Приватбанк 2010-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 150151152153154 ... 2296>
Повідомлення Додано: П'ят 25 бер, 2011 18:18

TAG написав:Петрович - Вы очень невнимательны. Такой пример Вам приводился, но Вы игнорировали его и нагло врали что уже 3 года деньги не пропадают с карт клиентов!

http://reyestr.court.gov.ua/Review/13150748

Мы вообще про карты говорили.
Но в любом случае, как в указанном примере пострадал клиент?

Мошенника сразу нашли, клиенту деньги вернули. Что не так?
Petrovich

Подякував: 6 раз.
Подякували: 260 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 бер, 2011 18:21

TAG написав:Какой хитрый. Я опишу, а ПриватБанк опять в МВД подаст на меня.
Пока что два раза хватит тех что есть как показал что ПриватБанк лажает. :mrgreen:

Если вы это сделаете через меня, то вам премию выпишут. Вернее выпишут мне, но я ее вам перешлю. Честно.
Petrovich

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 бер, 2011 18:48

Petrovich написав:Мы вообще про карты говорили.
Но в любом случае, как в указанном примере пострадал клиент?
Мошенника сразу нашли, клиенту деньги вернули. Что не так?

Опять невнимательно читаете или делаете вид что не читали.

В період з квітня 2009 року по червень 2010 року, заступник керуючого Скадовським відділенням ХФ ПАТ КБ «ПриватБанк» ОСОБА_1,

Это по поводу сразу нашли.

В подальшому в період з 09 травня 2009 року по 19 травня 2010 року ОСОБА_1 особисто одержував грошові кошти, з використанням відкритої на ім’я ОСОБА_10 кредитної карти «Універсальна» № НОМЕР_20 та пін-коду до неї, в банкоматах різних банківських установ в м.Скадовськ Херсонської області чим утворив заборгованість по зазначеній кредитній карті в сумі 4 921,35 гривень.

Это по поводу карт!

Про то что это в последние 3 года произошло - думаю что выяснили.
Так что хватит выкручиваться.

Как это касается клиентов - с тем бардаком в выписках которые есть - запросто могут не замечать клиенты пропадения денег.
Учитывая что Приват24 не все читают, и даже те кто читают не все всегда ясно.
TAG

Подякував: 159 раз.
Подякували: 87 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 бер, 2011 19:24

summacut писал(а):
Почему нельзя идентифицировать по паспорту гражданина Украины?

Можно и нужно. Только у нас кроме этого обязательно нужен мобильный еще.

На основании какого конкретно документа (раздела, статьи, пункта) обязательно нужен мобильный?

summacut писал(а):
Что общего имеет "идентификация по мобильному" с той идентификацией, которую от банка требует НБУ?

Когда приходит проверка из НБУ и говорит, найдите мне этого клиента. То зачастую телефоны были неактуальные.
Сейчас такой проблемы нет
.
Т.е. в таких случая Вы звоните клиенту, несмотря на то, что:
2. Суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов'язаний:
14) вживати заходів щодо запобігання розголошенню (зокрема
особам, стосовно фінансових операцій яких проводиться перевірка)
інформації, що подається Спеціально уповноваженому органу, та
іншої інформації з питань фінансового моніторингу (у тому числі
про факт подання такої інформації або отримання запиту від
Спеціально уповноваженого органу);

summacut писал(а):
Вот я и задаю прямой вопрос - на основании чего Приватбанк требует номер мобильного телефона при продаже нескольких сотен долларов, отказываясь при этом глянуть в паспорт для идентификации.

На основании внутрибанковского приказа, основываясь на требовании закона Украины от 21.08.2010г. "О противодействии легализации доходов полученных перступным путем" и новым налоговым законодателсьтвом.

Открываем этот самый закон и читаем:
11. З метою ідентифікації резидентів суб'єкти первинного
фінансового моніторингу встановлюють:

1) для фізичної особи - прізвище, ім'я та по батькові, дату
народження, серію і номер паспорта (або іншого документа, що
посвідчує особу), дату видачі та орган, що його видав. Під час
ідентифікації з'ясовують місце проживання або місце перебування
фізичної особи, ідентифікаційний номер згідно з Державним реєстром
фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів
або серію та номер паспорта, в якому проставлено відмітку органів
державної податкової служби про відмову від одержання
ідентифікаційного номера;

Про мобилу не слова. Так где же?
summacut

Подякував: 24 раз.
Подякували: 420 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 бер, 2011 19:51

TAG написав:Опять невнимательно читаете или делаете вид что не читали.

В період з квітня 2009 року по червень 2010 року, заступник керуючого Скадовським відділенням ХФ ПАТ КБ «ПриватБанк» ОСОБА_1,

Это по поводу сразу нашли.

В подальшому в період з 09 травня 2009 року по 19 травня 2010 року ОСОБА_1 особисто одержував грошові кошти, з використанням відкритої на ім’я ОСОБА_10 кредитної карти «Універсальна» № НОМЕР_20 та пін-коду до неї, в банкоматах різних банківських установ в м.Скадовськ Херсонської області чим утворив заборгованість по зазначеній кредитній карті в сумі 4 921,35 гривень.

Это по поводу карт!

Про то что это в последние 3 года произошло - думаю что выяснили.
Так что хватит выкручиваться.

А чего выкручиваться? Я говорю про то нужна идентификация, а ты мне даешь ссылку на кредитную карту владелец которой идентификацию не прошел.
Вот потому и мошенничество стало возможным.

TAG написав:Как это касается клиентов - с тем бардаком в выписках которые есть - запросто могут не замечать клиенты пропадения денег.
Учитывая что Приват24 не все читают, и даже те кто читают не все всегда ясно.

То, только у вас все пропадает и на мероприятия банковские не приглашают. У остальных все ок.
Petrovich

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 бер, 2011 19:55

summacut написав:На основании какого конкретно документа (раздела, статьи, пункта) обязательно нужен мобильный?

Если я Вам назову номер нашего приказа - от этого станет понятней?

summacut написав:Т.е. в таких случая Вы звоните клиенту, несмотря на то, что:
2. Суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов'язаний:
14) вживати заходів щодо запобігання розголошенню (зокрема
особам, стосовно фінансових операцій яких проводиться перевірка)
інформації, що подається Спеціально уповноваженому органу, та
іншої інформації з питань фінансового моніторингу (у тому числі
про факт подання такої інформації або отримання запиту від
Спеціально уповноваженого органу);

Конечно.

summacut написав:Открываем этот самый закон и читаем:
11. З метою ідентифікації резидентів суб'єкти первинного
фінансового моніторингу встановлюють:

1) для фізичної особи - прізвище, ім'я та по батькові, дату
народження, серію і номер паспорта (або іншого документа, що
посвідчує особу), дату видачі та орган, що його видав. Під час
ідентифікації з'ясовують місце проживання або місце перебування
фізичної особи, ідентифікаційний номер згідно з Державним реєстром
фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів
або серію та номер паспорта, в якому проставлено відмітку органів
державної податкової служби про відмову від одержання
ідентифікаційного номера;

Про мобилу не слова. Так где же?

Мы друг друга не слышим. Смысл дальше продолжать?
Petrovich

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 бер, 2011 20:02

pete написав:ну молодец, Петрович. Столько это "лайно" выгораживать - видать работает в департаменте начальничком и получает хорошие, оччень хорошие бабки. Простая "банковская жеброта" из примата не стала б выгораживать работодателя, который выжимает все соки за 1500 грн., втюхивать биомассе ненужные продукты и выкидывает на мусор ни с чем. Потому и воруют. И будут воровать всегда! Персоналу никогда внимание не уделялось, заложены средства на покрытие операционных рисков за счет минимальной зарплаты простых клерков.

Дубль 100500

Средняя зарплата специалиста по обслуживанию физ. лиц Луганского филиала ПриватБанк - 3500грн. Минимальная зарплата 250грн., максимальная 10800грн.

Простая "банковская жеброта" - нам не нужна. Лично мне как руководителю, нужны сотрудники которые получают не менее 5000грн. бонусов в месяц. Однако пока в моем отделении эта цифра на уровне 3500-4000грн. Максимальный бонус по февралю получил сотрудник Голд-Клуба в сумме 14400грн. Минимальный 267грн. сотрудник по обслуживанию ф.л. которого я сейчас увольняю за такие бонусы.

Только за этот месяц ко мне обратилось 4 руководителя отделений с других банков с просьбой взять на работу. Причем их никто не увольняет.

Это был мой последний пост про низкие зарплаты в ПриватБанке. Больше на такой бред отвечать не буду.
Petrovich

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 бер, 2011 20:12

Petrovich написав:
  steam написав:Може ви й праві (цей діалог може перерости у флуд), але чому так багато кримінальних справ з працівниками Приватбанка?

Вы заблуждаетесь. Просто ПриватБанк единственный банк который об этом пишет и не боится.
И к количеству можно по разному относится. У нас например работает 35 000 человек, в том же Укрсибе тысяч 5. Ну и где по вашему количество нарушений сотрудников будет больше?

По перше - повага до того, як віддано ви захищаєте банк. Сподіваюсь вам за це доплачують :)
По суті - а може тому, що люди там мало отримують і повинні "заробляти" бонуси?

Petrovich написав:
  steam написав: І головне питання - на яке у вас одна відповідь - якась теоретична вигода клієнту - а навіщо це все йому треба? Навіщо ви випускаєте для клієнта кредитку, яку він не замовляв? Навіщо йому депозитна карта, якщо цього депозиту нема і не буде?

Кредитка и накопительный счет - неотъемлемая часть продукта банка - "Зарплатная карта".

steam написав: Навіщо створювати проблему, а потім з нею не справлятися, звільняти бідного менеджера, який вкрав 3 тис кредитних гривень? Щоб написати скільки у вас випущених карт? а скільки з них активних, а не як мої десь припадають пилюкою?

Я вас сейчас не понял. Вы хотите сказать, что мы специально берем на работу мошенников, чтоб они воровством денег с карточек увеличивали их активность? :|
Сильно сказано. :wink:

Тут я хотів сказати, що якби банк не випускав до "зарплатного проекту" кредитки які люди не беруть - то і працівники банку не мали б спокусу ними скористатися в особистих цілях! Цей "бонус" до зарплатної карти подібний сірникам до каністри бензину. Самі по собі продукти корисні і потрібні, але якщо їх давати разом...

Petrovich написав:
  steam написав: а ви кажете, що СБ по одному чесному слову клієнта кинеться шукати злодія у відділенні :?: Скоріш за все клієнт втратить півроку в суді, купу грошей і нервів перш ніж докаже свою правоту.

По честному слову не кинется, по заявлению - кинется.
Зачем полгода тратить на судей мне не понятно. Если клиента карту не получал, а это элементарно доказывается, то к нему претензий нет.

З усією повагою - але вирішення елементарних справ займає у вас декілька днів, а ви кажете!!! Знайома не могла два тижні розблокувати зарплатну карту - заблоковану чи то СБ чи то відділенням!
Щодо судів - поспілкуйтесь з юристами, чи простими громадянами які мали неприємність бути у суді - дізнаєтесь багато цікавого про "швидкість" судової системи України. Половина справ у Європейському суді з прав людини якраз з України і якраз про довгі терміни розгляду справ, а потім ще і їх невиконання.

Petrovich написав:
  steam написав:ПС і да, в чому полягає ідентифікація, якщо людина купить одноразову сімку, щоб поміняти 100 тис недокінця зелених :wink:

Когда вы подходите к кассе с намерением снять денег. Кассир:
1. Видит Вашу фотографию с картой.
2. Видит ваши паспортные данные и электронную копию паспорта и ИНН.
3. Видит номер телефона который верифицирован, указан в анкете и закреплен за вашим ИНН.
Если хоть что-то будет не так, кассир от Вас потребует оригинал паспорта!
ПС Если все так просто, что ж не сходишь не поменяешь 100 тыщ зеленых на симку?

навіщо гратися з фантазіями ГУ Привата - якщо можна одразу просити паспорт?
Або хай навіть буде номер телефону - от ви можете пообіцяти (бажано на папері з підписом і печаткою) що мені не буде приходити спам від вашого банку, що я в будь-яку хвилину одразу за 1 запит відмовлюся від смс і видалю свій телефон з вашої бази?
steam

Повідомлення Додано: П'ят 25 бер, 2011 20:13

Если я Вам назову номер нашего приказа - от этого станет понятней?

Вы мне лучше назовите нормативный документ (желательно с указанием раздела, статьи, пункка), на основании которого написан этот приказ.

Я привел статью закона, в которой четко указано, что именно банк должен установить при идентификации. Приватбанк требует дополнительно номер мобильного. Т.е. каким-то нормативным документом (по Вашему мнению) это разрешено. Вопрос каким?
summacut

Подякував: 24 раз.
Подякували: 420 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 бер, 2011 20:18

Petrovich написав:Это был мой последний пост про низкие зарплаты в ПриватБанке. Больше на такой бред отвечать не буду.

Мені здається, що ви допускаєте одну глобальну помилку - ставите: ваше відділення = весь приват банк - щодо чесних працівників, рівня зарплат, культури поведінки, чистоти приміщень, швидкості вирішення проблем, що клієнт прав... Якщо у вас дійсно так ідеально - жаль, що таке відділення одне на пару десятків (чи скільки їх там у Привата) інших менш приємних.
steam

#<1 ... 150151152153154 ... 2296>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє