Україна не виплатила талановитим студентам обіцяні гроші на

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<123
Повідомлення Додано: Сер 19 вер, 2012 07:53

Так ведь только начался учебный год.
Пусть немного поучатся
Виталий Мазепа

Подякував: 10 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 вер, 2012 08:28

Skiff написав:
  R2 написав:Пропонуємо до обговорення:
Табачник вважає, що під гарантії міністерства вузи повинні були сплатити свої гроші.

Дивися повний текст Україна не виплатила талановитим студентам обіцяні гроші на освіту за кордоном.

А кто их отбирал этих "талантливых", собственно говоря?!

Відбір проходить наступним чином. Бажаючий самотужки повинен сдати іспити та бути зарахованим до закордонного вишу. Навчальний заклад повинен входити до рейтингів кращих університетів світу. Після чого починається оформлення документів на оплату. Таким чином навіть діти так званої еліти як мінімум повинні володіти знаннями для вступу на конкурсній основі. А оплата повинна бути здійснена за перший семестр не пізніше 2 тижднів після початку занять. Думаю, що на перший семестр люди ще нашкребуть грошей, а от що далі робити? :(
Пенсионер

Подякував: 56 раз.
Подякували: 233 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 вер, 2012 09:03

Пенсионер написав: Думаю, що на перший семестр люди ще нашкребуть грошей, а от що далі робити? :(

сухари сушить :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Р.С.: какого фига за мой счет будет где-то обучаться "талант", который все-равно не вернется в Украину :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tyreinua

Заблокований
Подякував: 40 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 вер, 2012 10:54

tyreinua написав:
  Пенсионер написав: Думаю, що на перший семестр люди ще нашкребуть грошей, а от що далі робити? :(

сухари сушить :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Р.С.: какого фига за мой счет будет где-то обучаться "талант", который все-равно не вернется в Украину :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аналогичная программа уже лет шесть работает в Казахстане. После окончания стипендиат обязан отработать на родине 5 лет. Как гарантия со стороны обучаемого (его родственников, либо поручителей) оформляется в залог недвижимость. А если ваш ребенок попадет в разряд талантов, это правда меняет дело? Сразу программа становится нужной и полезной для всего народа. :roll:
Пенсионер

Подякував: 56 раз.
Подякували: 233 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 вер, 2012 11:47

Пенсионер написав:Аналогичная программа уже лет шесть работает в Казахстане. После окончания стипендиат обязан отработать на родине 5 лет. Как гарантия со стороны обучаемого (его родственников, либо поручителей) оформляется в залог недвижимость. А если ваш ребенок попадет в разряд талантов, это правда меняет дело? Сразу программа становится нужной и полезной для всего народа. :roll:

я не хочу кормить чужих "талантов" !!! у меня свои есть !!! :twisted:
tyreinua

Заблокований
Подякував: 40 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

#<123
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему