Професійні мовно-стурбовані, українськи-українці, це не патріоти, а фарисеї. Вони не їздять на наших автомобілях «Таврія» і «Славута», у них немає вдома телевізора «Електрон» Львівського заводу, вони не користуються українськими канцтоварами, папером, взуттям, фотоапаратами та відеокамерами, поверх вишиваної сорочки одягають піджаки (які теж носять «москалі »), вони не проводять свою відпустку в Каневі, біля могили «пророка»! За тисячу років вони не побудували дамби в західній Україні, щоб там не було затоплень, просили на це гроші спочатку у Відні, Варшаві, потім Москви, останні 20 років гроші просять у Києві, на стадіон, аеропорт, водогін і дамби. Аргументи українських націонал-патріотів, які борються не за українську мову та її розвиток, а натомість, щоб інша частина громадян не могла говорити і вчитися на своїй рідній мові! Це порушення прав людини в Україні!
Українізувати або знищити – українські націоналісти не визнають жодних прав російського населення країни на рідну мову. Націоналізм, однокорінне слово з нацизмом. Нацизм, це синонімом - фашизму. Я не люблю націоналістів: України, Росії, Німеччини, Ізраїлю та інших країн! Вони хочуть мати особливі дивіденди із свого етнічного походження, мати право керувати всіма іншими громадянами своєї держави. Вони, це помилка людської еволюції! Нюрнбергський трибунал це визначив!
Українськи нацисти не будуть робити хороші товари (фотоапарати, відеоапаратуру, автомобілі, телевізори тощо), дороги, будувати дамби в західній Україні, щоб там не було затоплень. Для цього багато сил треба докласти, ось бездарі й придумали лякалки про російську мову. Їм простіше забороняти. Чому ж такі турботники за рідну мову не перевидають Франка, знімають українське кіно на студії Довженко. Та для цього праці треба докласти і кошти потрібні, але ж шкодують, а на свої "лякалки" тратять неміряно. Не за українську мову вони вболівають, жадоба помсти очі їх заліпила. Націоналізм, однокорінне слово з нацизмом. Нацизм, це синонімом - фашизму.
chermizenko написав:Українізувати або знищити – українські націоналісти не визнають жодних прав російського населення країни на рідну мову. Націоналізм, однокорінне слово з нацизмом. Нацизм, це синонімом - фашизму.
Ні про знищення, ні про нацизм тут ніде не йдеться. Я погоджуюсь з вами, що показовий "патріотизм", що весь згуртований на якихось стереотипах, дискримінації та образ тільки дискредитує своїх послідовників, а заразом і плямує імідж України. Мова про те, що повинна вестися стабільна мовна політика, що запобігло б деструктивним процесам, бо значні поступки на користь російської будуть тільки ускладнювати мовну ситуацію і нівелювати популяризацію української мови; політика має бути направлена на досягнення відносної мовної однорідності та підвищення вагомості державної мови
Вот никогда не мог понять - какая разница гипперактивным радетелям украинского языка на каком языке я буду отстаивать свои права в суде, или мой сын будет учить химию в школе? Что конкретно изменится для тех, кто обещал принести взрывчатку в Раду? Больше ж проблем нет в стране. С таким фашистским отношением самой страны может не стать. А как же "схід та захід разом"? Очень запомнились те кадры, а теперь вместо них мордобой в Раде. Печально.
Востаннє редагувалось AVD в Чет 31 тра, 2012 23:32, всього редагувалось 1 раз.
chermizenko написав:Українізувати або знищити – українські націоналісти не визнають жодних прав російського населення країни на рідну мову. Націоналізм, однокорінне слово з нацизмом. Нацизм, це синонімом - фашизму. Я не люблю націоналістів: України, Росії, Німеччини, Ізраїлю та інших країн! Вони хочуть мати особливі дивіденди із свого етнічного походження, мати право керувати всіма іншими громадянами своєї держави. Вони, це помилка людської еволюції! Нюрнбергський трибунал це визначив!
Благодарю.
Значит, не так уж все и плохо, как нам хотят преподнести.
camaro36 написав:Нациков за такие провокации выселить на Говерлу!
Ясно ж написано - государственный один украинский. Усе! Русский - региональный и второй официальный, т.к. большинство предпочитает русский.
Кому не нравится - вон в карпатские горы!
Я что вас отличает от нациков с такими резкими и категоричными заявлениями? Призываете к толерантности - будьте толерантны, а указания кому куда идти вам чести не делают