|
Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 15 лип, 2014 22:09
Voll_ССВ написав:Це питання було по темі судових позовів якраз до Вас. Комусь раніше Ви казали що вистачить мітингувати а краще в суд подати. Тому я і питаю - судові рішення принесли хоч якусь користь вкладникам Захєрбанку? І чому Ви вважаєте що у випадку з ССВ це допоможе? Якщо би народ і надалі жив по Ваших бажаннях то ходили б вже по "стійці струнко" і слово раб найкраще б характеризувало тих людей. Але ж я забув - зараз Ви скажете шо то майдан у всьому винен шо в Україні тепер відбувається... а папєрєднікі вони хороші - ну і фіг з тим шо всі золотовалютні запаси вивезли, зате ж усе було "стабільно"... і до-речі, якщо Ви не знаєте то у всіх цивілізованих країнах люди мають право на страйк, мітинг і тим правом користуються, незважаючи на їхню "якість" судів.
Про Захєрбанк нiчого не знаю, в мене нiколи не було там рахунку, я навiть не знайомий iз його вкладниками. Проте менi вiдомо, що це банк Юри, другана Яника. То ж саме тому його й маринували стiльки часу. Не бачу зв'язку з ССВ. Вже нема того Яника, та й ситуацiя наразi зовсiм iнша. Папєрєднікі, як на мене, суть лайно. Втiм, i теперiшнi керманичи те ж саме лайно, вони анiтрохи не шляхетнiшi за папєрєдників. Same shit, так би мовити. Раб — це насамперед той, хто вiдчуває себе рабом. Якщо хтось себе рабом вiдчуває, i до того ж вважає що страйки та мiтинги допоможуть йому перетворитися на вiльну людину, — то я мушу тому рабу нагадати, що саме подiбнi страйки та мiтинги призвели до революцiї у 1917 роцi, ну то ж ми й маємо те що маємо, разгрiбаємо наслiдки цих страйкiв i досi. Отримали рабство у кубi, ще й на сто рокiв вистачило. А цивiлiзованi країни — це якi? Де ви бачили ту цивiлiзацiю?
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2014 22:26
ну тут скорее регулятор забанил их!
ну і з яким підтекстом? зменшити нагрузку для виплат з фонду чи може для оздоровлення, про яке Ви так мрієте? 
-
Voll_ССВ
-
-
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 82 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2014 22:28
Voll_ССВ написав:ну тут скорее регулятор забанил их!
ну і з яким підтекстом? зменшити нагрузку для виплат з фонду чи може для оздоровлення?
Это надо в НБУ узнать.
-
varlo
-
-
- Подякував: 352 раз.
- Подякували: 804 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2014 22:29
Вы читали эту новую додаткову угоду 1? там такие 3 пункта: 1. Сторони домовились викласти п.1.3 стати 1 частини 2 договору в наступний редакции: 1.3. Якщо Вкладник не вимагае повернення суми Вкладу в день закинчення строку дии Договору, то Договир ввжаеться продовженим на новий термин на умовах, що диють на момент продовження. Якщо Вкладнк вимагае повернення суми Вкладу писля такого продовження, але до закинчення нового строку Договору, перерахунок процентив здийснюеться тильки за неповний строк зберигання Вкладу. 2. З усих инших питать, не врегульованих циэю Додатковою угодою, Сторони будуть керуватить умовами Договору та чинним законодавством Украини. 3. Ця Додаткова угода складена у 2 примирниках, що мають однакову юридичну силу, поодному для кожнои Стотрони, и набувае чинности з моменту пидписання Сторонами и скриплення печаткою Банку та э невидемною частиною Договору.
-
myrchik82
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2014 22:37
0720
Залізна логіка. Але все шо робиться то все до кращого. І саме тому шо ті що прийшли є дуже подібними на папєрєдніків і потрібно робити мітинги і в ультимативній формі вимагати своє. Іншого шляху немає. Судами будуть мурижити довго, простіший спосіб то адміністрація і виплата з фонду. Для 99% вкладників. Навіть якщо вклади у валюті. Як у мене. Але я розумію що я їх фіг знає коли отримаю. Тому готовий палити, бити, перекривати дороги і т.д. І зрештою що заваджало акціонерам відразу домовитись з нацбанком? Відразу внести СВОЇ потрібні кошти і не доводити до звіздєца який є зараз? А довели, тоді візьми і продай свою тисячаметрові хати в Україні і за бугром, свої мільйонні авто, свої страхові компанії та інший бізнес і будь-добрий розрахуйся з людьми. Це якщо ти не аферист.... Інакше буде згадана Вами революція 17-року і тоді він вже небуде думати про активи а як спасти своє життя...
-
Voll_ССВ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2014 22:40
varlo написав: Voll_ССВ написав:ну тут скорее регулятор забанил их!
ну і з яким підтекстом? зменшити нагрузку для виплат з фонду чи може для оздоровлення?
Это надо в НБУ узнать. А яке може бути оздоровлення коли клієнтів вже прямим текстом нахєр посилають. Багато в Надри клієнтів залишилось і нових прийшло? Певно ні, і якби не потреба в банку для бізнесу Фірташа то хрін би той банк жив. Думаєте ССВ теж найде собі такого жирного спонсора? Сумніваюсь.
-
Voll_ССВ
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2014 22:45
Voll_ССВ написав:0720 Залізна логіка. Але все шо робиться то все до кращого. І саме тому шо ті що прийшли є дуже подібними на папєрєдніків і потрібно робити мітинги і в ультимативній формі вимагати своє. Іншого шляху немає. Судами будуть мурижити довго, простіший спосіб то адміністрація і виплата з фонду. Для 99% вкладників. Навіть якщо вклади у валюті. Як у мене. Але я розумію що я їх фіг знає коли отримаю. Тому готовий палити, бити, перекривати дороги і т.д.
Це саме й є рабська психологiя. Або слухняний раб, або бунтуючий раб. Без варiантiв.
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2014 23:04
prokopenko_ub написав: Natanet написав:Без очереди? Вы видимо шутите с 6 утра люди записались и получили утром порядка 50, остальные ждали до 14-00 кто был записан человек порядка 130 всего понятно многие ушли не дожидаясь, когда с 12 перенесли инкассацию на 14-00.
Зачем было уходить, раз знали, что переносят подкрепление? Пришли бы по той же записи к 14:00. Воочию видел бумажку из 10 челов в 15:00! Что самые отчаянные дожидатели перезаписались в новый список?? А в 6 утра нормальные люди спят ещё, чо там шастать под Парусом в такую рань?!?
Что вы знаете о нормальных людях ?  То, что они в 6 утра спят а потом ходят за подачками по 500 грн. вместо того чтобы получить всю сумму за один раз, как и должно быть в принципе. Право вы смешны  Бабушки обсуждающие лучшие места по сбору бутылок тоже наверное говорят, что нормальные люди спят в 6 утра...
-
Валдис
-
-
- Подякував: 96 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2014 23:08
Voll_ССВ написав: А яке може бути оздоровлення коли клієнтів вже прямим текстом нахєр посилають. Багато в Надри клієнтів залишилось і нових прийшло? Певно ні, і якби не потреба в банку для бізнесу Фірташа то хрін би той банк жив. Думаєте ССВ теж найде собі такого жирного спонсора? Сумніваюсь.
Да, после такой ж***, которая сейчас в банке, очень сомневаюсь, что туда понесут новые депозиты. Ребрендинг тоже не поможет. Это нужно выводить инвестиции и вкладывать в новое дело. Так, кстати, часто поступают строительные компании - под каждый новый объект новая фирма.  Банк пока держат, потому что вроде в нем интерес Ахметова.
Востаннє редагувалось myrchik82 в Вів 15 лип, 2014 23:22, всього редагувалось 1 раз.
-
myrchik82
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2014 23:20
0720 написав:До вступления в силу этого закона можно требовать даже и 3% в день за просроченное обязательство (на основании ч.5 ст.10 Закона о защите прав потребителей), но и то и другое крайне маловероятно отсудить (и ещё невероятнее удержать в апелляции).
А почему 3% в день за просроченное обязательство? В законе говорится о 3% от стоимости работы(услуги), то есть, как я понимаю, при ставке 20% формула получается пеня = 20%*3%, то есть, если в день начисляется 100 грн, то пеня будет составлять 3 грн. Я так его понял.
-
Yuri2014
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 37 раз.
-
-
Профіль
-
-
|