Tyler написав:budivelnik , не ну если объявления в инете висят, значит был маркетинг, значит все сурьезно, продажи 9/300 и бла-бла-бла...
Андрей он как Рамкопф из Мюнхгаузена: "вчера мною приводились неопровержимые факты, отвергающие эти притязания: справка о смерти барона, выписка из церковной книги, квитанция на гроб! Все это подсудимый считает неубедительным... " (с)
Ждем, когда в качестве док-ва своей "токмахехелогики" он приведет статистику посещений на сайте строителей-каркасников - если посещают сайт, значит, покупают
1 в 1 черноротая бабка с сельского базара - ей хоть колом по башке, и она уже поняла все, но продолжает вирисчать
Андрей_В написав:хоть там хто верит, не верит, мне все одно - шо читал, то и говорю - смысл мне массажировать за этот СИП? я не строю на продажу ничего, и комплектами не торгую - я здесь токма говорю то шо вижу сам, или читаю - для этого и форум - и истина мне дороже риалторской болтовни
Отже записуємо Якщо Андрій щось прочитав - він говорить Якщо хтось висловлює думку протилежну фантазіям андрія - це чорнороті бабки яким кіл на голові тесати , або ріалтори.
Я правильно записав за інтернет-говорячим, всезнаючим-і-не-продаючим, а також масажуючим третій рік про сіп будиночки ?
Kolop написав:Так а как спадщина на рынок влияет ?
(я че-то запутался уже).
А що тут путатись? 100% населення на протязі свого життя отримує спадщину , яка становить 60- 70% метражу того житла , яке вони використовують для життя , коефіцієнт виведений тому що як правило в спадщину передається житло яким вже користувався спадкопередавач на протязі 20-40 років , а 20-40 років тому , середній розмір жилплощі становив якщо 40 років тому -60% , якщо 20 років тому - 70% від сьогоднішніх..
Друге питання, що 70% це середнє значення , а реальний діапазон від 0 до 100%
Kolop написав:Так а как спадщина на рынок влияет ?
(я че-то запутался уже).
А що тут путатись? 100% населення на протязі свого життя отримує спадщину , яка становить 60- 70% метражу того житла , яке вони використовують для життя , коефіцієнт виведений тому що як правило в спадщину передається житло яким вже користувався спадкопередавач на протязі 20-40 років , а 20-40 років тому , середній розмір жилплощі становив якщо 40 років тому -60% , якщо 20 років тому - 70% від сьогоднішніх..
Друге питання, що 70% це середнє значення , а реальний діапазон від 0 до 100%
І що ? Ну, маю на увазі - сенс цього всього тверждення у чому ? (ну дійсно не розумію, без сарказму)
Kolop написав:Так а как спадщина на рынок влияет ? (я че-то запутался уже).
А що тут путатись? 100% населення на протязі свого життя отримує спадщину , яка становить 60- 70% метражу того житла , яке вони використовують для життя , коефіцієнт виведений тому що як правило в спадщину передається житло яким вже користувався спадкопередавач на протязі 20-40 років , а 20-40 років тому , середній розмір жилплощі становив якщо 40 років тому -60% , якщо 20 років тому - 70% від сьогоднішніх.. Друге питання, що 70% це середнє значення , а реальний діапазон від 0 до 100%
І що ? Ну, маю на увазі - сенс цього всього тверждення у чому ? (ну дійсно не розумію, без сарказму)
Сенсів кілька 1 Не потрібно за 5 років збирати на трьохкімнатну вартістю в 1 млн грн , можна до смерті прожити в м2 отриманих на халяву 2 Житло не переміщається , тому отримати його на місці постійного проживання родини в три рази легше ( а часто/густо і безкоштовно) , ніж пробувати закріпитись в містах з найдорожчим житлом держави
budivelnik написав:Сенсів кілька 1 Не потрібно за 5 років збирати на трьохкімнатну вартістю в 1 млн грн , можна до смерті прожити в м2 отриманих на халяву 2 Житло не переміщається , тому отримати його на місці постійного проживання родини в три рази легше ( а часто/густо і безкоштовно) , ніж пробувати закріпитись в містах з найдорожчим житлом держави
zahar_ написав:Вы считаете среднюю рентабельность застройщиков 30% , я считаю СРЕДНЮЮ РЕНТАБЕЛЬНОСТЬ ЗАСТРОЙЩИКОВ УКРАИНЫ 50% . Себестоимость первички по данным минрегионбуда 635 долл.за кв.м
Це вже тема для розмови . Таким чином по данним захара . які всього на 14% відрізняються від данних будівельника Україна будує по 635_______Німці будують по 2850_________
+4 рази на нашу користь Зарплата в Украине в десять раз меньше http://www.radikal.ru
budivelnik написав:Сенсів кілька 1 Не потрібно за 5 років збирати на трьохкімнатну вартістю в 1 млн грн , можна до смерті прожити в м2 отриманих на халяву 2 Житло не переміщається , тому отримати його на місці постійного проживання родини в три рази легше ( а часто/густо і безкоштовно) , ніж пробувати закріпитись в містах з найдорожчим житлом держави
Дякую. Зрозумів.
Так цього .... А на ринок то, як впливає це тверждення ?