Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
"подорожала" она пока лишь виртуально, прибыль вы не фиксировали, воспользоваться этими деньгами не можете, поэтому эти рассуждения - чистая теория, а мы говорим о живых деньгах а сумму, полученную за аренду разделите на период с августа 2016го и получите истинные "годовые" привет и чмоки мба
ККЦ, якщо я куплено цоколь за 203000 грн (8,6куе на вересень 2015), в ремонт і "мебель" вкладено $300 і ще $120 боргу по "квартплаті", живу в цоколі та не плачу лендлорду як мініму 1500 грн. ($57) за оренду кімнати, то я можу вважати, що оренда дає мені 7,6% річних у валюті?
Обліківка Первий пропонує продати вже, і перебратися знову в оренду, бо "нерухомість штопором вниз", при тому, що 6% у $ (овно)банки вже не дають на депозитах.
Я ж кажу, що маючи "вхідний квиток на КРЖН", буду брати кавалірку і зливати потім цоколь (фактично "альтернативщик" в темінології обліківки Захар_), і, думаю, пора обліківці Первий вимкнути "режим дурачка".
flyman написав:ККЦ, якщо я куплено цоколь за 203000 грн (8,6куе на вересень 2015), в ремонт і "мебель" вкладено $300 і ще $120 боргу по "квартплаті", живу в цоколі та не плачу лендлорду як мініму 1500 грн. ($57) за оренду кімнати, то я можу вважати, що оренда дає мені 7,6% річних у валюті?
Я не ККЦ, але ці 7,6% що ви нарахували - це неявний прибуток (думаю знаєте такий термін). Ця цифра має значення лише для теоретичних розмірковувань, але вона не генерує кешфло і не прирощує ваші активи
flyman написав:Обліківка Первий пропонує продати вже, і перебратися знову в оренду, бо "нерухомість штопором вниз", при тому, що 6% у $ (овно)банки вже не дають на депозитах.
flyman написав:ККЦ, якщо я куплено цоколь за 203000 грн (8,6куе на вересень 2015), в ремонт і "мебель" вкладено $300 і ще $120 боргу по "квартплаті", живу в цоколі та не плачу лендлорду як мініму 1500 грн. ($57) за оренду кімнати, то я можу вважати, що оренда дає мені 7,6% річних у валюті?
Я не ККЦ, але ці 7,6% що ви нарахували - це неявний прибуток (думаю знаєте такий термін). Ця цифра має значення лише для теоретичних розмірковувань, але вона не генерує кешфло і не прирощує ваші активи
flyman написав:Обліківка Первий пропонує продати вже, і перебратися знову в оренду, бо "нерухомість штопором вниз", при тому, що 6% у $ (овно)банки вже не дають на депозитах.
Вчора відкрив стовпчик під 6% у долярі
на всю каклєту Франклінів, до налохів? У яку банку можна нести овер 8Ку.е. під 6% після налоху???
Це "економія коштів". Ну ви ж в курсі, що прибуток, рівний дохід-витрати, нєа? (маленький лікбез для неосиливших фінансову матчасть і полізших на фінансовий хворум: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%BA) Якщо витрати зменшилися на 1500 грн., дохід не змінився, то що із прибутком?
Востаннє редагувалось flyman в Сер 23 тра, 2018 15:43, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав: Обліківка Первий пропонує продати вже, і перебратися знову в оренду, бо "нерухомість штопором вниз", при тому, що 6% у $ (овно)банки вже не дають на депозитах.
Я ж кажу, що маючи "вхідний квиток на КРЖН", буду брати кавалірку і зливати потім цоколь (фактично "альтернативщик" в темінології обліківки Захар_), і, думаю, пора обліківці Первий вимкнути "режим дурачка".
Нагадаю ситуацію.
Первый написав:
flyman написав:навіщо його зливати, якщо зараз він дає економію на оренді ("зекономив - значить заробив"), тобто живий кешфлоф підріс на величину оренди кімнати в Ірпені, а це 1500 живих гривень, або майже $57.
Тому що
flyman написав:По суті нєдвіж входить в штопор, так як набудували стільки нікому не нужного житла, що і за 10 год не роспродадуть.
[/quote
Тому що
flyman написав: був калєга в СофБорщє в гастях. Так каже шо СофБорщ засєльон на 30%, не болєє. Кагда ж буде 90% засільнность - наступить в тих іпєнях Амаргедон.
А таких "ЖК" сотні із нєєпічєскім навєсом.
Вніманіє вапрос: КАГДА ПІРАМІДА КРЖН РУХНЕ?
Думаю навіть мухи можуть зрозуміти, що тре продавати. Чому це не зрозуміло флаймену, якого Я процитував - не знаю.
flyman написав:навіщо його зливати, якщо зараз він дає економію на оренді ("зекономив - значить заробив"), тобто живий кешфлоф підріс на величину оренди кімнати в Ірпені, а це 1500 живих гривень, або майже $57.
Тому що
flyman написав:По суті нєдвіж входить в штопор, так як набудували стільки нікому не нужного житла, що і за 10 год не роспродадуть.
[/quote
Тому що
flyman написав: був калєга в СофБорщє в гастях. Так каже шо СофБорщ засєльон на 30%, не болєє. Кагда ж буде 90% засільнность - наступить в тих іпєнях Амаргедон.
А таких "ЖК" сотні із нєєпічєскім навєсом.
Вніманіє вапрос: КАГДА ПІРАМІДА КРЖН РУХНЕ?
мощщний кешфлоу у 50 доларів перекриє всі збитки від падіння ціни!!1