ну вы ж все действия (на экране) записываете, да ?
а то нам хочется тоже какой-то профит получить. Лулзов например

|
|
![]() ну вы ж все действия (на экране) записываете, да ? а то нам хочется тоже какой-то профит получить. Лулзов например ![]() ![]() привет от Максима. Помните такого ?
![]() просто для информации. Он написал "стукачку" в милицию дней 15 назад, милиция написала мыл мне вот такого содержания: > Здравствуйте, я сотрудник Управления по борьбе з киберпреступностью > ГУ МВД Украины в Харьковской области. У меня на рассмотрении > находится жалоба гражданина на размещения его персональных данных > без его разрешения на вашем сайте по ссылке > > комментарии по этому поводу. Напишите контактный свой телефон. мой ответ был такой ------------- В соответсвтии с Законом Украины "Про захист персональних даних" ( Визначення термінів", цитирую: персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована; Поскольку номера телефонов, указанные у нас на сайте никоим образом не дают возможность идентифицироать физическое лицо - мы данный закон не нарушаем (мы не знаем ни ФИО, ни тем более его номера паспорта и т.д.). Дополнительно скажу, что мы получали заявку в электронном виде по досрочному удалению данного объекта из нашей базы, но лицо отказалось подтвердить, что является владельцем телефонного номера, что также вызвало наши подозрения. ------------- пока тишина.... ![]() Я не програміст Я хороший постановщик завдання . Те що для себе ( як хоббі , чи як задоволення власних амбіцій) я роблю даром - для когось я не буду робити за жодні гроші . Так що свою базу+ мої плюшечки до неї - Ви отримаєте безкоштовно , а що і як Ви будете робити далі - мені все одно. Всіх не ощасливиш і правильними не зробиш , тому я взяв собі за правило Більше витрачай часу на тих - хто до тебе ближчий. Форумчани тим чи іншим боком- все одно входять в коло наближених - от я з вами й затявся... , але загалом мені на це все - наплювати й забути.
![]()
не, ну никто и не сомневался что вы это поручите сыну, например. токо, мне от моей же копии базы - толку никакого. А вот молодёжшь - ну ок, да, пусть решает задачи, может в будущем пригодиться токо спор был о том, что бомберу вы сможете сделать "неприятно" сдирая копию и выкладывая её в интернете. Ну а я со своей стороны сомневаюсь, что таким путём можно сделать бобмеру "неприятно". ![]() Re: учавствуем в развитии проекта m2bomber.com - объявленияПрипущення - ще не є звинуваченням. тож не бачу нічого образливого, за що потрібно вибачатися. А припущення основане на підозрі, що як мінімум бази даних ЗАЗу навряд чи відносятся до вищеперерахованих категорій, хоча хто їх зна (кому вони потрібні?). Ну якщо справді все так, то я вас можу тільки поздоровити з таким реалізованим проектом. Це якщо пощастить, і залежить від режиму оновлення бомбера. Спочатку воно завжди так здається. Ну й справді, чекаємо результатів вашої роботи, цікаво як не як. ![]() 1 Не будіть лихо - поки воно тихо 2 Бомберу я гірше зробити не можу - а от зменшити прибутки розробників бомбера в рази - це раз плюнути. Будете далі займатись розпальцовкою з викриками А нам все равно ? Чи може спробуєте зрозуміти що Вам пояснюють ? Якщо й далі пальці-вєєром - то кидайте нафік той бомбер - від нього поки що одні менінгіти ( включаючи макса і запити з міліції ) і жодних доходів ( підписка від однієї людини + накрутка рекламних банерів - думаю це не те на що хочеться покласти своє життя.
![]()
блин, вы наверно медиум ![]() надо срочно зайти в свой клиент банк и успокоиться - что там таки не один человечек проплатил ![]() от гуглового адсенса деньги - это тоже не серьёзно, да ? ![]() будивельнык, продолжайте пожалуйста в этом же духе - это мотивирует (всю мою команду ![]() ![]() Навпаки Інженерний відділ ЗАЗу замовляв у нас пару гіг якоїсь вільної бази данних ( роки пройшли , вже не памятаю що конкретно) - але при потребі можу згадати ![]() Мені самому цікаво Тим більше що головне правило Половину роботи не показують - я вже порушив, а значить хоче/не хочеш - а доробляти прийдеться. 1 Самі недавно хвастались що перший проплатив 2 Чим більше платять- тим більше важить та половина яку можете втратити внаслідок розпальцовок. Виходячи з п2 Чим довше будуть пальці віялом - тим краще це доводить відсутність доходів ( половина від 0 - все одно нуль) Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 29 кві, 2015 15:25, всього редагувалось 1 раз.
![]() и если я не буду банить по ИП, вставлять картинки вместо текста, показывать капчи если будет много запросов и т.д. Востаннє редагувалось baraka в Сер 29 кві, 2015 15:26, всього редагувалось 1 раз.
|
|