я помню, 2 года назад на меня очень покосились когда я сказал, что за участок в 50км(надо уточнить) от Киева без коммуникаций я бы не дал даже 100уе/сот.
як на мене, доцільніше купити старий будинок в Тетереві за 2куе або іншому населеному пункті, із участком, і комунікаціями і номером, чим кусок землі в полі/лісі без нічого.
предложение из баннера УГ на самом деле. ЧУваки думали сделать коттеджный городок, да не срослось с инвестициями и распродают участки якобы под видом городка. понятное дело, коммуникации покупателям придется тянуть за свой счет.
І так, на вихідних зводив касу, попередній результат на кінець 2015.
Такі висновки і спостереження: Знайшов записи в блокноті: 2013: 16куе цоколь, 22куе 1к в Ірпені 2014 початок: 13куе, 14700уе, 15500уе цоколя, 21куе 1к в Ірпені. 2015 - покупка за 8600уе цоколя в Бучі, в наявності є 1к в Бучі за 15куе і 16куе.
а) Якщо брати докризові активи, то: Втрати в овнобанках біля 16куе (що є % дохід за три останні роки). Економія на покупці - 7,5куе. Втрати активів: РН + БС = 8к5 Чистий дохід по активами 7,5куе (за останні 3 роки).
Якщо взяти інші стратегії: б) покупка 1к у 2013 в Ірпені/Бучі, дають подібний результат до моєї стратегії, але тоді основні втрати були би не у БС, а в РН.
в) тримання долара у матрасі: дохід 0 за три роки, гірше, чим моя стратегія
Резюме: 1. гроші повинні працювати за будь-яких умов, а не лежати в матрасі. 2. тримання $ у матраці (ячейці, під грушею) - самий тупий варіант, який не розвиває ні особистість, ні активи.
flyman написав:Втрати в овнобанках біля 16куе (що є % дохід за три останні роки).
матрац таку бяку не зробив би, хіба що вкрали, не дай бог.
Хлоп не може визнати, що він повів себе як осел. Придумує якісь виправдання. Чи дійсно не може розібратись у трьох соснах, тому що погано знає арифметику.
flyman написав:І так, на вихідних зводив касу, попередній результат на кінець 2015.
Такі висновки і спостереження: Знайшов записи в блокноті: 2013: 16куе цоколь, 22куе 1к в Ірпені 2014 початок: 13куе, 14700уе, 15500уе цоколя, 21куе 1к в Ірпені. 2015 - покупка за 8600уе цоколя в Бучі, в наявності є 1к в Бучі за 15куе і 16куе.
а) Якщо брати докризові активи, то: Втрати в овнобанках біля 16куе (що є % дохід за три останні роки). Економія на покупці - 7,5куе. Втрати активів: РН + БС = 8к5 Чистий дохід по активами 7,5куе (за останні 3 роки).
Якщо взяти інші стратегії: б) покупка 1к у 2013 в Ірпені/Бучі, дають подібний результат до моєї стратегії, але тоді основні втрати були би не у БС, а в РН.
в) тримання долара у матрасі: дохід 0 за три роки, гірше, чим моя стратегія
Резюме: 1. гроші повинні працювати за будь-яких умов, а не лежати в матрасі. 2. тримання $ у матраці (ячейці, під грушею) - самий тупий варіант, який не розвиває ні особистість, ні активи.
какой бред с претензией на стратегическое планирование с управлением рисками.
без обид, но право слово - бред. потерять 16 тыс долларов (400тыс грн на данный момент) в овнобанках и писать, что это одна из лучших стратегий из тех, что вы рассматривали. А как на счет тех стратегий, где люди 2-3 года зарабатывали проценты в банках, а когда стало очевидно появление песца - сняли, подержали пол года $ в матрасе и после обвала цен купили недвигу? причем я знаю таких людей, то есть это не фантастика. а жадность и вера в высокие %% и в магическое "только не со мной" и "меня пронесет" до последнего дня (чтобы не потерять часть процентов за последний месяц/квартал) - это вообще не стратегия, а болезнь .
п.с. привет киевлянке
Востаннє редагувалось ADBOKAT в Пон 23 лис, 2015 11:56, всього редагувалось 4 разів.
Может кому интересно, для сравнения. В Москве продолжается снижение цен на недвигу даже в рублях. Студия 27кв.м. р-н Кунцево, возле м. Молодежная(очень хороший р-н)в переводе на бакс около 55тыщ. Квартиры сдаются с бюджетным фаршем - но всё есть, заходи живи, сдача весна 2016 (более точно не запомнил) от проверенного застройщика. И ещё такое, видимо, из-за ж*** в глубинке, меньше предложений по аренде - разбираются