Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 100101102103104 ... 2381>
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:04

pesikot написав:
  budivelnik написав:Ще раз давайте розберемось по кроково
Варіант 1
Кінцевий споживач - збирає гроші
Будівельник - будує , або за гроші кінцевого споживача . або за гроші інвестора
Те що збудував за гроші кінцевого споживача - віддає кінцевому споживачу
Те що збудував за кошти інвестору - передає інвестору
Інвестор - продає отримане від будівельника - кінцевому споживачу.

Таким чином отримуємо два ланцюжки
гроші(від інвестора)-будівельник-житло(інвестор)-кінцевий споживач
і другий
гроші(кінцевий споживач)-будівельник-житло( кінцевий споживач)

І в одному і в другому варіанті це новозбудоване житло - або первинка.

"Поезд стой, раз, два". Какой важный будивельник. В случае ИЖС, сферический будивельник в вакууме просто найманый робитнык (робитныкы), который пришел, выполнил объем работ и ушел, так по цепочке строится дом, в котором живут, а не продают. Если такой дом выставлен на продажу - это вторичка.
Кстати, ИСЖ вы же сами в своих графиках приводили отдельно, не странно ли ?
В случае первички, строй-контора строит заведомо на продажу.
А то что Вы, по сути выстроили многоквартирный дом, но как ИЖС, чтобы дешевле обошлось лично Вам в оформлении - то не путайте теплое с мягким

Ну що , поїзд зупинився . чи проїхав по Вас ?
А тепер без термінів і по простому.
Житло - це така штуучка , заради володіння якої кінцевий споживач викладає гроші.
Гроші витрачені на житло - цим кінцевим споживачем більш ні на що витрачені не можуть бути
Яка різниця як витрачаються гроші споживачем ?
Відразу на купівлю готового товару , чи на самостійне створення цього товару ?

Найдете різницю - зупиняйте поїзд , не знайдете - їдьте в лікарню зі скаргою , що поїзд Вас не послухався.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:16

budivelnik написав:
  Oven написав:очередная болтовня и не знание реальной жизни, хоть бы книжку какую прочитать нужно, а не только Строевой устав.
"але яке це відношення має до ринку , якщо житло такої цінової категорії займає 0,0001% ринку" - прямое, и занимая 0,0000000001 по площади - занимает несколько процентов по стоимости, а проще говоря одна такая квартира, стоит как дом для "амбициозных" на Позняках.

1 Про болтовню і не знання реалій життя - це Ви про себе ?
2 Ви читали хоч один підручник з математики , бажано в старших класах ?
А тепер про вплив на ціну обєктів які займають нехай 0,1% від загальної площі.
Просте порівняння
Київ ( без 0,1% обєктів по 25 000 доларів м2)
58 млн м2 х 1500 доларів/м2____________________=87 млрд доларів
і
Київ
58 млн м2 - 0,1%(58 000 м2)=57,942 млн м2 х1500 =86,913 млрд доларів
58 000 м2 х 25 000_____________________________ = 1,45 млрд доларів
Всього__________________________________________=88,363 млрд доларів
(88,363-87)/87=1,5666%
То як й далі будете пінитись про 1,5% , чи спробуєте комусь тут довести що в Києві є більше ніж 58 000 м2 житла по ціні від 20 000 доларів м2
Деколи краще спочатку думати . а вже потім писати.

"1 Про болтовню і не знання реалій життя - це Ви про себе ?" - ні про вас.
"2 Ви читали хоч один підручник з математики , бажано в старших класах ?" - я изучал высшую математику, в отличие от тех, у кого все образование это 6 месячные курсы прапорщиков.
Oven

Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:18

budivelnik написав:Ну що , поїзд зупинився . чи проїхав по Вас ?
Житло - це така штуучка , заради володіння якої кінцевий споживач викладає гроші.
Гроші витрачені на житло - цим кінцевим споживачем більш ні на що витрачені не можуть бути

Найдете різницю - зупиняйте поїзд , не знайдете - їдьте в лікарню зі скаргою , що поїзд Вас не послухався.

Зацепило, да ? про поезд и прапорщика :)
а про ИЖС и про многоквартирный промолчали :) а Вы ведь и готовый товар не выдавали, сканы ваших договор говорили о том, что Вы обязывались построить и продать жилье :-) построить и продать, а не просто построить :)
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:24

Посторонний написав:
  obval написав:У Вас даже тут с логикой не лады

Еще один шибко логичный на нелогичном рынке.
  obval написав:Что ж нам спорить то , вы поступайте как знаете , я буду поступать как знаю

Да ради бога, я что вас агитирую бежать и покупать?
Ждите себе спокойно "в 2 раза" сидя на берегу реки, и, быть может, в один прекрасный день увидите как по ней проплывут трупы собственников КГС...
Только помните, что снижение в 2 раза при эквивалентном снижении реальных доходов - никакое не снижение вовсе.

читал не вмешивался, но такой шедевр трудно пропустить, итак: "снижение в 2 раза при эквивалентном снижении реальных доходов - никакое не снижение вовсе." - это значит если нет снижения, значит есть рост!
Правильно?
Oven

Посторонний написав:
  obval написав:У Вас даже тут с логикой не лады

Еще один шибко логичный на нелогичном рынке.
  obval написав:Что ж нам спорить то , вы поступайте как знаете , я буду поступать как знаю

Да ради бога, я что вас агитирую бежать и покупать?
Ждите себе спокойно "в 2 раза" сидя на берегу реки, и, быть может, в один прекрасный день увидите как по ней проплывут трупы собственников КГС...
Только помните, что снижение в 2 раза при эквивалентном снижении реальных доходов - никакое не снижение вовсе.

читал не вмешивался, но такой шедевр трудно пропустить, итак: "снижение в 2 раза при эквивалентном снижении реальных доходов - никакое не снижение вовсе." - это значит если нет снижения, значит есть рост!
Правильно?
Oven

Oven написав:
  budivelnik написав:
  Oven написав:очередная болтовня и не знание реальной жизни, хоть бы книжку какую прочитать нужно, а не только Строевой устав.
"але яке це відношення має до ринку , якщо житло такої цінової категорії займає 0,0001% ринку" - прямое, и занимая 0,0000000001 по площади - занимает несколько процентов по стоимости, а проще говоря одна такая квартира, стоит как дом для "амбициозных" на Позняках.

1 Про болтовню і не знання реалій життя - це Ви про себе ?
2 Ви читали хоч один підручник з математики , бажано в старших класах ?
А тепер про вплив на ціну обєктів які займають нехай 0,1% від загальної площі.
Просте порівняння
Київ ( без 0,1% обєктів по 25 000 доларів м2)
58 млн м2 х 1500 доларів/м2____________________=87 млрд доларів
і
Київ
58 млн м2 - 0,1%(58 000 м2)=57,942 млн м2 х1500 =86,913 млрд доларів
58 000 м2 х 25 000_____________________________ = 1,45 млрд доларів
Всього__________________________________________=88,363 млрд доларів
(88,363-87)/87=1,5666%
То як й далі будете пінитись про 1,5% , чи спробуєте комусь тут довести що в Києві є більше ніж 58 000 м2 житла по ціні від 20 000 доларів м2
Деколи краще спочатку думати . а вже потім писати.

"1 Про болтовню і не знання реалій життя - це Ви про себе ?" - ні про вас.
"2 Ви читали хоч один підручник з математики , бажано в старших класах ?" - я изучал высшую математику, в отличие от тех, у кого все образование это 6 месячные курсы прапорщиков.

1 Отже заявка про те що 0,000001% по площі при ціні в 25 000 ( тобто різниця між стандартною в 10-15 разів) змінює на відсотки середню ціну - Вас вчили з допомогою вищої математики ?
Прикольно , і в якому вузі Ви це проходили ?
В мене діти таку дурницю вже в 7 класі не повторять .
2 В мене крім школи прапорщиків ( а це до речі = технікуму) , є ще вища освіта від Львівського Політехнічного , інженер-будівельник
3 Що може сказати домогосподарка, яка колись вивчала вищу математику але так і не зрозуміла підрозділ відсотки 5 класу середньої школи і отримані знання не може примінити навіть для утихомирювання сусідів , людині в якої за плечами 7 років спорту , 6 років ВДВ , 20 років підприємницької діяльності ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:25

yura_ написав:
  obval написав:Вот и уровень 250-350 вполне реальный И подкрепленный расчётами ...

а практикой? ну гдето-ж кто-тож создал продукт (квартиру) по такой цене?

хоть из картона...

а то 3800 грн квадрат ниже в Украине первичку я не видел

те кто в Киев приехали до 2002 года - видели.
Oven

Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:28

yura_ написав:кстати кому после девала на хатку таки не хватит может посмотреть на авто, думаю будут интересные предложения по 2012 году

я на прошлом девале прощелкал авто которое бы на сегодняшний день все так-же стоило-бы столько за сколько-бы тогда купил...

у кого в черепной коробке есть мозги покупают не автомобили, а недвижимость за границей....
Oven

Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:31

pesikot написав:
  budivelnik написав:Ну що , поїзд зупинився . чи проїхав по Вас ?

Зацепило, да ? про поезд и прапорщика :)
а про ИЖС и про многоквартирный промолчали :) а Вы ведь и готовый товар не выдавали, сканы ваших договор говорили о том, что Вы обязывались построить и продать жилье :-) построить и продать, а не просто построить :)

1 Якщо Ви тут знаходитесь виключно для того щоб когось зацепити - мені Вас щиро шкода , так і помрете бідним невдахою , якому колись/десь/когось в інтернеті вдалось зацепити , а часу на реальне життя так і не залишилось
2 Я вважав , вважаю і продовжую вважати , що будь яке житло , яке збудоване в реалі відноситься до новобудов . або якщо говорити сленгом інтернет теоретиків - до первинки .
Як би не мінявся цей сленг , тільки новозбудоване житло - покращує житлові умови само по собі після створення ( не важливо це створення відбулось самостійно , чи хтось створив і виставив на продаж) - головним критерієм новозбудованого - є елемент створення .
Будь яка вторинка - ці умови перерозподіляє ( тобто одним покращує- за рахунок погіршення житлових умов у інших )
Є правда нюанс під назвою спадщина , але вона навіть на Вашому сленгу до первинки ніколи не відносилась .

То як і далі будете у віртуалі людей чіпляти , чи подякуєте за безкоштовне покращення Вашої освіти ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 чер, 2012 20:34

yura_ написав:он будет сидеть в столице,

это уже давно всем известно - за окружной жизни нет! :lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.