|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:41
Интересно, а если заплатить немного кредита банку до конца месяца, не смотря на запрет приёма таких платежей? Я как клиент ведь не обязан мониторить судовые реестры и читать решения по этому поводу? Сайт банка доступен, там запрета на приём платежей нет...
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:42
kmm3 З чого Ви взяли, що я підтримую НБУ чи ФГВФО?
Тоді просто жаба? Не підтримуєте ні НБУ, ні ФГВ, ні вкладників-інвесторів. Але грошей жалко? 
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:45
newbie написав:kmm3 Якщо на рахунку інвестиційної компанії були кошти на той час і банк мав законне право перевести їх на поточні рахунки, то все ж виплатять
Чухня. Ви знаєте, що коштів спочатку не було (оскільки вони були кудись вкладені). Але, звідки вони з'явились і як буди переведені, тут вже розбирались. По простому, там відбувся обмін зобов'язаннями. Інвесторам був винен ІРЦ, а став винен банк і вони стали його вкладниками. Це, очевидно, було зроблено на підставі якоїсь угоди між банком та ІРЦ (тим більше, що, як я підозрюю, банк та ІРЦ це майже одне й те саме). Але що тут незаконного? Рожкова волала: "Гвалт, дайте нам контроль не тільки над банками, а і над фінансовими компаніями". Але так і не пояснила, що там було незаконного. І чому вона не зупинила це з самого початку, якщо бачила цю незаконність.
Що тут незаконного? Та мені видається, що щось дуже суттєве! Щоб перевести кошти на рахунки інвесторів, вони мали б бути на рахунку інвестиційної компанії. Щоб кошти з'явились на рахунку інвестиційної компанії, банк мав би їх мати на корррахунку в НБУ. А їх, мабуть, не було! Рожковій, як і всім посіпакам Пороха, місце описане раніше
-
kmm3
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:48
Fozzik под термином "спотворення" они имеют введу то что ИРЦ перечислил на 2620* воздух а не денежные средства "капиталистов"....
Чушь и детский лепет. Во-первых, ИРЦ не должен был переводить именно те денежные средства "капиталистов", которые они ему давали, а во-вторых, воздух между счетами не переводится. Это разводилово непосвященных. Причем кем? Грабителями.
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:49
newbie написав:kmm3 З чого Ви взяли, що я підтримую НБУ чи ФГВФО?
Тоді просто жаба? Не підтримуєте ні НБУ, ні ФГВ, ні вкладників-інвесторів. Але грошей жалко? 
Та яка жаба? Я за те, щоб інвестори отримали кошти або від інвестиційної компанії, або від страхової, бо інвестиційній вони їх перераховували, а страхова гарантувала повернення, якщо інвестиційна не зможе! Або від фонду, якщо виконувалися умови щодо наявності коштів і права їх переказувати в інвестиційної компанії
-
kmm3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:51
Fozzik написав: newbie написав:спотворення
под термином "спотворення" они имеют введу то что ИРЦ перечислил на 2620* воздух а не денежные средства "капиталистов"....
Наша песня хороша - начинай сначала... Научите меня перечислять "воздух", чтобы на счетах появлялись деньги - половину честно отдам... П.С. Откуда лично вы знаете, что ОНИ имеют в виду?  П.П.С. БабаЛера лично присудила двоим "по пять лет каждому", уж месяц прошел после введения ВА, а даже уголовного дела нет...  Нет даже заявления об уголовном преступлении... 
Востаннє редагувалось w-r-x в Чет 23 чер, 2016 11:56, всього редагувалось 1 раз.
-
w-r-x
-
-
- Подякував: 92 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:53
kmm3 Щоб перевести кошти на рахунки інвесторів, вони мали б бути на рахунку інвестиційної компанії. Щоб кошти з'явились на рахунку інвестиційної компанії, банк мав би їх мати на корррахунку в НБУ.
Чушь. Деньги при внутрибанковских проводках берутся не с корсчета. Корсчет используется для внешних платежей. При 0 на корсчете внутри банка могут переводиться миллиарды. Первый класс - вторая четверть. Не слушайте таких экспертов, как Рожкову 
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:54
w-r-x Научите меня перечислять "воздух", чтобы на счетах появлялись деньги - половину честно отдам...
Я бы тоже 
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 11:55
kmm3 написав: sens написав:открывается сущность и истинное лицо форумчан - ЖАБА ) но жизнь учит , и даже калечит , но не будем о плохом и не о банке
Ви дещо не розумієте. Якщо виплати здійснюються з ФГВФО, то це є фактично виплати з держбюджету, тобто з кожного платника податку. "Капіталісти" в переважній своїй більшості знали, на що йдуть. Тому виплати їм мала б здійснювати не держава, а інвестиційна або страхова компанія
з ФГВФО, то це є фактично виплати з держбюджету - єто получается вследствии деребана активов банков. тот же миха работал и платил до ВА, решили подеребанить. ну в том то и дело, если инвест компания вернула на счета в михе - то платит банк, раз решили вводить ВА - должен платить фонд (и это не держава и не бюджет!). не подходит - добивайтесь изменений в закон о гарантировании вкладов в банках, и вообще подимать надо вопрос почему в ~78 банков введена ВА, а осталось только ~105 и с какой целью єто сделано.
-
cellar
-
-
- Подякував: 455 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2016 12:00
newbie написав:kmm3 Щоб перевести кошти на рахунки інвесторів, вони мали б бути на рахунку інвестиційної компанії. Щоб кошти з'явились на рахунку інвестиційної компанії, банк мав би їх мати на корррахунку в НБУ.
Чушь. Деньги при внутрибанковских проводках берутся не с корсчета. Корсчет используется для внешних платежей. При 0 на корсчете внутри банка могут переводиться миллиарды. Первый класс - вторая четверть. Не слушайте таких экспертов, как Рожкову 
Імовірно, але не 100%. Переказуватися то вони можуть, але жодного забезпечення вони не матимуть з нулем на коррахунку. Також є сумніви щодо можливості таких переказів з юридичних осіб на фізичних. Це все мої домисли з точки зору логіки  Як воно насправді, я не знаю
Востаннє редагувалось kmm3 в Чет 23 чер, 2016 12:02, всього редагувалось 1 раз.
-
kmm3
-
-
-
-
Профіль
-
-
|