Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 720721722723724 ... 1543>
Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 20:36

пожиратель макаронов написав:
  budivelnik написав:Я вже два роки говорю що найнижчою ціна була в березні 2009 , Рубан сказав що ціна сьогодні опустилась до квітня 2009
Таким чином два роки я був правий говорячи що ціни не тільки не падають , а й ростуть від рівня березня 2009
А ті хто з піною в роті мене обвинувачували - не праві.

Хватит об этом :D Уже не растут :D Даже по самым ростообильным индексам :D

1 Я розумію що правда очі коле
2 Є наприклад мегаквартал. Ціна
станом на березень 2009 - 1600 ,
станом на березень 2011 - 1712
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 20:39

ТЧК написав:
  пожиратель макаронов написав:За упоминание слова "торг" на 3-5 тыс. уе казалось, что тебя сейчас ударят лицом о пошарпанный косяк или выкинут с балкона.

Сегодня у меня была такая же ситуация :? ...
Пасу одну хату уже месяцев 8 - очень специфичный :roll: (там нужно вкладываться в фасад здания), но подходящий для меня вариант.
За время экспозиции этой недвиги в стране чего только не произошло: и чиновников поперли из администраций (минус 10% от всех цен) и Налоговый Кодекс ввели (минус 15% от всех цен), и никому, кроме меня эта хата не подходит (минус 10-15%-20%)...а мои продаваны, с риелтором на пару, продолжают "сидеть_на_Ж.о.пЕ_ровно" и заявили мне сегодня:
- мы такую цену не рассматриваем (минус 30% от хотелки). Мало!

P.S. Как же мне надоела эта вечная история про старуху и разбитое корыто...Но финал всегда одинаковый:

Вот ведь парадокс: год назад я был готов взять это нечто с ценой 75 при торге до 70. Сейчас оно же висит по 60 (и наверное с торгом), но я уже не играю в эти игры :roll:
пожиратель макаронов

Подякував: 17 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 20:45

budivelnik написав:
Якщо виходити з логіки, що є гранична ціна нижче якої існує істотний ризик не виконання забудовником взятих на себе зобов'язань, або не виконання зобов'язань у визначений термін - то як пояснити той факт, що за різними оцінками 20% залучених будівельниками коштів не мають перспективи повернення, а також інсує велика кількість недобудов? Вони що всі демпінгували?

Якраз щоб відповісти на це запитання - найлегше.
Будівельники - це виробники , у деяких з них не вистарчало обігових коштів для того щоб розширити свої потужності у відповідності до заявок , тому їм приходилось вибирати :
а - продавати неіснуюче житло , але при цьому ціною регулювати його привабливість
б- взяти банківський кредит ( і як правило в валюті -нижчі ставки :( )
Тому й не дивно що зявилось як Ви пишите до 20% проблемних забудовників

Як пояснити той факт, що вже Рубанов каже про падіння ціни до рівня квітня 09 року?

Дуже просто
Я вже два роки говорю що найнижчою ціна була в березні 2009 , Рубан сказав що ціна сьогодні опустилась до квітня 2009
Таким чином два роки я був правий говорячи що ціни не тільки не падають , а й ростуть від рівня березня 2009

По першому. Це жадібність. Якщо вона підкріплена хоча б порядністю - нормально. А от пунк "б" в контексті збільшення долі ринку (маючи можливість за рахунок жвавого ринку продати інвестиційні права і повернути кошти та отримати прибуток авансом, а потім виконати зобов'язаня) і по факту не виконати зобов'язання - це взагалі шахрайство. Це не нормально.

По другому. Він особа зацікавлена. Те що він тільки зараз про це сказав, до речі не він один, а його колеги теж, лише означає, що він публічно заявив про дійсний стан справ. Два роки хлопці трималися.
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 20:48

budivelnik написав:
  пожиратель макаронов написав:
  budivelnik написав:Я вже два роки говорю що найнижчою ціна була в березні 2009 , Рубан сказав що ціна сьогодні опустилась до квітня 2009

Хватит об этом :D Уже не растут :D Даже по самым ростообильным индексам :D

1 Я розумію що правда очі коле
2 Є наприклад мегаквартал. Ціна
станом на березень 2009 - 1600 ,
станом на березень 2011 - 1712

Если кому и колет, так это шаманам и колдунам, заговаривающим рост :D которого не было, нет, и не скоро будет :D

Даже если той вашей весной 2009 и был локальный минимум, то после него скоро произошла коррекция, а от нее уже 2 года идет планомерное снижение цен. Видно невооруженным глазом даже через самые розовые риэлторские очки.

Скоро вам придется пересмотреть 2 ваши самые принципиальные позиции:
1) не рассматривать колебания цен в диапазоне от 1 до 3 тыс. долл. за метр;
2) найти некий новый ориентир помимо весны 2009 для доказательства роста :D

Удачи!
пожиратель макаронов

Подякував: 17 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 20:56

По першому. Це жадібність. Якщо вона підкріплена хоча б порядністю - нормально. А от пунк "б" в контексті збільшення долі ринку (маючи можливість за рахунок жвавого ринку продати інвестиційні права і повернути кошти та отримати прибуток авансом, а потім виконати зобов'язаня) і по факту не виконати зобов'язання - це взагалі шахрайство. Це не нормально.

1 Ви запитали - я відповів.
2 А ризики в бізнесі , особливо в перехідних періодах ( розширення ) , особливо яке викликане не самими виробниками , а легким доступом до грошей всіх без розбору ( це вже камінь в город НБУ і сотоваріщі )
3 Нічого дивного не бачу. Правда проблема існує для тих хто повірили і вклали свої гроші туди куди не вартувалоб , але вони хотіли отримати додатковий прибуток - тобто ризикували , тому хай тепер не дивуються що отримали проибуток з знаком мінус.
4 Можливо тому що я вкладаю власні гроші і продаю готовий продукт мені вдається під час кризи збільшувати свою ціну ? Не думали ? Адже при нульовому ризику і ринкова-5% ціна - моя синиця в руках переважає чийсь журавельв небі.
А якщо таких синиць - мало , все більше журавлики та й то гроші сьогодні , а журавель в 2012 :D
По другому. Він особа зацікавлена. Те що він тільки зараз про це сказав, до речі не він один, а його колеги теж, лише означає, що він публічно заявив про дійсний стан справ. Два роки хлопці трималися.

1 Я також особа зацікавлена
2 Те що він сказав сьогодні , я говорю вже два роки
3 Чи не достойно це поваги ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 20:58

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:Ціна на протязі вже двох років не опускалась нижче ціни березня 2009 , тобто коливання були , були навіть вниз , але не більше ніж ріст вверх перед цим.

будивело)))

глянь хоть на свой улюбленный мегаквартал
уж сколько раз все его обсусоливали
а ведь там видно даже такому как ты проффи, шо дно было весной 2009, потом был отскок, а потом плавное снижение, которое продолжается до сих пор
дна уже коснулись того
сто раз говорилось об этом

а ты как раз орал все дорогу, шо то было ДНо, и таких цен больше не будет)))

ты там не оглодал случайно, а то не похоже шо харчами подторговываешь
чувствуется в базаре нотки предела)))
тыт там прекращай, а то еще того, потеряем растишку)))
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 21:09

Даже если той вашей весной 2009 и был локальный минимум, то после него скоро произошла коррекция, а от нее уже 2 года идет планомерное снижение цен. Видно невооруженным глазом даже через самые розовые риэлторские

1 З весни 2009 пройшло всього 2 роки , тому якщо був ріст то він не був одномоментним , домік показує ріст на протязі 3 місяців , після якого відбулось 3 місячне падіння , потім річний період стабілізації , потім 4 місячне падіння і 3 місячний ріст.
Сьогоднішня ціна мегаквартала на 5% вища від ціни 2009 , так що ріст , а особливо якщо побачити що сьогоднішня ціна в 1700 і є тим орієнтиром на якому настоює Рубан то може правильніше признати ціни мегакварталу ніж оправдувати тих чиї графіки радують око , але при цьому не відповідають реаліям ?
Скоро вам придется пересмотреть 2 ваши самые принципиальные позиции:
1) не рассматривать колебания цен в диапазоне от 1 до 3 тыс. долл. за метр;
2) найти некий новый ориентир помимо весны 2009 для доказательства роста

Боюсь що скоро Вам прийдеться описувати ситуацію купівлі омріяної квартири тільки не по 70 як пів року тому і не по 60 як мрієте сьогодні , а по 75 але реальних .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 21:14

budivelnik написав:

1 Ви запитали - я відповів.
2 А ризики в бізнесі , особливо в перехідних періодах ( розширення ) , особливо яке викликане не самими виробниками , а легким доступом до грошей всіх без розбору ( це вже камінь в город НБУ і сотоваріщі )
3 Нічого дивного не бачу. Правда проблема існує для тих хто повірили і вклали свої гроші туди куди не вартувалоб , але вони хотіли отримати додатковий прибуток - тобто ризикували , тому хай тепер не дивуються що отримали проибуток з знаком мінус.
4 Можливо тому що я вкладаю власні гроші і продаю готовий продукт мені вдається під час кризи збільшувати свою ціну ? Не думали ? Адже при нульовому ризику і ринкова-5% ціна - моя синиця в руках переважає чийсь журавельв небі.
А якщо таких синиць - мало , все більше журавлики та й то гроші сьогодні , а журавель в 2012 :D

1 Я також особа зацікавлена
2 Те що він сказав сьогодні , я говорю вже два роки
3 Чи не достойно це поваги ?

По другому. Він лише заявив про стан справ. Це незначить нічого. Навіть не значить те що корекція була взагалі. За два роки. З березня 09. Ви продавець, я покупець. Я кажу корекції небуло, Ви кажете була. Ну то й шо? Ми особи зацікавлені кожен в своєму. А Рубанов - "голова асоціації фахівців" !! :D

Відносно першого. Звісно не всі будівельники непорядні. Але частина непорядних - кожен п'ятий виходить.
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 21:23

А Рубанов - "голова асоціації фахівців" !!

Ви б йому палець в рот не поклали ? :D

А на рахунок голів асоціацій і так далі - так на сьогодні наприклад академій - більше ніж університетів , а вся заковика в тому що звання унівеситет потрібно було заслужити і виконати певний набір умов , а для назви академія - достатньо трьом бомжам зібратись і обявити своє зборище академією а себе - академіками.

Відносно першого. Звісно не всі будівельники непорядні. Але частина непорядних - кожен п'ятий виходить.

1 Не виходить
2 Виходить кожен 5 - не мав достатньої кваліфікація для роботи в екстремальних умовах.

Нагадайте мені , про що тут плачеться основна масса - про проблеми в бізнесі і ці проблеми як я я розумію присутні у більшої половини - тоді виходить будівельники це краща частина бізнесменів України :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 13 кві, 2011 21:32

Андрей_В написав:глянь хоть на свой улюбленный мегаквартал
уж сколько раз все его обсусоливали
а ведь там видно даже такому как ты проффи, шо дно было весной 2009, потом был отскок, а потом плавное снижение, которое продолжается до сих пор
дна уже коснулись того
сто раз говорилось об этом

ну если глядеть на мегаквартал то он вообще сейчас рост рисует :shock:
ну и если до миллиметров сверять то дна 2009 все еще не достигли (по мегакварталу)
ПыСы - лично я данные мегаквартала не особо воспринимаю..

http://megakvartal.com/plot.cgi?s=2009-02-1&e=2011-04-13&stat=26300,26609,-1
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

#<1 ... 720721722723724 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей