Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 839840841842843 ... 4030>
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 15:14

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Faceless написав:Якби цього сміття від рилів і не було, то не було б і проблеми. "вміло і там де треба, розкидані рієлторами" - це інструмент для спотворення інформації, і не більше. Це як недобросовісна реклама чи те ж шахрайство - самотужки створити перепони, щоб потім робити вигляд, що допомагаєш у їх подоланні.
Не згоден
1 Я не маю ні часу ні бажання ні інструментів - відслідковувати на яких сторінках більший ефект
2 Ті самі рієлтори , маючи на кілька порядків більше ніж в мене замовлень - постійно експерементуючи отримують відповідь на те , де , коли і що більш ефективніше рекламувати.

Тому
Поки рекламний ринок не організований і знаходиться в процесіпостійних змін - до того моменту потрібні будуть посередники які приймають участь як в створенні цього ринку , так і в використанні переваг які на цьому ринку існують.

ПС
Як на мене , то реклама це взагалі спотворення інформації.
При цьому Ви ж не забороняєте рекламу як галузь взагалі.
А тому , рієлтори це такі самі посередники як і інші прокладки між виробником і кінцевим споживачем.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 15:24

budivelnik написав:1 Я не маю ні часу ні бажання ні інструментів - відслідковувати на яких сторінках більший ефект
2 Ті самі рієлтори , маючи на кілька порядків більше ніж в мене замовлень - постійно експерементуючи отримують відповідь на те , де , коли і що більш ефективніше рекламувати.

Вам воно треба, ви оплатили - все, ніяких питань.
Головне, щоб це ніяк не стосувалося покупця - йому однаково, що вам там вигідно, він не має це сплачувати.
  budivelnik написав:ПС
Як на мене , то реклама це взагалі спотворення інформації.
При цьому Ви ж не забороняєте рекламу як галузь взагалі.
А тому , рієлтори це такі самі посередники як і інші прокладки між виробником і кінцевим споживачем.

Реклама регулюється законодавством. В тому числі, і достовірність поданої інформації, добросовісність конкуренції. Рилівська творчість - нічим.
Я вам вкотре вже повторюю - якщо ПЕРСОНАЛЬНО ДЛЯ ВАС, ЯК НЕВЕЛИКОГО ВИРОБНИКА, ЯКОМУ НЕВИГІДНО ТРИМАТИ ВІДДІЛ ПРОДАЖІВ, РІАЛТОРИ ВИГІДНІ ЯК ЙОГО ЗАМІНА - будь ласка.
В Києві виробники мають власні відділі продажів, вони не потребують послуг посередників.
А на вторинному ринку - тим паче. Рили це ніяки не прокладка-посередник, а паразит.
Виключення - якщо продавець вторинки не хоче/не може займатися продажм самотужки, то він наймає посередника.
І В БУДЬ-ЯКОМУ РАЗІ ПОСЛУГИ РИЛІВ МАЄ ОПЛАЧУВАТИ ВИКЛЮЧНО ПРОДАВЕЦЬ
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 15:34

zahar_ написав:
  derimin написав:
  derimin написав:Ребят, сложно прочитать все 847 страниц темы, подскажите, если хочу купить квартиру в Киеве - двушку, брать сейчас или подождать какогонить минуса в ценах?

где-то в дарницом, хочу новостройку, 1-шку или 2-шку, деньги будут через пару месяцев, но вот думаю сейчас брать что-то или подождать может.. вдруг дешевле будет. Мне не к спеху, сейчас в черниговской области живу..

1.Зачем спрашивать о покупке- "брать сейчас" - если средства на неё будут через папу месяцев -"деньги будут через пару месяцев,"? Чисто для теории?
2. Непонятно цель покупки - для смены места проживания или для "сохранеия средств"?

в сёлах время течёт по другому... в их понимании "брать сейчас" это примерно до полугода... дальше следующий временной отрезок это "в следующем году" :mrgreen:
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 15:35

Faceless написав:І В БУДЬ-ЯКОМУ РАЗІ ПОСЛУГИ РИЛІВ МАЄ ОПЛАЧУВАТИ ВИКЛЮЧНО ПРОДАВЕЦЬ
это почему же? продавец выставляет товар - квартиру, кто хочет и может покупает, зачем ему оплачивать чьи то услуги?
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 15:37

Унуноктий написав:он же написал что в черниговской области а не в белорусии
Киев (UA) — Чернигов (UA) ~ 149 км,
туда и обратно и еще по Киеву будет даже больше 300 км :mrgreen:
на ночь пить минздрав не рекомендует :lol:
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 15:39

kievlyanka написав:это почему же? продавец выставляет товар - квартиру, кто хочет и может покупает, зачем ему оплачивать чьи то услуги?

А покупателю их зачем оплачивать?
Если уж рыл притесался к продавцу, то пусть оплата его услуг будет проблемой продавца.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 15:41

Faceless написав:
  kievlyanka написав:это почему же? продавец выставляет товар - квартиру, кто хочет и может покупает, зачем ему оплачивать чьи то услуги?

А покупателю их зачем оплачивать?
Если уж рыл притесался к продавцу, то пусть оплата его услуг будет проблемой продавца.

что значит притесал продавцу? это типа вы продает, а я от вашей прибыли деньги хочу? милицию не пробывали вызывать?
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 16:24

Унуноктий
с черниговской обл таки действительно можно 300 км ехать до киева в одну сторону. Так что, думать рекомендуется и вам.
Lerax

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 16:38

Lerax написав:Унуноктий
с черниговской обл таки действительно можно 300 км ехать до киева в одну сторону. Так что, думать рекомендуется и вам.

спасибо но я в курсе... человек же не написал что он на границе живёт...
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2013 16:44

Унуноктий
Вот именно, он ничего конкретно не писал, вы же тут сразу ярлыки развесили. А между тем вариант с 300 км вполне возможен если человеку сначала в чернигов ехать, а затем пересадка на киев.
Lerax

#<1 ... 839840841842843 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє