|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 24 чер, 2011 14:11
mortimer написав: budivelnik написав:1 Ринок/криза/.опа - яка різниця яким словом охарактеризувати подію ?
Рынок - это не событие. budivelnik написав:3 Житло - завжди відносилось до капіталовкладень.
А я наивно полагал, что в нём живут. 
1 Дуже не люблю тих , кому коли нічого сказати - вони з теми бесіди в філологію впадають . Я наприклад до сьогодні не знаю чим Г відрізняється від такоїж Г тільки з рисочкою , але при цьому мої знання будівельної справи не погіршились. 2 Це поки Ви в ньому живете - то житло це місце для проживання , а у випадку перетворення його в спадщину - це капіталовкладення яким Ви ощасливили своїх нащадків. Тому воно й коштує так дорого .  Товар подвійного призначення.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 чер, 2011 14:28
budivelnik написав: mortimer написав: budivelnik написав:1 Ринок/криза/.опа - яка різниця яким словом охарактеризувати подію ?
Рынок - это не событие. budivelnik написав:3 Житло - завжди відносилось до капіталовкладень.
А я наивно полагал, что в нём живут. 
1 Дуже не люблю тих , кому коли нічого сказати - вони з теми бесіди в філологію впадають . Я наприклад до сьогодні не знаю чим Г відрізняється від такоїж Г тільки з рисочкою , але при цьому мої знання будівельної справи не погіршились. 2 Це поки Ви в ньому живете - то житло це місце для проживання , а у випадку перетворення його в спадщину - це капіталовкладення яким Ви ощасливили своїх нащадків. Тому воно й коштує так дорого .  Товар подвійного призначення.
"Не создай себе кумира..." В данном случае речь о кирпиче.  Я вот думаю, может нащадков кредитом ощастливить... чтоб жизнь малиной не казалась 
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2011 14:38
будівельник 2 Це поки Ви в ньому живете - то житло це місце для проживання , а у випадку перетворення його в спадщину - це капіталовкладення яким Ви ощасливили своїх нащадків. Тому воно й коштує так дорого .  Товар подвійного призначення. turbina "Не создай себе кумира..." В данном случае речь о кирпиче.
1 Людина так влаштована , що їй найбільше потрібно те чого в неї не має 2 Кожен самостійно вибирає шляхи і методи отримання того чого їй не вистарчає 3 Досить часто для збереження психологічного спокою буває доцільним переконати себе в непотрібності тих чи інших речей. Так що Будівництво для мене не фетиш , а частка життя . Мені таке життя подобається , хтось може вважати його поганим . При цьому в такому чи іншому варіанті , але всі , в тій чи іншій мірі будуть використовувати для проживання створенне мною і такими як я. І що саме найсмішніше . хтось після використання житла по прямому призначенню - зможе передати нащадкам стартовий капітал в розмірі середньої 10 річної зарплати . а хтось передасть тільки право на вибір власного шляху.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 чер, 2011 14:47
budivelnik написав:будівельник 2 Це поки Ви в ньому живете - то житло це місце для проживання , а у випадку перетворення його в спадщину - це капіталовкладення яким Ви ощасливили своїх нащадків. Тому воно й коштує так дорого .  Товар подвійного призначення. turbina "Не создай себе кумира..." В данном случае речь о кирпиче.
1 Людина так влаштована , що їй найбільше потрібно те чого в неї не має 2 Кожен самостійно вибирає шляхи і методи отримання того чого їй не вистарчає 3 Досить часто для збереження психологічного спокою буває доцільним переконати себе в непотрібності тих чи інших речей. Так що Будівництво для мене не фетиш , а частка життя . Мені таке життя подобається , хтось може вважати його поганим . При цьому в такому чи іншому варіанті , але всі , в тій чи іншій мірі будуть використовувати для проживання створенне мною і такими як я. І що саме найсмішніше . хтось після використання житла по прямому призначенню - зможе передати нащадкам стартовий капітал в розмірі середньої 10 річної зарплати . а хтось передасть тільки право на вибір власного шляху.
Ну я не спорю про передачу наследства. Только объясни конкретно ПОЧЕМУ ты своим детям должен передавать 300 метров жилья, а другие только 30 метров?Я бы еще это понял если бы ты был Президентом или Нобелем каким-то. А ты строитель всего навсего, при том рядовой. Я, ничего не понимая в строительстве, могу за зар плату нанять прораба твоего уровня и построить твой проект. Это вопрос всего навсего средней зар платы прораба.
Востаннє редагувалось turbina в П'ят 24 чер, 2011 14:54, всього редагувалось 1 раз.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2011 14:53
turbina написав:Ну я не спорю про передачу наследства. Только объясни конкретно ПОЧЕМУ ты своим детям должен передавать 300 метров жилья, а другие только 30 метров?Я бы еще это понял если бы ты был Президентом или Нобелем каким-то. А ты строитель всего навсего, при том рядовой.
а что мешает этим другим взять и построить своим детям хоть 1000 кв.метров частного дома по цене 100 уё/квадрат (или сколько там высчитывали себестоимость)? 
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2011 14:58
Xenon написав: turbina написав:Ну я не спорю про передачу наследства. Только объясни конкретно ПОЧЕМУ ты своим детям должен передавать 300 метров жилья, а другие только 30 метров?Я бы еще это понял если бы ты был Президентом или Нобелем каким-то. А ты строитель всего навсего, при том рядовой.
а что мешает этим другим взять и построить своим детям хоть 1000 кв.метров частного дома по цене 100 уё/квадрат (или сколько там высчитывали себестоимость)? 
Строителя никто не заставляет самому собирать видеокамеру, авто, детей учить школьной и студенческой науке и пр. в этом роде. Поэтому вопрос не в тему. Здесь разговор о доходах по отраслям.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2011 15:14
turbina написав:Поэтому вопрос не в тему. Здесь разговор о доходах по отраслям.
А что мешает сменить отрасль, если такая умная голова на плечах?  Рыба ищет там где глубже, а человек...
-
Vint
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 222 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2011 15:19
turbina написав: Xenon написав: turbina написав:Ну я не спорю про передачу наследства. Только объясни конкретно ПОЧЕМУ ты своим детям должен передавать 300 метров жилья, а другие только 30 метров?Я бы еще это понял если бы ты был Президентом или Нобелем каким-то. А ты строитель всего навсего, при том рядовой.
Строителя никто не заставляет самому собирать видеокамеру, авто, детей учить школьной и студенческой науке и пр. в этом роде. Поэтому вопрос не в тему. Здесь разговор о доходах по отраслям.
а я хочу чтобы мне новый БМВ делали за 5000уё а не за 50000 евро.  если строитель не хочет/не может стриоть по цене хотелки покупателя - то покупатель может купить участок земли, нанять бригаду, купить строй.материалы и построить дом в разы дешевле чем строитель. делов-то 
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2011 15:37
Vint написав: turbina написав:Поэтому вопрос не в тему. Здесь разговор о доходах по отраслям.
А что мешает сменить отрасль, если такая умная голова на плечах?  Рыба ищет там где глубже, а человек...
Можешь искать где хочешь. Любая отрасть в которой надувается пузырь, потом сдувается.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему