чом не росте наш "кокос" мені особисто зрозуміло : зниження попиту на безризикові тихі гавані через оптимізм на фондових та боргових майданчиках.
потоки капіталу спрямовані зараз саме туди - де платять дивіденди та боргові %%%, бо драги самі по собі не мають будь-якої фіксованої ставки доходності (тобто =0)
ріст Євро по широкому ринку (крім євро/доляра ще й до твердих товарних валют) та долар/єни з цієї ж опери.
питання підвищення стелі держ боргу США відкладено на пару місяців. можливо, за цей час кукели захочуть викинути нас дрібноту ) з довгих позицій ...
будьте так ласкаві, викиньте нас нічого не тямущих взагалі на смітник )))
"складність" питання полягає в тому, щоб відрізнити здорове підвищення інвестиційних апетитів інвесторів та ріст % ставок від намагання злити "слабкий" бакс ( = трежурки)
здається, баксовий кеш втрачає свої кризові переваги
льогко ! але я рідше замислююсь над такими простими запитаннями )) головним для мене завжди були технічні сигнали та підказки на графічних малюнках. до того, що я знаю по фундаменту та читаю з новин ...
хочете прогнозу у цифрах ? - тримайте 1.725 на кінець Q1 та 1.825 на Q2 !!! найцікавіше буде згодом, але, мушу визнати, не в цьому році ...
проблеми інфляціі матеріалізовутимуться десь з другоі половини 2014 року отже, усі рожеві аргументовані сподівання по золоту маємо відкласти на 1 рік.
єдине, що мене втішає - навряд чи ми станемо свідками послідовного виходу з драгметалів консервативних інвесторів. можливі агресивні розводняки у сенсі глибоких зачисток довгих позицій.
ціна монетарних накачок економіки відома. та невідворотня.
иногда... простые решения наиболее верные... то, что в гешефт отодвигается - согласен. Но Вас не беспокоит, что текущие (Y13) просадки могут более глубокими, чем ожидалось, из-за "положительной" статы по штатам и новостям из старушки-Европы?
для меня металл не столько инвестиции или сбережения, сколько товар... в некотором роде.. и сейчас мне очень хотелось бы увидеть хотя бы 1800, т.к. временные лаги тоже играют свою роль...отакэ