|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 15 вер, 2015 21:48
Війна (і всі її наслідки) у нас тому, що напала Росія, а не тому що янукович від євромайдану втік. Чи я не ту методичку читаю?
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 вер, 2015 21:51
IMPRINTER написав:Ukrainian в лучшем случае жрачка.
сразу видно, чем вы всю жизнь питались и от чего столько ваты в организме. мы то, свидомые, производим и кушаем продукты.
-
Win32
-
-
- Подякував: 984 раз.
- Подякували: 317 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 15 вер, 2015 23:26
Скупердяй написав: 0720 написав:да нельзя валюту в банки нести сейчас, неужели кто-то ещё этого не понял только гривню
Гривня не кошерно тримати, а під матрацом валюта не генерує дохід ... Тому тут і приходиться йти на ризик, стараючись балансувати між мінімізуванням ризику і дохідністю 
Гривня найкошерніша з валют, шоб ви знали. В якій ще валюті вам будуть наливати 20-30 відсотків річних? А генерація доходу то таке. Сьогодні генерація — а завтра дегенерація.
-
0720
-
5
-
- Подякував: 133 раз.
- Подякували: 1872 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 вер, 2015 23:31
0720
Крок вперед - три назад. Заробітки на гривні
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 вер, 2015 23:34
mike41 написав:Я щось таки не можу зрозуміти.  Хіба ризик конфіскації валютних рахунків державою у тій чи іншій формі істотно більший за ризик прискорення девальвації гривні?  Звичайно, обидва ризики не вигадані.  Звичайно, мова не йде за банкИ більших авантюристів для гоління менших авантюристів. 
Не йдеться про конфіскацію. Валютні так звані "тимчасові" обмеження позбавляють сенсу будь-які валютні депозити, і зовсім не треба чекати ще й конфіскації. НБУ, Мінфін і уряд нехтують законами і Конституцією і яскраво демонструють, наскільки в країні захищені права вкладників взагалі і валютних вкладників зокрема. Стосовно девальвації — так, вважаю що пік девальвації пройдено, подальша значна девальвація вже буде не в інтересах урядової мафії (яка, звісно, була і залишається основним бенефіціаром тієї девальвації, яку маємо наразі).
-
0720
-
5
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2015 00:09
0720 написав: mike41 написав:Я щось таки не можу зрозуміти.  Хіба ризик конфіскації валютних рахунків державою у тій чи іншій формі істотно більший за ризик прискорення девальвації гривні?  Звичайно, обидва ризики не вигадані.  Звичайно, мова не йде за банкИ більших авантюристів для гоління менших авантюристів. 
Не йдеться про конфіскацію. Валютні так звані "тимчасові" обмеження позбавляють сенсу будь-які валютні депозити, і зовсім не треба чекати ще й конфіскації. НБУ, Мінфін і уряд нехтують законами і Конституцією і яскраво демонструють, наскільки в країні захищені права вкладників взагалі і валютних вкладників зокрема. Стосовно девальвації — так, вважаю що пік девальвації пройдено, подальша значна девальвація вже буде не в інтересах урядової мафії (яка, звісно, була і залишається основним бенефіціаром тієї девальвації, яку маємо наразі).
Как можно такую дребедень постить непрерывно. Будто и не было здесь постов "Адама Смита" и других статистических выкладок с денежными агрегатами и прочим. Как ведут себя валюты "сырьевых стран" от Австралии и раши до Канады. Там тоже "урядова мафия"? Так там войны нет и не захвачена пятая часть экономики. Страну грабили ваши овощные вожди 4 года, а потом бросили в войну, а теперь "урядова мафия", на кого рассчитан эта ватно-зрадофильная ахинея? Мне и многим валютные ограничения никак не мешают. Не прятал ничего под матрац, переоформил , пролонгировал, и всех делов. Тут всё пропальщиков паслось еще год и полтора назад немеряно, даже самые заунывные теперь сточат как они стригут купоны с тем же энтузиазмом ка рассказывали про грушу. Вам я понимаю в банк занести нечего, оттого завидно?
-
komp
-
1
-
- Подякував: 2457 раз.
- Подякували: 3459 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 16 вер, 2015 00:20
komp написав: 0720 написав: mike41 написав:Я щось таки не можу зрозуміти.  Хіба ризик конфіскації валютних рахунків державою у тій чи іншій формі істотно більший за ризик прискорення девальвації гривні?  Звичайно, обидва ризики не вигадані.  Звичайно, мова не йде за банкИ більших авантюристів для гоління менших авантюристів. 
Как можно такую дребедень постить непрерывно. Будто и не было здесь постов "Адама Смита" и других статистических выкладок с денежными агрегатами и прочим. Как ведут себя валюты "сырьевых стран" от Австралии и раши до Канады. Там тоже "урядова мафия"? Так там войны нет и не захвачена пятая часть экономики. Страну грабили ваши овощные вожди 4 года, а потом бросили в войну, а теперь "урядова мафия", на кого рассчитан эта ватно-зрадофильная ахинея? Мне и многим валютные ограничения никак не мешают. Не прятал ничего под матрац, переоформил , пролонгировал, и всех делов. Тут всё пропальщиков паслось еще год и полтора назад немеряно, даже самые заунывные теперь сточат как они стригут купоны с тем же энтузиазмом ка рассказывали про грушу. Вам я понимаю в банк занести нечего, оттого завидно?
да-да, я нищеброд и вата проходим дальше, не задерживаемся..
-
0720
-
5
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2015 00:21
komp написав:Будто и не было здесь постов "Адама Смита" и других статистических выкладок с денежными агрегатами и прочим. Как ведут себя валюты "сырьевых стран" от Австралии и раши до Канады. Там тоже "урядова мафия"? Так там войны нет и не захвачена пятая часть экономики. Страну грабили ваши овощные вожди 4 года, а потом бросили в войну, а теперь "урядова мафия", на кого рассчитан эта ватно-зрадофильная ахинея? Мне и многим валютные ограничения никак не мешают. Не прятал ничего под матрац, переоформил , пролонгировал, и всех делов.
Супер!
-
ritter
-
-
- Подякував: 252 раз.
- Подякували: 162 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2015 00:54
bobobo написав: Козак-характерник написав:Ойро, бакс, франк, фунт. Усвідомлюю...))
через кого будете на ринок форекс виходити?
Через кантори і банківські установи України!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-