|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 16 чер, 2012 00:50
budivelnik написав: zahar_ написав: budivelnik написав:Як це до чого ? Я вже пару років для своїх працівників зробив те про що Ви тільки мрієте і до чого закликаєте. Тепер запитання У Вас що , подвійні стандарти ? Тому Або міняйте свій підпис , або вихваляйте будівельника який реалізував Ваші мрії на пару років швидше ніж вони у Вас зявились і що саме для Вас найгірше - так це зробив не в єдиному місті де реалізовуються фантазії і робляться карєри , а в дикому зажопї ( по Вашим словам) Висновок Навряд чи Вам щось світить в Києві , гайда до мене в зажопє , я Вам дам роботу лопатою махати , але в м2 ця робота в рази краще буде оплачуватись ніж ментиляння язиком на цих сторінках. 
Ага - "столицу переносят в Васюки" А правило говорит о том, что в странах без пузыря на РН метр жилья в регионе приблизительно равен среднему доходу граждан этого региона. И я очень сомневаюсь, что в вашем зажопье Львова в общем средняя зарплата граждан в долларах больше чем средняя зарплата в долларах в Киеве ? А тот нетипичный случай для зажопья Львова о котором Вы голословно заявляете, можно во внимание не принимать при определении адекватности цены продаж Ваших халуп в зажопье Львова.
1 Я не відповідаю ні за середні зарплати Львова , ні за середні зарплати України - тому свої шмарклі по цьому питанню переадресуйте тим хто за це відповідає 2 Я відповідаю за заробітну плату своїх працівників , а так як співвідношення їх зарплат з результатами їх праці відповідають тим на які Ви молитесь - то було б доцільним: а - з повагою відноситись до моїх досягнень б - постаратись зрозуміти як це мені вдалось досягнути і чому це не вдається досягнути Вам 3 Якщо для Вас співвідношення місячна заробітна плата=1 м2 житла - це ікона на яку молитесь , то мені не зрозуміло чому Ви пописуєте на цих сторінках . а не пробуєте влаштуватись до мене на роботу , так як по Вашим словам Ви супер/пупер відповідально/кваліфікований працівник - то сам господь-бог велів , щоб Ви працюючи в мене і отримуючи по1 м2 в місяць збудували своїми руками шедевр архітектурно/будівельної думки для себе. ПС А яка різниця як називається точка на карті і чи є вона столицею , якщо Вам все одно де жити і працювати , в Турції , Африці чи Флоріді з Москвою 
Пан "підрахуй" - Вы в очередной луже со своим "припущенням" - "Навряд чи Вам щось світить в Києві " Меня и в Киеве жильё и работа устраивает. Ещё есть время на забаву - информировать аудиторию о состоянии КРЖН и всяких манипуляторов и ЫкспЭрдов искажающих информацию о реальном состоянии дел на КРЖН "галстуками скармливать".
Востаннє редагувалось zahar_ в Суб 16 чер, 2012 08:03, всього редагувалось 1 раз.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 чер, 2012 01:06
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 чер, 2012 03:04
А тот нетипичный случай для зажопья Львова о котором Вы голословно заявляете, можно во внимание не принимать при определении адекватности цены продаж Ваших халуп в зажопье Львова.[/quote] вы имеете в виду страны где все платят налоги... в том числе и на недвижимость.... приезжайте завтра в Круглик.... каждая 10 дача стоит заброшеной... при этом на продаже стоит максимум 5 обьектов... тникто не продаёт ничего... такое впечатление что людям не нужны лишние 40 000 нала[/quote] --------------------------------- Эта фаза называется "страх". Как первый день на форуме. 
-
sesk
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 16 чер, 2012 03:06
yura_ написав: budivelnik написав:а не пробуєте влаштуватись до мене на роботу
а в чем проблема в Киеве зарабатывать свыше 8000 грн в мес? это стоимость квадрата в эконом новостройках
О, новые веяния, среднюю зарплату под хотелку квадрата подгонять. 
-
sesk
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 16 чер, 2012 09:15
Oven написав: budivelnik написав: Oven написав:Вы серьёзно считаете, что люди заработав сотни тысяч долларов держат их дома под матрасом?
Особисто я серьозно вважаю що будь хто не тримає все в одному кошику , тому оповідання що хтось заробивши сотні тисяч , буде жити на зьомній квартирі і гроші тримати в банку - вважаю фантазією . На прикладі сьогоднішньої ситуації вважаю що : В житлі зберігається________________- 40% заощаджень В активному бізнесі_________________- 30% заощаджень В авто і побутовій техніці___________-20% заощаджень На депо і під матрасом зберігається - 10% заощадженьДля пояснення своєї думки На депо_________________________________________ - 600 млрд грн Вартість житла - 1080 млн м2 х нехай  2000 грн/м2 = 2160 млрд грн
ну так у нас свободная страна, каждый считает, что хочет как хочет и где хочет. Я вот например не считаю так как вы.
1 Ми тут для того й зібрались , щоб почитати чужі думки 2 Навіть у випадку ,коли Ви вважаєте що приведений мною приклад не вірний - найкраще привести свій приклад . Я свою табличку показав - тепер Ваша черга показати свою
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 16 чер, 2012 09:19
zahar_ написав: budivelnik написав: zahar_ написав:Ага - "столицу переносят в Васюки" А правило говорит о том, что в странах без пузыря на РН метр жилья в регионе приблизительно равен среднему доходу граждан этого региона. И я очень сомневаюсь, что в вашем зажопье Львова в общем средняя зарплата граждан в долларах больше чем средняя зарплата в долларах в Киеве ? А тот нетипичный случай для зажопья Львова о котором Вы голословно заявляете, можно во внимание не принимать при определении адекватности цены продаж Ваших халуп в зажопье Львова.
1 Я не відповідаю ні за середні зарплати Львова , ні за середні зарплати України - тому свої шмарклі по цьому питанню переадресуйте тим хто за це відповідає 2 Я відповідаю за заробітну плату своїх працівників , а так як співвідношення їх зарплат з результатами їх праці відповідають тим на які Ви молитесь - то було б доцільним: а - з повагою відноситись до моїх досягнень б - постаратись зрозуміти як це мені вдалось досягнути і чому це не вдається досягнути Вам 3 Якщо для Вас співвідношення місячна заробітна плата=1 м2 житла - це ікона на яку молитесь , то мені не зрозуміло чому Ви пописуєте на цих сторінках . а не пробуєте влаштуватись до мене на роботу , так як по Вашим словам Ви супер/пупер відповідально/кваліфікований працівник - то сам господь-бог велів , щоб Ви працюючи в мене і отримуючи по1 м2 в місяць збудували своїми руками шедевр архітектурно/будівельної думки для себе. ПС А яка різниця як називається точка на карті і чи є вона столицею , якщо Вам все одно де жити і працювати , в Турції , Африці чи Флоріді з Москвою 
Пан "підрахуй" - Вы в очередной луже со своим "припущенням" - "Навряд чи Вам щось світить в Києві " Меня и в Киеве жильё и работа устраивает. Ещё есть время на забаву - информировать аудиторию о состоянии КРЖН и всяких манипуляторов и ЫкспЭрдов искажающих информацию о реальном состоянии дел на КРЖН "галстуками скармливать".
1 Захара робота і житло в Києві - влаштовує , звідси робимо висновок що його доходи як мінімум =його підпису 2 Тепер в мене запитання а- А чи не вважає захар, що отримує надприбутки , адже при його зарплаті в 2-3 раза вищій від середньостатистичної по Києву - результатами його проці середньостатистичний киянин скористатись не може б- чому захар вважає за правильне отримувати свої доходи в 2-3 рази вищі від середньостатистичних і не надає цього права будівельникам
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 16 чер, 2012 09:21
Унуноктий написав:кстати Овен посмотрите на голосовалку вверху этой страницы форума она вам многое обьяснит
надеюсь мы оба видим одно и то же - 75% держит средства в валюте, из тех кто в грн. - 17% хотят снять до выборов, может ещё успеют перебить в доллар. Вывод очевиден - 75% проголосовавших совершенно трезво оценивает обстановку и не рискует. 17% готовы к гривневым рискам но хотят заработать на ставках - их святое право, они начали терять. Остается 8% экстремалов - вот ваша группа риска. Это большинство? Они значительно потеряли - пока нет. Повторяю в 100й раз - в долларовом нале ничего не теряют. Не вижу смысла с вашей стороны спорить с очевидными вещами, или вы действительно сидите на проценте от продаж в новостроях?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 16 чер, 2012 09:21
sesk написав: yura_ написав: budivelnik написав:а не пробуєте влаштуватись до мене на роботу
а в чем проблема в Киеве зарабатывать свыше 8000 грн в мес? это стоимость квадрата в эконом новостройках
Це віяння пана "звіздобольно/дулястого" , який їх в підпис помістив.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 16 чер, 2012 09:23
Oven написав:Повторяю в 100й раз - в долларовом нале ничего не теряют.
А як тоді ситуація березень 2005 - курс з 5,40 - впав до 5,05 ? червень 2008 - курс з 5,05 впав до 4,60 ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 16 чер, 2012 09:26
sesk написав: yura_ написав: budivelnik написав:а не пробуєте влаштуватись до мене на роботу
пока не получается... по Киеву средняя з/п - 4600 грн. господин Тигипоко поведал следующее: "В Украине более четверти всех средств, которые получает за работу трудоспособное население, выплачивается "в конвертах". = 5750 грн. Ни как не тянет на метр за 8000 грн.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему