|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 19 лис, 2013 00:21
йцукен написав: Faceless написав: йцукен написав:Единственный вариант, это пройтись по знакомым нотариусам и поспрашивать реальные суммы сделок по конкретным обьектам
А они, добрые души, так все выложат, конфиденциальную инфо ? 
не называя имен - без проблем.
Уже пробовали? Сколько нотариусов обошли?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 19 лис, 2013 00:21
baraka написав: Faceless написав: budivelnik написав:Тому звоните рієлтору і ставите його до відома що оплачувати його послуги Ви не збираєтесь і якщо він хоче нехай домовляється з продавцем про оплату. Ясно , що в 90% випадках під вас підлаштовуватись ніхто не буде , але це ринок і прикладів подібної поведінки від посередника я можу навести море
І скоріш за все ріалтор не захоче давати контакти продавця, поки ви не погодитесь на оплату.
угу, і оскільки ріелтор веде себе нечесно (як я вище виклав) - я не збираюсь вести себе з ним чесно (не буду повідомляти його першим, що не буду йому платити)
Ви звичайно маєте право на власну думку Я з свого боку можу показати не теоретичний розрахунок - а практичний Отже 1 З 2009 і до сьогодні . я продав 9 квартир , з яких 5 - я продав з допомогою рієлтора ( і тих три які ще не продані я також продаю через нього) 5 квартир - це приблизно 250 000 доларів з яких 5000 я заплатив рієлтору за роботу 2 За цих 5 років , для того щоб продати 5 квартир - рієлтор провів мінімум 200 показів 3 Так як обяви про продаж потрібно підтримувати в актуальному стані ( а те саме авізо чи Ваш магазин ( актуально для Львова) виходять 2 рази в тиждень - то рієлтору потрібно було запостити по 3 повідомлення ( в мене різні метражі/кількість кімнат/поверхи) в 5 років х 52 тижні х 2 тижні х ??? ресурсів = мінімум 1500 повідомлень ( при чому з одного акаунта наприклад у Ваш магазин можна запостити тільки одне повідомлення) Тому Я не хочу вас переконувати що робота рієлторів дуже потрібна , але особисто я запостив інформацію про те що продаю на два ресурси Фінанс і домік За 5 років з цих двох ресурсів до мене напряму з переглядами звернулось близько 10 осіб з яких жоден нічого не купив 4 В тих 5 угодах які проводились під патронатом рієлтора я отримав всього 5000 доларів проблемних повернень кредитів ( тобто з затягування платежів понаднормово) В тих 4 угодах які організував я сам - я отримав 15000 доларів проблемних платежів , з яких 30% вже можна списати як безнадійні 5 На двохкімнатну я отримав завдаток в 3000( угоду організовував рієлтор), так як протилежна сторона вже просрочила виконання своїх обовязків , я легко можу залишити ці гроші собі, але я пішов на зустріч людині і ми домовились а- у випадку коли квартира не буде продана і людина звернеться з пропозицією її купити ( або пришле клієнта який захоче купити) - завдаток їй зараховується повністю б - у випадку коли квартира буде продана комусь іншому - я повертаю 50% завдатк в - у випадку коли квартира не продасться - я не повертаю нічого. Таким чином я як мініму з 5000 виплачених - поверну собі 1500
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 19 лис, 2013 00:24
budivelnik написав:мінімум 1500
5000/1500=3.33 а это 30грн за обьявление+ его обновление, которое занимает секунд 10. Ваши строители получают меньше
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лис, 2013 00:27
obval написав: zzzzzz написав:Вы совершенно верно подметили, в техническом анализе графиков цен,есть такой термин,консолидация цены на одном уровне, и чем дольше цена консолидируется,тем более значительный наступает выход из ценового диапазона. Так вот,лично мое мнение,выход цен будет в сторону снижения цен.
О таки продвинутый !!! А уровни умолчите , я не один из теж кто неблагодарен , пойму и прощу если что ???
Я что-то вас не могу понять, вам так важны какие-то уровни,или вы так, от скуки тролите ?
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3750 раз.
- Подякували: 11991 раз.
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: Вів 19 лис, 2013 00:28
Faceless написав: йцукен написав:Единственный вариант, это пройтись по знакомым нотариусам и поспрашивать реальные суммы сделок по конкретным обьектам
А они, добрые души, так все выложат, конфиденциальную инфо ? 
И что это за метод ??? Вроде теханализ хоть какой прогностический метод , а это что есть такое , узнать несколько продаж на данный период времени ??? Или может нотариус скажет прогноз точный ??? Может вот они гуру ?
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 19 лис, 2013 00:30
obval написав:Уже никто не верит в обвальчик ?
Та чего ж это, мы тут доказываем Юре - что пушной зверек (песец) уже ходит очень близко. Я например жду начало фазы "страха", и далее - уже обсуждали тут график сдувания пузырей (месяца 2 назад). На сегодня есть ориентир - 5000 грн/метр (не воздух, введено, и есть проживающие там) в Ирпени заявлено. Жду-с далее.
-
1715
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лис, 2013 00:31
йцукен написав: budivelnik написав:мінімум 1500
5000/1500=3.33 а это 30грн за обьявление+ его обновление, которое занимает секунд 10. Ваши строители получают меньше, чем эта мартышка.
1 А 200 поїздок ? А 1500-3000 доларів які я заробив на завдатку ? А мої втрати від неточно сформульованих документів які дозволили не виплачувати мені вчасно 15000 доларів ( Ви любите рахувати деповідсотки, так от я навіть якщо й добюсь 100% виплати - отримаю її на 2 роки пізніше . Скільки там по вашому нагорає % за 2 роки на 15000 доларів ? 2 Мене якось мало хвилює скільки заробляє людина - якщо при цьому я отримую послугу яку сам і замовляв на умовах які зі мною погоджені. 3 А хто дав право Вам когось обзивати? У Вас є дозвіл від рієлторів - називати представників цієї професії мавпами ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 19 лис, 2013 00:32
1715 написав: obval написав:Уже никто не верит в обвальчик ?
Та чего ж это, мы тут доказываем Юре - что пушной зверек (песец) уже ходит очень близко. Я например жду начало фазы "страха", и далее - уже обсуждали тут график сдувания пузырей (месяца 2 назад). На сегодня есть ориентир - 5000 грн/метр (не воздух, введено, и есть проживающие там) в Ирпени заявлено. Жду-с далее.
Вы в Киеве ждете 5000 грн ?
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
52
27
2
2
Додано: Вів 19 лис, 2013 00:33
zzzzzz написав:Я что-то вас не могу понять, вам так важны какие-то уровни,или вы так, от скуки тролите ?
Странно как то , так трудно ответить на вопрос который МНЕ интересно ??? Но если не хотите ну да ладно , но вот опять продолжаете за хвост тянуть кота . Уровень поддержки вам не интересен на котором РН заживёт с ростом эдак несколько процентов в год ? Это так трудно понять ?
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 19 лис, 2013 00:36
obval написав: zzzzzz написав:Я что-то вас не могу понять, вам так важны какие-то уровни,или вы так, от скуки тролите ?
Странно как то , так трудно ответить на вопрос который МНЕ интересно ??? Но если не хотите ну да ладно , но вот опять продолжаете за хвост тянуть кота . Уровень поддержки вам не интересен ?
Нет, не интересен.Я же не торгую $spx. Дно поймать невозможно. Главное понять, это разворот,или отскок.
-
Evgeny
-
1
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-