Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
demichh написав:и в отделении в Киеве у Дворца Украина, девушка хотела 7 тыс. снять в кассе грн. но ей дали только 1 тыс. сказали бумаги нет, может в банкомате.
Сегодня на Поздняках снял в кассе 20т.грн.без заказа и проблем.
demichh написав:и в отделении в Киеве у Дворца Украина, девушка хотела 7 тыс. снять в кассе грн. но ей дали только 1 тыс. сказали бумаги нет, может в банкомате.
Сегодня на Поздняках снял в кассе 20т.грн.без заказа и проблем.
Когда, где, и в какое время еще будете снимать нал
йцукен 15 ... но указанные в программе размеры КБ это уже чистуганом за вычетом налога .. т.е. там где платят 1% начисляют 1.15 из которых 0.15 типа удерживают
Sanyok77 написав:А кто знает, если я получу кэшбэк на кредитке или на ПК №1 VIP, с кэшбэка снимут 15% налога? Или то только для депозитных процентов? П.С. Просьба не звонить, а ответить или здесь, или в личные сообщения, либо на мыло: agafonov19891210@gmail.com
Александр Агафонов, дата рождения 10(12) декабря(октября), объясните мне убогому зачем светить на весь белый свет свои личные данные?
Санек,засветив свой ДР,ты засветилил автоматом свой ИНН, Че тут дальше разжевывать?Ладно мы тут порядочные випы Дельты с образцовой кредитной историей:-) Но есть же и плохие дядьки и тетьки,которые рыщут в сети за поиском личных данных.Думай сначала!
IMPRINTER написав:йцукен 15 ... но указанные в программе размеры КБ это уже чистуганом за вычетом налога .. т.е. там где платят 1% начисляют 1.15 из которых 0.15 типа удерживают
т.е. париться не стоит? свой 1% я получаю в любом случае?
До Дельти питання. Вчора був у відділенні у м.Львові за адресою пл. Героїв УПА 18. Хотів зняти гроші з пенсійної картки. Звернувся у касу. Касир каже дам тільки 3000 грн. в мене обмеження і нічого не знаю. Хоча в касі гроші були. Попробував зателефонувати в контакт центр. Там відповідають що по касі ніяких обмежень немає можете знімати гроші. Я їм кажу що не дають у відповідь не наші проблеми вирішуйте на відділенні. Від такого хамства і відношення очі полізли на лоб. Якщо відкривати пенсійний рахунок то реклама супер : ми найкращі ми все для Вас. Я як до діла гроші зняти неможливо. І знаєте яке прийняв рішення зняти всі пенсійні гроші як із своєї карточки та і жінка зніме всі пенсійні гроші зі своєї карточки. І в загалі зараз пошукаємо банк куди перевести пенсійні рахунки свої. І своїм знайомим розкажемо яке відношення в Дельта банку до пенсіонерів.
Василь Іванович написав:До Дельти питання. Вчора був у відділенні у м.Львові за адресою пл. Героїв УПА 18. Хотів зняти гроші з пенсійної картки. Звернувся у касу. Касир каже дам тільки 3000 грн. в мене обмеження і нічого не знаю. Хоча в касі гроші були. Попробував зателефонувати в контакт центр. Там відповідають що по касі ніяких обмежень немає можете знімати гроші. Я їм кажу що не дають у відповідь не наші проблеми вирішуйте на відділенні. Від такого хамства і відношення очі полізли на лоб. Якщо відкривати пенсійний рахунок то реклама супер : ми найкращі ми все для Вас. Я як до діла гроші зняти неможливо. І знаєте яке прийняв рішення зняти всі пенсійні гроші як із своєї карточки та і жінка зніме всі пенсійні гроші зі своєї карточки. І в загалі зараз пошукаємо банк куди перевести пенсійні рахунки свої. І своїм знайомим розкажемо яке відношення в Дельта банку до пенсіонерів.
Шановний Василь Іванович, для врегулювання ситуації і прийняття відповідних заходів прохання надати на consultant@deltabank.com.ua Ваші особисті дані (ПІБ/ІПН). Очікуємо зворотнього зв'язку.