Інвестиції в JSS tripler. Зароби 2% в ден, 60% в місяць
+Додати тему
Відповісти на тему
Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
angra Вибачайте що потрібно було чекати на мою відповід. Гроші з Алерт Паи можна виплатити коли хочеш. АлертПаи це один з найпопуларніших інтернет банків в США та Канаді. Так як в нас наприлкад WebMoney. Можете пошукати інформації про AlertPay в Google. Я особисто білш впевнений в AlertPay аніж в WebMoney або інших подібних банках. Крім того AlertPay обслуговує сотні проєктів подібних до JBP проєктів і тому має велики капитал. Маючи рахунок в AlertPay перед тобою розкриваются нові можлівості на американьскому ринку.
Один я заметил что поляки пользуются русской виндой? Почему кнопка ПУСК называется ПУСК, а не какой-нибудь START, да еще и раскладка клавиатуры украинская включена?
Один я заметил что поляки пользуются русской виндой? Почему кнопка ПУСК называется ПУСК, а не какой-нибудь START, да еще и раскладка клавиатуры украинская включена?
Ничего удивительного. Все polaki, особенно те ,которые 24, пользуются русской виндой с украинской раскладкой. Это они так шифруются. Шоб никто не догадался.