|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 07 кві, 2013 15:14
Faceless написав:Якби цього сміття від рилів і не було, то не було б і проблеми. "вміло і там де треба, розкидані рієлторами" - це інструмент для спотворення інформації, і не більше. Це як недобросовісна реклама чи те ж шахрайство - самотужки створити перепони, щоб потім робити вигляд, що допомагаєш у їх подоланні.
Не згоден 1 Я не маю ні часу ні бажання ні інструментів - відслідковувати на яких сторінках більший ефект 2 Ті самі рієлтори , маючи на кілька порядків більше ніж в мене замовлень - постійно експерементуючи отримують відповідь на те , де , коли і що більш ефективніше рекламувати. Тому Поки рекламний ринок не організований і знаходиться в процесіпостійних змін - до того моменту потрібні будуть посередники які приймають участь як в створенні цього ринку , так і в використанні переваг які на цьому ринку існують. ПС Як на мене , то реклама це взагалі спотворення інформації. При цьому Ви ж не забороняєте рекламу як галузь взагалі. А тому , рієлтори це такі самі посередники як і інші прокладки між виробником і кінцевим споживачем.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 07 кві, 2013 15:24
budivelnik написав:1 Я не маю ні часу ні бажання ні інструментів - відслідковувати на яких сторінках більший ефект 2 Ті самі рієлтори , маючи на кілька порядків більше ніж в мене замовлень - постійно експерементуючи отримують відповідь на те , де , коли і що більш ефективніше рекламувати.
Вам воно треба, ви оплатили - все, ніяких питань. Головне, щоб це ніяк не стосувалося покупця - йому однаково, що вам там вигідно, він не має це сплачувати. budivelnik написав:ПС Як на мене , то реклама це взагалі спотворення інформації. При цьому Ви ж не забороняєте рекламу як галузь взагалі. А тому , рієлтори це такі самі посередники як і інші прокладки між виробником і кінцевим споживачем.
Реклама регулюється законодавством. В тому числі, і достовірність поданої інформації, добросовісність конкуренції. Рилівська творчість - нічим. Я вам вкотре вже повторюю - якщо ПЕРСОНАЛЬНО ДЛЯ ВАС, ЯК НЕВЕЛИКОГО ВИРОБНИКА, ЯКОМУ НЕВИГІДНО ТРИМАТИ ВІДДІЛ ПРОДАЖІВ, РІАЛТОРИ ВИГІДНІ ЯК ЙОГО ЗАМІНА - будь ласка. В Києві виробники мають власні відділі продажів, вони не потребують послуг посередників. А на вторинному ринку - тим паче. Рили це ніяки не прокладка-посередник, а паразит. Виключення - якщо продавець вторинки не хоче/не може займатися продажм самотужки, то він наймає посередника. І В БУДЬ-ЯКОМУ РАЗІ ПОСЛУГИ РИЛІВ МАЄ ОПЛАЧУВАТИ ВИКЛЮЧНО ПРОДАВЕЦЬ
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 07 кві, 2013 15:34
zahar_ написав: derimin написав: derimin написав:Ребят, сложно прочитать все 847 страниц темы, подскажите, если хочу купить квартиру в Киеве - двушку, брать сейчас или подождать какогонить минуса в ценах?
где-то в дарницом, хочу новостройку, 1-шку или 2-шку, деньги будут через пару месяцев, но вот думаю сейчас брать что-то или подождать может.. вдруг дешевле будет. Мне не к спеху, сейчас в черниговской области живу..
1.Зачем спрашивать о покупке- " брать сейчас" - если средства на неё будут через папу месяцев -" деньги будут через пару месяцев,"? Чисто для теории? 2. Непонятно цель покупки - для смены места проживания или для "сохранеия средств"?
в сёлах время течёт по другому... в их понимании "брать сейчас" это примерно до полугода... дальше следующий временной отрезок это "в следующем году" 
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2013 15:35
Faceless написав:І В БУДЬ-ЯКОМУ РАЗІ ПОСЛУГИ РИЛІВ МАЄ ОПЛАЧУВАТИ ВИКЛЮЧНО ПРОДАВЕЦЬ
это почему же? продавец выставляет товар - квартиру, кто хочет и может покупает, зачем ему оплачивать чьи то услуги?
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2013 15:37
Унуноктий написав:он же написал что в черниговской области а не в белорусии
Киев (UA) — Чернигов (UA) ~ 149 км, туда и обратно и еще по Киеву будет даже больше 300 км на ночь пить минздрав не рекомендует 
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2013 15:39
kievlyanka написав:это почему же? продавец выставляет товар - квартиру, кто хочет и может покупает, зачем ему оплачивать чьи то услуги?
А покупателю их зачем оплачивать? Если уж рыл притесался к продавцу, то пусть оплата его услуг будет проблемой продавца.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 07 кві, 2013 15:41
Faceless написав: kievlyanka написав:это почему же? продавец выставляет товар - квартиру, кто хочет и может покупает, зачем ему оплачивать чьи то услуги?
А покупателю их зачем оплачивать? Если уж рыл притесался к продавцу, то пусть оплата его услуг будет проблемой продавца.
что значит притесал продавцу? это типа вы продает, а я от вашей прибыли деньги хочу? милицию не пробывали вызывать?
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2013 16:24
Унуноктий с черниговской обл таки действительно можно 300 км ехать до киева в одну сторону. Так что, думать рекомендуется и вам.
-
Lerax
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2013 16:38
Lerax написав:Унуноктий с черниговской обл таки действительно можно 300 км ехать до киева в одну сторону. Так что, думать рекомендуется и вам.
спасибо но я в курсе... человек же не написал что он на границе живёт...
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 кві, 2013 16:44
Унуноктий Вот именно, он ничего конкретно не писал, вы же тут сразу ярлыки развесили. А между тем вариант с 300 км вполне возможен если человеку сначала в чернигов ехать, а затем пересадка на киев.
-
Lerax
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему