|
Укргазбанк (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 16 гру, 2012 14:01
AbsentXenta В плані Укргазу - якщо Ви хочете, щоб я відкрив у вас картковий рахунок - зробіть його справді вигідним. Для мене не вистачає в прозапасі всього навсього 2 моментів: -відмінити комісію за зняття -ввести кешбек % по залишку можна не рухати, ІБ я надіюсь у Вас безкоштовний 
Востаннє редагувалось Viz в Нед 16 гру, 2012 14:21, всього редагувалось 1 раз.
-
Viz
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 гру, 2012 14:16
В мене є 1 банк, який для виплат % та тіла депо в ультимативному порядку відкрив і поточні і карткові рахунки. Причому за карткові я платив комісію. Вклад був терміном більше 2 років. Карту мені "порадили" не забирати, її просто перевипустили, бо вийшов термін. Депозит довший ніж термін карти. Далі коли я прийшов за %+тілом депо у мене спитали - а хдє ваши піни? Хдє хдє - там де і перша карта у Вас кажу... а у нас їйо нєту і пінов тоже. Далі я знову оплатив комісію за новий пін. А в фіналі найцікавіше те, що доларовий вклад я зміг забрати з поточного рахунку. Той відкритий картковий нафіг нікому не був потрібен (дезінформиація звісно - він потрібен банку чи його працівникам), а от з гривнями прийшлось їхати туди вдруге за новим піном... благо сума там була мінімальна. ================ В укргазі цього не може бути? - Запросто, як в будь-якому банку на наших теренах, бо бардак та халатність персоналу у нас не викоріниться ще на декілька поколінь вперед Тим паче Укргаз є державним і деякі замашки в стилі ощаду чи піба присутні
-
Viz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 гру, 2012 14:31
AbsentXenta Тобто в умовах вкладів на сайті необхідно внести правки і чітко вказати Кожному клієнту відкривається поточний рахунок (ПЛАТА ЗА ВІДКРИТТЯ ЗГІДНО ТАРИФІВ БАНКУ) або картковий рахунок (БЕЗКОШТОВНО)
чи там розписати за різні класи карт Тоді все не місцях буде і без здогадок та вимислів. ___________________ Ви працівник Укргазу?
-
Viz
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 гру, 2012 14:45
Viz к сожалению Вы путаете депозит с карточным продуктом "Про-запас".
-
AbsentXenta
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 гру, 2012 14:55
Viz да, я клиент лучшего отделения Укргазбанка )))
Востаннє редагувалось AbsentXenta в Пон 17 гру, 2012 07:39, всього редагувалось 1 раз.
-
AbsentXenta
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 гру, 2012 15:15
Viz не открывается. Открывается карточный полностью бесплатный, тот кто хочет текущий пжл но он с комисиями. На сайте указываются полностью лояльные и бесплатные условия. Виз Вы опять дезенформируете людей...
-
AbsentXenta
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 гру, 2012 15:19
AbsentXenta написав:Viz не открывается. Открывается карточный полностью бесплатный, тот кто хочет текущий пжл но он с комисиями. На сайте указываются полностью лояльные и бесплатные условия. Виз Вы опять дезенформируете людей...
А що це у Вас з подвійною конвертацією гривні в долар на депо. Хто автор ідеї? Чи це ініціатива на місцях?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 гру, 2012 15:26
tatop Це провокація.
-
AbsentXenta
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 16 гру, 2012 15:44
AbsentXenta написав:Haza Прийдіть напишіть заяву щоб кошти з депрахунку перевели на картку, її Вам зобовязанні відкрити безкоштовно, або заяву щоб отримати через касу, але тоді Вам потрібно в той же день зявитися. а також якщо не секрет що це за відділення Києва?
На сайті написано і в колцентрі підтвердили, що я маю право НА ВИБІР відкрити або поточний або картковий рахунок. У відділені мені відмовили відкривати поточний рахунок під депозит мотивуючи тим, що ми відкриваємо під депозити ЛИШЕ карткові рахунки. Відчуваєте різницю? В мене карток вже вдосталь, мені ще одна не потрібна. Це відділення №28 у м.Києві. AbsentXenta написав:Viz "на воре и шапка горит" - так говорится. Вам карту предложили потому-что вигодней она. А Ви невкакую))))))))) ...и народ дезинформируете.
Про що я і кажу! Якщо картка вигідніша для клієнта, то ПОЯСНЯТЬ в чому вигода. Тоді клієнт САМ прийме рішення що йому відкривати. А то у відділені виглядало все це примусово, тому мені це ДУЖЕ не сподобалось. Потім я вже САМ переглянув всі тарифи і зрозумів, що краще картка. Але працівники банку, на мій погляд, вели себе не коректно і не професійно. Я вже мовчу про те, що депозит відкривали на протязі 1 години, програма зависала, менеджер не знав як заводити нового клієнта і відкривати для нього депозит. Тому я не виключаю, що це був перший і останній депозит у цьому банку, а у цьому відділення так точно!
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 16 гру, 2012 15:58
AbsentXenta написав:tatop Це провокація.
З чиєї сторони? Моєї чи Вашого співробітника відділення? Подзвонив і запитав, чи можна відкрити депо в доларах принісши з собою гривню. Сказали що можна, тільки курс буде не 8.11 а 8,20. Пояснили що будуть конвертувати спочатку в монголькі тугрики а вже потім в долар. Тому і вийде 8.20. По іншому ну ніяк, і послались на вказівку звідти  . Звичайно мова йшла не про тугрики. Монголька валюта це вважайте моя підказка, для більш елегантного розводу ло....вибачаюсь, клієнта. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-