоят после одного форс-мажора, но надеюсь вскоре продолжить

)))
NEMO

Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 21:55

zahar_ написав:
  budivelnik написав:Як видно в дулясто/звіздобольного зовсім аргументів не залишилось .
1 Що калюжно/шаромижного цікавлять ділянки виключно дешевші за 20000 і розміри житла виключно 250 м2 ? Інших цифр його геніальний розум не сприймає ?
Так довожу до його відома
При ділянці за 20 000 і будинку на ній в 250 м2 - вартість землі становить 80 доларів
2 Навіть при ділянці даром і вартості будівництва 90 000 за 250 м2 ( як заявляє експерто по шаромижникам/сіськосмокам) . це 90000/250=360 доларів за м2

Запитання до дулясто/калюжно/шаромижно/сіськосмока залишається попереднє
Чи може наш правдолюбець зробити дві справи
а - довести голі стіни після будівельників до стану заходь і живи - дешевше ніж за 200 доларів/м2
б - перш ніж доводити - збудувати ці стіни за 160 доларів/м2

То що , дійшло . що звізданути можна все що завгодно , але після цього потрібно дурником повиглядати , в крайньому разі до того часу коли те що звізданув - читати будуть.

Да уж - пан шаромыга реально "дышит ядом" когда его ткнули носом что он хапужничает как киевские сараестроители.

Кстати пан "підрахуй" в том же областном центре на окраине продают за 150 метровый 2х этажный таун-хауз (без отделки) но со стоимости земли с документами за 430 долл. за кв. м.

И похоже пан сараестроитель из львовского зажопья ещё больший хапуга и шаромыга чем киевские рЫлы.

Да пан "підрахуй" (манипулятор) специально уточнил за отделку - в 100 дол. за кв. м при строительстве собственного жилья в тех краях вложится можно.

Дак что закатайте губу в своих расценках, чтобы Ваши халупы продавались. :roll:

От бачите , в нашого звіздато/шаромижного вже зачатки розуму проявились .
1 Він вже відмовився від стану зайди і живи
2 Він вже підняв ціну на голі стіни до 430 доларів за м2

Що дулясто/калюжний , зрозумів що зазвіздівся і швиденько почав цифри коригувати ?

Але після коригування , твої цифри нічим не відрізняються від моїх
Я вже пару років стверджую що в мене собівартість будівництва ( разом з землею )=500 доларів , ти приводиш 430 - і при цьому без деталізації як по стану ( з утепленням чи без , з комунікаціями чи без . на межі міста , чи за 20-50 км від нього і так далі) , не так вже й далеко втік , а якщо згадати твої вислови про 360 і під ключ , то твій прогрес на лице.
Ще парочку повідомлень і різниці між твоїми фантазійними цінами і моїми реальними - не буде. :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 23:03

zahar_ написав:
  budivelnik написав:
  zahar_ написав:Да уж - пан шаромыга реально "дышит ядом" когда его ткнули носом что он хапужничает как киевские сараестроители.

Кстати пан "підрахуй" в том же областном центре на окраине продают за 150 метровый 2х этажный таун-хауз (без отделки) но со стоимости земли с документами за 430 долл. за кв. м.

И похоже пан сараестроитель из львовского зажопья ещё больший хапуга и шаромыга чем киевские рЫлы.

Да пан "підрахуй" (манипулятор) специально уточнил за отделку - в 100 дол. за кв. м при строительстве собственного жилья в тех краях вложится можно.

Дак что закатайте губу в своих расценках, чтобы Ваши халупы продавались. :roll:

От бачите , в нашого звіздато/шаромижного вже зачатки розуму проявились .
1 Він вже відмовився від стану зайди і живи
2 Він вже підняв ціну на голі стіни до 430 доларів за м2

Що дулясто/калюжний , зрозумів що зазвіздівся і швиденько почав цифри коригувати ?

Але після коригування , твої цифри нічим не відрізняються від моїх
Я вже пару років стверджую що в мене собівартість будівництва ( разом з землею )=500 доларів , ти приводиш 430 - і при цьому без деталізації як по стану ( з утепленням чи без , з комунікаціями чи без . на межі міста , чи за 20-50 км від нього і так далі) , не так вже й далеко втік , а якщо згадати твої вислови про 360 і під ключ , то твій прогрес на лице.
Ще парочку повідомлень і різниці між твоїми фантазійними цінами і моїми реальними - не буде. :D

Пан "Підрахуй" в первом случае говорилось о постройке дома для себя.

Во втором случае это строительная ЦЕНА ПРОДАЖИ без отделки в 430 долларов за квадратный метр с учётом прибыли застройщика на окраине областного центра.

Из чего видно что застройщик о котором я говорю имеет умеренный аппетит, а Вы хапуга и рвач, как и киевские сараестроители.

1 Те що будую я , на цих гілках не бачив тільки сліпий , те про що розповідає захар - базується виключно на його фантазіях і переоповіданнях інших не відомих тут оповідальників
2 Станом на сьогодні , я заявляю що в мене є :
ціна створення - 500
ціна продажу- 700-750
3 Станом на сьогодні в державі тисячі будинків які збудовані фахівцями а-ля захар , які також думали що все знають і вміють , а тому збудували не те що треба , не там де треба і тому можуть продавати нижче ціни створення.
4 Для коректного порівняння обєктів . я хотів би побачити фото і місце розташування обєкту який про який Ви розповідаєте , а також підтвердження того що ціна цього обєкту ( а саме 430 - є не ціною нижче створення , а собівартість + прибуток)
5 Поки попередні 5 пунктів не виконано, а також враховуючи безпідставність надання мені титулу рвач/хапуга , я маю море підстав вважати захара звіздоболом/дулясто/калюжним - який тільки те й може що повторювати словосполучення КГС, ЛІКО - шаромиги ( і за це отримувати свої пару копійок)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 02 чер, 2012 02:53

Starikan написав:
  faraon написав:Странно, рождаемость из года в год падает, а заполняемость детских садов растет...
Заблуждение, см. http://www.ukrstat.gov.ua/
С 2001 по 2010 рождаемость возросла в 1.5 раза. В 2011 вследствие покращення слегка упала.
А вот детские сады позакрывали.
В Харькове они тоже переполнены.

Интересно, у кого заблуждение?

http://kpunews.com/ru/news/20120131/05957.html
На протяжении последних 15-20 лет рождаемость снизилась на 40% и существенно выросла преждевременная смертность. Такие данные привел сегодня, 31 января, председатель Национального олимпийского комитета Сергей Бубка

http://society.lb.ua/life/2011/07/08/105055_v_ukraine_smertnost_vse_eshche_pre.html
http://podrobnosti.ua/society/2012/03/04/824036.html
Численность населения в Украине на 1 января 2012 года составила 45 миллионов 634 тысячи человек. За год численность населения уменьшилась на 144,9 тысячи человек, что в расчете на тысячу населения составил 3,1 человека
faraon

Подякував: 8 раз.
Подякували: 22 раз.

Профіль

#<1 ... 6061626364 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор