Скупердяй Я не люблю робити склад. Я взагалі не розумію для чого звичайній людині, яка не займається прокруткою грошей купа кредиток. Мені вистачає двох. Третя в запасі. Траст мене поки влаштовує як пополняшка телефонів на Ізі. Бо починають оператори хвости рубати. Но і це під питанням бо ТАС дозволяє кредитними. Так що четверта- баласт.
pavyak написав:Скупердяй Я не люблю робити склад. Я взагалі не розумію для чого звичайній людині, яка не займається прокруткою грошей купа кредиток. Мені вистачає двох. Третя в запасі. Траст мене поки влаштовує як пополняшка телефонів на Ізі. Бо починають оператори хвости рубати. Но і це під питанням бо ТАС дозволяє кредитними. Так що четверта- баласт.
pavyak написав:Скупердяй Я не люблю робити склад. Я взагалі не розумію для чого звичайній людині, яка не займається прокруткою грошей купа кредиток. Мені вистачає двох. Третя в запасі. Траст мене поки влаштовує як пополняшка телефонів на Ізі. Бо починають оператори хвости рубати. Но і це під питанням бо ТАС дозволяє кредитними. Так що четверта- баласт.
Ну просто Ви не вмієте готувати з медка медовуху
Ну може навчете (в лічку). Але святе місце пусте не буває. От сьогодні прийшла смс від Привату. Збільшив ліміт вдвічі.
Ну просто Ви не вмієте готувати з медка медовуху
Ну може навчете (в лічку). Але святе місце пусте не буває. От сьогодні прийшла смс від Привату. Збільшив ліміт вдвічі.
А намекните, када и де последний раз до этого просили кредлимит? Ну вот чего вдруг Приват лимит поднял? Если не секрет
clientage написав:А намекните, када и де последний раз до этого просили кредлимит? Ну вот чего вдруг Приват лимит поднял? Если не секрет
мне поднял, просил в АБанке)) Коллега, подскажите продукт аналогичный универсалке, чтоб все бесплатно было, и дадут ли мне, безработному, в этой хате 3000 лимита?
st512 написав:чтоб все бесплатно было, и дадут ли мне, безработному, в этой хате 3000 лимита
Если дружите с ИзиПей - можно и на 10к замахнуться)
не, не дружу, мне надо бесплатную замену универсалки от привата, чтоб в резерве была, больше 3000 не надо.. главное чтоб дали без всяких справок и подтверждений
st512 написав:не, не дружу, мне надо бесплатную замену универсалки от привата, чтоб в резерве была, больше 3000 не надо.. главное чтоб дали без всяких справок и подтверждений
st512 написав:чтоб все бесплатно было, и дадут ли мне, безработному, в этой хате 3000 лимита
Если дружите с ИзиПей - можно и на 10к замахнуться)
не, не дружу, мне надо бесплатную замену универсалки от привата, чтоб в резерве была, больше 3000 не надо.. главное чтоб дали без всяких справок и подтверждений
срочно подружитесь. Зарегтись на Изе. Пополните 2 мабилу, 2 инета,на 200грн и уже 5баллов в экк Вам гарантировано. 01.12.15 закажите Друзяку
ПС. Даже больше. Там кажись бонус за подвязку карты в экк есть