|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 07 лип, 2012 11:10
Art_m написав:Очень люблю эту передачу: красивые интерьеры, смешные ценники, прикольные персонажы,
"Санта-Барбара" 
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лип, 2012 11:11
Frant написав: marty написав:Кто верит в сказочно низкую себестоимость - даже строить не нужно пробовать, начните ремонт делать. Вот честно, очень сильно удивитесь. Не спорю, рынок перекошен. Точнее даже не рынок, а сама экономика Украины в целом скорее.
Совершенно верно. А ведь господа "резвые обвалисты" даже и с ремонтными работами (и ценами на них) вплотную не сталкивались, поэтому и занимаются здесь философствованием....
Ну, сравнивать ремонт в одной квартире, при котором ты покупаешь материалы в рознице и нанимаешь бригаду на разовую работу, с большой строительной фирмой, которая покупает материалы по совсем другой цене и отношения с рабочими у которой совсем по-другому организованы... как бы тоже не очень корректно.
-
cosjak
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лип, 2012 11:12
budivelnik написав: cosjak написав:Frant, ты так и не ответил, есть ли у нас рынок 
Хоч я й не Франт , але: 1 Я не знаю як у Вас , але у нас ринок є. 2 Я не знаю як для Вас , але для нас 220 000 угод по Україні на приблизну сумму в 75 млрд грн - це нормальни аргумент за існування ринку . 3 Так як гілка про Київ , то зростання введеного в експлуатацію житла з 0,9 млн м2 в 2009 - до 1,54 млн м2( рекордна кількість за часів незалежності України ) в 2011 - це також сильний аргумент за існування ринку.
Ви відповіли, але зовсім не те. То як щодо функцій ринку?
-
cosjak
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лип, 2012 11:13
cosjak написав:есть ли у нас рынок 
определенно есть, продавец свободно выставляет свои квадратные метры на продажу, свободно ставит цену ориентируясь на спрос, совершенно бесплатно через авизо, сландо и т.д. доводит свое предложение до покупателей и посредников, делает скидки какие посчитает нужным и т.д.... все признаки свободного рынка и рыночного ценообразования налицо
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лип, 2012 11:20
cosjak написав: Frant написав: marty написав:Кто верит в сказочно низкую себестоимость - даже строить не нужно пробовать, начните ремонт делать. Вот честно, очень сильно удивитесь. Не спорю, рынок перекошен. Точнее даже не рынок, а сама экономика Украины в целом скорее.
Совершенно верно. А ведь господа "резвые обвалисты" даже и с ремонтными работами (и ценами на них) вплотную не сталкивались, поэтому и занимаются здесь философствованием....
Ну, сравнивать ремонт в одной квартире, при котором ты покупаешь материалы в рознице и нанимаешь бригаду на разовую работу, с большой строительной фирмой, которая покупает материалы по совсем другой цене и отношения с рабочими у которой совсем по-другому организованы... как бы тоже не очень корректно.
На цій тезі було завазано не одна сотня суперечок в 2009 році. 1 Різниця між вартістю товарів для такого як я ( як організації яка будує наприклад в 10 квартир в рік ) і для того хто купує матеріалівна 1 квартиру - 2-5% , а все тому , що в цих 10 квартир вселяється 10 сімей і у кожної господині/господара своє бачення як кольору так і матеріалів. 2 В ремонтних роботах найбільший менінгіт викликає не матеріали . а спілкування з жінками , в яких то цей зелений - зовсім не такий як я уявляла і так далі... 3 Навіть на один приватний будинок потрібно матеріалів вартість яких обчислюється в десятках тисяч гривень . Гляньте самі в будь якому прайсі різницю між колонкою в 10000 грн і колонкою в 100000 грн ( не думаю що різниця там буде більше 1-2% ) ( правда стосується це матеріалів потрібних а не якихось там серветок чи скрепок)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 07 лип, 2012 11:21
budivelnik Я не знаю як для Вас , але для нас 220 000 угод по Україні на приблизну сумму в 75 млрд грн - це нормальни аргумент за існування ринку .
Звідки інфа? Сміло діліть цю цифру на десять. Ринок фактично мертвий.
-
RON
-
-
- Подякував: 322 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лип, 2012 11:23
cosjak написав: budivelnik написав: cosjak написав:Frant, ты так и не ответил, есть ли у нас рынок 
Хоч я й не Франт , але: 1 Я не знаю як у Вас , але у нас ринок є. 2 Я не знаю як для Вас , але для нас 220 000 угод по Україні на приблизну сумму в 75 млрд грн - це нормальни аргумент за існування ринку . 3 Так як гілка про Київ , то зростання введеного в експлуатацію житла з 0,9 млн м2 в 2009 - до 1,54 млн м2( рекордна кількість за часів незалежності України ) в 2011 - це також сильний аргумент за існування ринку.
А які функції виконує ринок ? Наскільки мені відомо - перерозподілу благ , при чому не по принципу абсолютної справедливості , а по принципу матеріальної зацікавленності. Той хто може більше заплатити - отримує більше/швидше/краще.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 07 лип, 2012 11:24
Евгений__С написав:Года 3 ржу над этой передачей. Особенно им не удаются покупатели по 200 тысяч и дороже. И вообще в глупых риэлторских головах не укладывается, что 99,9% укр покупателей недвижимости не согласятся учавствовать ни в каких передачах.
Ага. Покупателей изображают очень сейчас незагруженные работой риелторы с соответствующим интеллектом и мироощущением или их родственники-знакомые. Даже не знаю, стали бы ли эти ролики правдоподобнее при участии проф. актеров. Очень уж цены неадекватные парят. И 5% скидка на услуги Парк-лейна, хотящего 5% от цен объектов - тот еще бонус 
-
Art_m
-
-
- Подякував: 84 раз.
- Подякували: 55 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лип, 2012 11:24
RON написав:budivelnik Я не знаю як для Вас , але для нас 220 000 угод по Україні на приблизну сумму в 75 млрд грн - це нормальни аргумент за існування ринку .
Звідки інфа? Сміло діліть цю цифру на десять. Ринок фактично мертвий.
1 Інформація від мінюсту 2 Приводив її заклятий ворог будівельника - захар. Так що на 10 діліть власні фантазії.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 07 лип, 2012 11:30
budivelnik написав: cosjak написав: budivelnik написав:Хоч я й не Франт , але: 1 Я не знаю як у Вас , але у нас ринок є. 2 Я не знаю як для Вас , але для нас 220 000 угод по Україні на приблизну сумму в 75 млрд грн - це нормальни аргумент за існування ринку . 3 Так як гілка про Київ , то зростання введеного в експлуатацію житла з 0,9 млн м2 в 2009 - до 1,54 млн м2( рекордна кількість за часів незалежності України ) в 2011 - це також сильний аргумент за існування ринку.
А які функції виконує ринок ? Наскільки мені відомо - перерозподілу благ , при чому не по принципу абсолютної справедливості , а по принципу матеріальної зацікавленності. Той хто може більше заплатити - отримує більше/швидше/краще.
Ні. Функцій набагато більше. 6-8 штук у різних авторів 
-
cosjak
-
-
-
-
Профіль
-
-