Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
ozznob написав:Delta official, огласите, пожалуйста зарплату того кретина, благодаря которому РЕГУЛЯРНО "вовремя" приходит рассылка, как и в этот раз
22-04-2014 "Розсилка допоможе слідкувати за найсвіжішіми та найцікавішими новинами від Дельта Банку. website@deltabank.com.ua Новини Дельта Банку З Великоднем! З Великоднем! Режим роботи відділень Дельта Банку на Великдень. Звертаємо вашу увагу, що 19, 20 і 21 квітня 2014 року відділення Дельта Банку, як і більшість установ країни, не працюють. Ви отримали цього листа, тому що підписані на розсилку від Дельта Банку. Щоб змінити налаштування підписки або відписатись, перейдіть за цим посиланням ."
Я считаю, что за год этого петросяна уже давно пора под зад коленом.
Приносим извинения за доставленные неудобства. Ваше замечание принято во внимание.
Миша_Потикана написав:Сьогодні вранці зайшов до відділення Дельти, потрібно було картку перевипустити. Економісти зробили все на вищому рівні Дуже приємно!
А я зайшов в хлібний, а там хліб продають! Купив, прийшов додому з хлібиною - дуже приємно, всі би так працювали .
Миша_Потикана написав:Сьогодні вранці зайшов до відділення Дельти, потрібно було картку перевипустити. Економісти зробили все на вищому рівні Дуже приємно!
А я зайшов в хлібний, а там хліб продають! Купив, прийшов додому з хлібиною - дуже приємно, всі би так працювали .
Таке ото написали як в воду "пукнули" - аби не мовчати маразм
І ? В чому суть Вами написаного?
а суть в том, что некоторые обычную, стандартную, РУТИННУЮ работу банка преподносят, как нечто выдающееся и требующее дополнительного поощрения и похвалы, или как показатель ЛИКВИДНОСТИ банка.
Востаннє редагувалось linoblacktnt в Вів 22 кві, 2014 12:51, всього редагувалось 1 раз.
а сегодня еще и молока в молочном купил - здорово!. нужно как-то поощрить продавца молока.
Миша_Потикана вибачте..а своїм постом ви кого хотіли здивувати?) про перевипуск карти... Чи тепер нормальний перевипуск карти - то практично подвиг а не рутинна операція яка повинна само собою робитись без проблем ?
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Вів 22 кві, 2014 12:53, всього редагувалось 1 раз.
Azz написав:Может уже и задавали вопрос но подкажите чем закончилось увеличение уставного фонда банка, т.к. на сайте инфо до сих пор нет, а прошло уже больше месяца. Интересно знать что же стало с долей Каргила ??
Уважаемый Azz, информация передана на уточнение в ответственное подразделение Банка. Благодарим за обращение.
Таке ото написали як в воду "пукнули" - аби не мовчати маразм
От дивуюся - всі на форумі зрозуміли сарказм, а Ви - ні? Перечитайте ще раз - правильно тут кажуть, заміна карти - рутинна робота банку, те саме, що дивуватися, що водій маршрутки довіз Вас до місця призначення, а не розбився по дорозі, або не викинув з салону.
-VICTOR- написав:Миша_Потикана вибачте..а своїм постом ви кого хотіли здивувати?) про перевипуск карти... Чи тепер нормальний перевипуск карти - то практично подвиг а не рутинна операція яка повинна само собою робитись без проблем ?
От саме в тому, що не виникло проблем і заключається мій "пост"