Так теребить горячую или бесполезно, только время зря тратить?
5-я категория. Платил через додаток. Не пришли предложения по двум платам. Одна на больше 500, вторая на больше 1000.

|
|
![]() Результат теребения: - Доброго дня! Вчора сплачував за комунальні послуги. На дві плати (500.1 грн. та 1000.1 грн.) не прийшли пропозиції на розстрочку. - Послуга розстрочка на комунальні платежу зараз не діє Дана акція тимчасово з січня відключена - Чому немає ніяких повідомлень з цього приводу? - Про те, що не було інформування, можу лише зафіксувати інформацію. При цьому як було повідомлено зараз акція розстрочка на комунальні платежі через ПУМБ online тимчасово не працює - Банк хоче листа в НБУ? - Зараз сервіс тимчасово не діє, про те, що не було інформування про це - можу зафіксувати скаргу. Бажаєте? - Зафіксуйте як скаргу та, якщо не буде пропозиції про розстрочку, щодо банку буде скарга в НБУ. - пропозиція не відправляється, так як акція тимчасово не діє на оплату комунальних через ПУМБ online зі своєї сторони зафіксую інформацію про те, що не було інформування про це Скарги розглядаються 5 робочих днів, буде вказано Ваш контактний номер телефону - Я почекаю п'ть днів. Якщо не будуть пропозиції розстрочок - скарга в НБУ. Дякую. - Дякую за звернення ! На все добре. Гарного Вам дня! Оператор завершив розмову. ![]() Re: ПУМБ rollo, а с какой информации на сайте Вы взяли, что рассрочки при оплате коммунальных с мобильного приложения должны предлагаться?
|
|