Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 12001201120212031204 ... 1543>
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 14:11

mortimer написав:
  budivelnik написав:1 Ринок/криза/.опа - яка різниця яким словом охарактеризувати подію ?

Рынок - это не событие.
  budivelnik написав:3 Житло - завжди відносилось до капіталовкладень.

А я наивно полагал, что в нём живут. :oops:

1 Дуже не люблю тих , кому коли нічого сказати - вони з теми бесіди в філологію впадають . Я наприклад до сьогодні не знаю чим Г відрізняється від такоїж Г тільки з рисочкою , але при цьому мої знання будівельної справи не погіршились. :D
2 Це поки Ви в ньому живете - то житло це місце для проживання , а у випадку перетворення його в спадщину - це капіталовкладення яким Ви ощасливили своїх нащадків.
Тому воно й коштує так дорого . :D Товар подвійного призначення.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 14:28

budivelnik написав:
  mortimer написав:
  budivelnik написав:1 Ринок/криза/.опа - яка різниця яким словом охарактеризувати подію ?

Рынок - это не событие.
  budivelnik написав:3 Житло - завжди відносилось до капіталовкладень.

А я наивно полагал, что в нём живут. :oops:

1 Дуже не люблю тих , кому коли нічого сказати - вони з теми бесіди в філологію впадають . Я наприклад до сьогодні не знаю чим Г відрізняється від такоїж Г тільки з рисочкою , але при цьому мої знання будівельної справи не погіршились. :D
2 Це поки Ви в ньому живете - то житло це місце для проживання , а у випадку перетворення його в спадщину - це капіталовкладення яким Ви ощасливили своїх нащадків.

"Не создай себе кумира..."
В данном случае речь о кирпиче.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Я вот думаю, может нащадков кредитом ощастливить... чтоб жизнь малиной не казалась :mrgreen:
turbina

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 14:38

будівельник

turbina

1 Людина так влаштована , що їй найбільше потрібно те чого в неї не має
2 Кожен самостійно вибирає шляхи і методи отримання того чого їй не вистарчає
3 Досить часто для збереження психологічного спокою буває доцільним переконати себе в непотрібності тих чи інших речей.

Так що
Будівництво для мене не фетиш , а частка життя .
Мені таке життя подобається , хтось може вважати його поганим .
При цьому в такому чи іншому варіанті , але всі , в тій чи іншій мірі будуть використовувати для проживання створенне мною і такими як я.
І що саме найсмішніше . хтось після використання житла по прямому призначенню - зможе передати нащадкам стартовий капітал в розмірі середньої 10 річної зарплати . а хтось передасть тільки право на вибір власного шляху.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 14:47

budivelnik написав:
будівельник

turbina

1 Людина так влаштована , що їй найбільше потрібно те чого в неї не має
2 Кожен самостійно вибирає шляхи і методи отримання того чого їй не вистарчає
3 Досить часто для збереження психологічного спокою буває доцільним переконати себе в непотрібності тих чи інших речей.

Так що
Будівництво для мене не фетиш , а частка життя .
Мені таке життя подобається , хтось може вважати його поганим .
При цьому в такому чи іншому варіанті , але всі , в тій чи іншій мірі будуть використовувати для проживання створенне мною і такими як я.
І що саме найсмішніше . хтось після використання житла по прямому призначенню - зможе передати нащадкам стартовий капітал в розмірі середньої 10 річної зарплати . а хтось передасть тільки право на вибір власного шляху.

Ну я не спорю про передачу наследства.
Только объясни конкретно ПОЧЕМУ ты своим детям должен передавать 300 метров жилья, а другие только 30 метров?

Я бы еще это понял если бы ты был Президентом или Нобелем каким-то. А ты строитель всего навсего, при том рядовой.

Я, ничего не понимая в строительстве, могу за зар плату нанять прораба твоего уровня и построить твой проект. Это вопрос всего навсего средней зар платы прораба.
Востаннє редагувалось turbina в П'ят 24 чер, 2011 14:54, всього редагувалось 1 раз.
turbina

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 14:53

turbina написав:Ну я не спорю про передачу наследства.
Только объясни конкретно ПОЧЕМУ ты своим детям должен передавать 300 метров жилья, а другие только 30 метров?

Я бы еще это понял если бы ты был Президентом или Нобелем каким-то. А ты строитель всего навсего, при том рядовой.

а что мешает этим другим взять и построить своим детям хоть 1000 кв.метров частного дома по цене 100 уё/квадрат (или сколько там высчитывали себестоимость)? :)
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 14:58

Xenon написав:

а что мешает этим другим взять и построить своим детям хоть 1000 кв.метров частного дома по цене 100 уё/квадрат (или сколько там высчитывали себестоимость)? :)

Строителя никто не заставляет самому собирать видеокамеру, авто, детей учить школьной и студенческой науке и пр. в этом роде.

Поэтому вопрос не в тему. Здесь разговор о доходах по отраслям.
turbina

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 15:14

оэтому вопрос не в тему. Здесь
разговор о доходах по отраслям.

давайте законом установим всем одинаковую рентабельность и перейдем к фиксированным ценам?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 15:14

turbina написав:Поэтому вопрос не в тему. Здесь разговор о доходах по отраслям.

А что мешает сменить отрасль, если такая умная голова на плечах? :)

Рыба ищет там где глубже, а человек...
Vint

Подякував: 27 раз.
Подякували: 222 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 15:19

turbina написав:
  Xenon написав:

Строителя никто не заставляет самому собирать видеокамеру, авто, детей учить школьной и студенческой науке и пр. в этом роде.

Поэтому вопрос не в тему. Здесь разговор о доходах по отраслям.

а я хочу чтобы мне новый БМВ делали за 5000уё а не за 50000 евро. :)

если строитель не хочет/не может стриоть по цене хотелки покупателя - то покупатель может купить участок земли, нанять бригаду, купить строй.материалы и построить дом в разы дешевле чем строитель. делов-то :)
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 чер, 2011 15:37

Vint написав:
  turbina написав:Поэтому вопрос не в тему. Здесь разговор о доходах по отраслям.

А что мешает сменить отрасль, если такая умная голова на плечах? :)

Рыба ищет там где глубже, а человек...

Можешь искать где хочешь.
Любая отрасть в которой надувается пузырь, потом сдувается.
turbina

#<1 ... 12001201120212031204 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє