имеется ввиду запрет одновременно вести диалог с использованием клонов - это везде так
иди мешать бетон

|
|
![]()
Ссылка у Вас в ЛС. Пусть тайлер сначала научится разбираться где онлайн-авизо а где ФН. А за трындёж о поддельном скане тайлер пусть себе "харакири" сделает. ![]() Мені послати тебе смажити чебуреки чи на три веселих ? ПС До речі від чебуреків ти відмовився( злякався що Тайлер вміє це робити краще) , перейшов в шашличники - карєрний ріст чи деградація ?
![]()
так всеже, ГДЕ доказательства что это не замануха? ![]() ![]() ![]() А те що Ваша зарплата з 600 опустилась до 340 - Вас також не цікавить ? Чи у Вас покращення вже наступило ? Як було у Вас ( не особисто в Колопа а у такого собі хомяка-очікувача обвалу) 3000 / 600 = 5 місяців праці за м2 так і залишилось 1700/340 = 5 місяців праці за м2 І в чому виграш ? Чи вже все заробили ?
![]()
Да ні. Мене цікавить купив 100 м за 300 штук і отримав 100 м за 170 штук. Це не у мене, а у такого собі хомяка - нетерплячого в ті часи. І в чому виграш ? Втратили все - таки менше половини ? Будівельник, слухайте, ну я бачу ту риску яку Ви відмітили на тому графіку. Ну далі вже...... про то що у відносних величинах нічого не змінилося і тд і тп... ну не має сенсу далі... ![]()
Давайте розведемо мухи і котлети 1 Власники гривневих депозитів - втратили 2 Ті хто отримали доларові кредити - втратили але при цьому , ті хто не зщапанікував то відіграли за рахунок того , що депозитники які залишились в гривні - частково відіграли за рахунок відсотків кредитники - які отримали на 10 років - відіграють за рахунок ставок в 13% 3 Всі власники житла(45 млн) - можна сказати що програли бо могли продати в 2008 і в 2009 купити в 1,5 рази дешевше Але це також фантазії на тему , що було б якби було . Тому в місячних доходах - населення не виграло , адже зменшення ціни в валюті - зменшило доходи в валюті. Все система самозбалансувалась . А переживати за тих 100 000 сімей які купили на піку в 2008 ( вторинку не враховуємо , бо тут одні програли інші виграли , зміна в системі=0) в порівнянні з 19 млн квартир - якось не серьозно ( 0,5% втратили 50% своїх інвестицій до загальної кількості власників житла під час кризи - ідеальний результат )
|
|