За 06.12.2021 - 12.12.2021 Сибарит - наибольшее количество +1 Искатель - сообщение с наибольшим количеством +1 Striker - наибольшее количество сообщений с ссылками на страницы портала Finance.UA имеющие +1
За 13.12.2021 - 19.12.2021 Striker - наибольшее количество +1 Сибарит - сообщение с наибольшим количеством +1 Striker - наибольшее количество сообщений с ссылками на страницы портала Finance.UA имеющие +1
Топ-10 по первому пункту: Striker Сибарит exo Автор77 flyman fler Вкладчик1234 холява vitaliian Ромасик
За підсумком 2021 року визначені наступні переможці. Найпопулярніший автор - Сибарит Найкращий допис - Zebra Найбільша кількість корисних посилань у форумі на сторінки порталу Finance.UA які мають +1 - Striker
Вітаємо переможців)
Всім успіху, достатку, сили, здоров'я та натхнення у Новому 2022 році. Дякую кожному користувачу за вагомий внесок у розвиток нашого форуму. Нехай усім щастить!
За підсумком 2021 року визначені наступні переможці. Найпопулярніший автор - Сибарит Найкращий допис - Zebra Найбільша кількість корисних посилань у форумі на сторінки порталу Finance.UA які мають +1 - Striker
Вітаємо переможців)
Всім успіху, достатку, сили, здоров'я та натхнення у Новому 2022 році. Дякую кожному користувачу за вагомий внесок у розвиток нашого форуму. Нехай усім щастить!
V2 написав:Вітання переможцям! Удачі та натхнення на нові дописи у 2022 р.
Цікаво було б почитати цей найкращий допис!!!
Ірина_ написав:Найкращий допис - Zebra
Найкращий допис Відразу відповім на наступне запитання - за повідомлення дякували реальні користувачі, не боти і не клони. Я ретельно перевіряла цю інформацію.
Ірина_ написав:За підсумком 2021 року визначені наступні переможці. Найпопулярніший автор - Сибарит Найкращий допис - Zebra Найбільша кількість корисних посилань у форумі на сторінки порталу Finance.UA які мають +1 - Striker
Дивно, що ваш рейтинг не враховує кількість отриманих медалей за весь рік. Виходить так, що достатньо раз в рік "стрельнути" одним повідомленням на 40+ лайків, а той, хто має навіть 15-20 медалей за найкраще повідомлення за весь рік - в прольоті. Не розумію такого критерію вибору, честно кажучи. Хтось весь рік працює, отримуючи за це медалі, а в топ потім може і не попасти.
На моєму прикладі - якби я не викладав пости з посиланнями на finance.ua, то в цей топ би не попав, при тому, що в мене зараз найбільша кількість як золотих, так і срібних медалей за весь рік.
Може варто якось змінити критерії для фінального рейтингу на наступний рік? Або розширити список переможців враховуючи і кількість отриманих медалей.
Striker написав:На моєму прикладі - якби я не викладав пости з посиланнями на finance.ua, то в цей топ би не попав, при тому, що в мене зараз найбільша кількість як золотих, так і срібних медалей за весь рік.
Насколько я понимаю, если бы не сообщения со ссылками, Вы бы получили приз за максимальное количество других медалей. Т.к. предусмотрено 3 победителя, а по факту Вы победили во всех категориях, задача распределения оказалась почти непосильной. Я предполагаю, что приз за ссылки Вам выбрали потому, что в этой категории Ваш отрыв от преследователей был максимальным. Мне дали одну из оставшихся, а в третьей не смогли выбрать. Изначально учитывалось именно количество медалей, но в таком виде задача оказалась неразрешимой. Честно признаюсь, я такую проблему предвидел и с интересом ждал решения
ЗЫ Мне кажется, что конкурс ссылок мешает уже нам обоим. Мы избегаем использования ссылок даже там, где они необходимы, но в концепцию конкурса не вписываются.