можливо, на попередньому підході (знизу) до неї це могло стати допоміжним аргументом на продаж, чим я особисто не cкористався
буває )
|
|
![]() в первинному варіанті ця похила була проведена з історичного максимуму 1,6037 (2008 рік) та поєднувала наступний локальний на 1,5144 (2009-го)
можливо, на попередньому підході (знизу) до неї це могло стати допоміжним аргументом на продаж, чим я особисто не cкористався буває ) Востаннє редагувалось ЛОБ в П'ят 30 лис, 2012 15:27, всього редагувалось 1 раз.
![]() покатакой
ні, таки я був не правий і нема чого звертати на машини ) сам перемалював цю лінію підтримки, можливо, пару місяців як, і забув графік від 11 липня : обидва варіанти мають право на існування - вибирайте на свій смак але все ж первинні лінії, що "працювали" достатній проміжок часу рідко коли переносяться. достатньо їх не продовжувати або стерти взагалі, якщо вони втратили сенс та лінія підтримки, на яку ви взернули уваги, вже нагадала про себе, ставши спротивом. просте співпадіння ? ні, лінія таки правильна ))) ![]() tobias
чи варто робити припущення на випадкових неперевірених фрагментарних даних ? здогадки ... проти техніки та фундаменту ??? можете зробити припущення, як би ви зараз інвестували свій перший 1 млрд. долярів, якщо би він у вас був (не впав на голову, а був зароблений кровію і потом за років за 10-20 ... 30))) прийнявши до уваги поточні рівні доходності по різним класам активів та усвідомивши найпростіші ризики ... отож бо й воно ))) ![]()
ну хорошо, линия правильна, кто ж против. но зачем же её убирать , если она такая давняя, выдержаная, правильная? (я может по неопытности называю её сопротивлением, эта в которую упирался нынешний восходящий до сентября тренд.) тем более можно оставить и другую уже нарисовать другим цветом( это та , что я называю линией поддержки в условиях восстанавливающегося подъёма с ноября). то есть , если б были обе линии , вопросов бы не было б .
![]() покатакой
питання творче та дискусійне, але треба дивитися вперед, а не оглядатися назад та ще й зациклюватися на стрих лініях, що втратили свою актуальність на порядку денному пробитий де-факто корекційний трикутник відкат до підтримок годиться використовувати по-хазяйські ... ![]() технічні перспективи ЗОЛОТА у парі з Євро дещо скромніші :
розширення вершини (в основному тільку у часі) без чіткої динаміки навіть після оновлення історичного максимуму та ще й на певненому зниженні вартості CDS (страховка від дефолту) проблемних країн периферії Єврозони підштовхуватиме XAU/EUR нижче ? складний мікс : золото за бакс у ріст, золото до євро - на зниження чому ? - зворотнє дисконтування в плюс до курсу Євро премії за ризики невпорядкованих дефлотів та стихійної дезінтеграціїї Єврозони ![]() ЗОЛОТО & СРІБЛОтиждень минув, а додати нічого. буденна торгівля без зрушень. тому й висновкі не змінні. нехай шпекулі лоби собі б`ють за нас )))
XAU/ISD : XAG/USD : ![]() ЗОЛОТО та СРІБЛО у дивний незрозумілий ? спосіб поєднують переваги безризикових safe-haven та ризикових шпекулятивних активів
![]() в основі поточних ринкових коливань йде боротьба за пальму першості саме між золотом та баксом (з єною). при цьому бакс грає у піддавки, але його ніхто не хоче обганаяти ) єна має визначитись зі своїм почесним 3-ім місцем після виборів у Японіїї 16 грудня. третій, за звичаєм, завжди зайвий ))) єдиного емісійного центру для ЗОЛОТА не створено, тому у нього незавидні ) перспективи. на одвічний ріст після циклічних фаз росту/корекції ... ![]() СРІБЛОможливо, варто поглянути на драг метали з точки зору пересічного професійного шпекуля, котрим байдуже "ідейність" - головне курсовий прибуток у стислий термін
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор |
|