Поведінка вболівальників обійдеться російському футболу в 12

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<123
Повідомлення Додано: Суб 16 чер, 2012 09:05

Микола
За що звинувачувати англію і сша? сша і британія перш за все про себе думали, і якби срср програв - їм армія була б потрібна щоб свої береги захищати. Ви різницю між: не вступити у війну до поки не проясниться картина (хто перемагає) і домовитись про спільний удар з союзником, не нанести його, а потім здалеку дивитись як твого союзника добивають через проломи які твоя армія оголила? Різницю видно?

Ще раз повторюсь, у Польщі не сприймали СРСР як визволителів. Їх там сприймали як загарбника, який відвоював їх у іншого загарбника. Тож вдячності там не чекайте. І серп і молот заборонений як і свастика.

І Миколо, чому Ви так мнохромно до питань підходите?
Я кажу, згоден з поляками в питанні А, ви бачите лиш те що я згоден з поляками, і витягуєте з нафталіну їх імперські амбіції (питання Б), і починаєте мені наводити до аргументи чому погане питання Б. Те що я згоден з поляками в одному питанні зовсім не означає - що як згоден в іншому.
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 чер, 2012 10:20

mju написав:Миколо, чому Ви так мнохромно до питань підходите?
Ще раз повторюсь, у Польщі не сприймали СРСР як визволителів. Їх там сприймали як загарбника
Я в своих словах ответил лишь на вашу монохромность, видимо мою суть ответа вы так и не уловили. При чём здесь серп и молот и управители тех эпох, я говорю о простых людях, о солдатах отдавших свои жизни при освобождении Польши в Великой отечественной войне. Мне не понятно почему вы вообще начали переводит спорт в историческое русло и склонять в пренебрежительной форме. Многие Поляки чтут и помнят подвиг Советских солдат, которые положили свои жизни освобождая Польские и Европейские города, ухаживают за мемориалами и захоронениями Советских воинов в Польше,( как не как только захоронений на территории Польши больше 600 и в Польской земле лежит больше 700 тысяч славян-советских воинов). Мой двоюродный дед погиб освобождая Польшу, отдавший свою жизнь воюя плечом к плечу с Поляками против фашизма и вы мне хотите сказать что он не освободитель?!.
Разговоры о том что Поляки не считают Советских солдат освободителями от фашизма, то это мнение очень узкого круга людей. Особенно не понятно это слышать от Украинца, с вашей стороны такие фразы кощунственны и по меньшей мере не уважительны к памяти павших Украинцев освобождавших Польшу от гитлеровцев.
Да и вообще уже в какой раз говорю вам,
хватит СПОРТ ПЕРЕПЛЕТАТЬ С ИСТОРИЕЙ ДА ЕЩЁ И В ПРЕНЕБРЕЖИТЕЛЬНОЙ ФОРМЕ К ПАВШИМ СОЛДАТАМ.
p.s. mju если хочется поговорить о истории Великой отечественной, создайте новую тему, давайте здесь прекратим об этом говорить. Это мой последний пост в этой теме.
Микола

#<123
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє