Amat написав:Посчитал свой курс после всех усреднений. Вышел на 25,9. Что, в принципе, говорит о возможности выйти в ноль. Через год (-:
Та нє... Земляки сьогодні вже телефонували, що в губернії вже віддача навечір 26 гривень за долар! Так шо буде і на вашій вулиці свято, і рік не потрібно буде чекати! Ще й заробите!
zzzzzz написав:Меня просто бесят вопрос - а как ты думаешь какой будет курс такого-то числа в такое-то время ....пипец...да откуда я знаю какой он будет.
Гуру так отвечать не должен. Вы вполне, очень даже заслужено, на Него претендуете... Можно было, немножко, и поумничать...
Востаннє редагувалось дарий в Суб 28 гру, 2019 21:46, всього редагувалось 1 раз.
juristkostya написав:Сегодняшняя коммуналка в долларовом выражении никак не дороже тогдашней коммуналки. Аналогично и с товарами первой необходимости.
Це з чого зроблені такі висновки?! Опалюю газом будинки, не підсказали б ви яка ціна газу була в 2007 році і в цьому... Я про минулий рік вже не говорю, коли ціна була по 8,55 гривень за куб! Все інше також виросло в 5-6 разів!
Из моих личных счетов за квартиру и повседневных затрат (еда, шмотки, авто). Потребкорзина в грн, конечно, подорожала, но явно не в 3 раза, как подорожал доллар.
Так шо з ціною на газ, яким люди опалюють будинки?! Неначе просте питання, а відповідь не почув...
Національний банк України провів другий цього року валютний аукціон і купив на ньому 500 мільйонів доларів. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані НБУ. Зокрема, НБУ 28 грудня провів аукціон з купівлі валюти. Обсяг аукціону був встановлений на рівні до 600 млн доларів. Заявку на участь в аукціоні подав один учасник ринку на загальну суму в 500 млн доларів за курсом 23,68 гривень за долар. НБУ задовольнив заявку учасника аукціону, купивши 500 млн доларів. Середньозважений курс гривні за результатами аукціону становив 23,68 гривні за долар. https://www.unn.com.ua/uk/news/1844001- ... -auktsioni