|
Українці проти російської мови, НАТО, імпічменту президента |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Вів 02 жов, 2012 11:53
zeleniy написав:Вибачте, а що особисто вам додав "статус" російської мови?
Я в нём и не нуждался. Но речь ведь не обо мне лично?  zeleniy написав:І що означає масштаб? Якщо взяти все населення України, який відсоток вважає, що розмовляє на російській?
До 80%. zeleniy написав:А який дійсно розмовляє саме російською, а не суржиком? А який відсоток користується в житті письмовою мовою? Скільки читає?
Те же вопросы я могу вернуть Вам в адрес украинского. Не путаете ли Вы проблемы? zeleniy написав:Я живу в центральній Україні і з моїх знайомих жоден не скаржився на відсутність статусу у язика, навіть осілі росіяни.
Я знаком с другими людьми.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 11:57
zeleniy написав: Dr_4e написав: Вы уверены, что вам важны ответы на эти вопросы.
Ви собі на них дайте відповідь... мені не треба - не маю жодних проблем ні змовою ні з язиком... Dr_4e написав: Вас никто не ущемляет
От дякую, благодійнику, що на моїй землі мене "нікто нє ущемляєт". Скажу вам по правді у вас, навіть якщо дуже цього забажаєте, і не вийде мене "ущєміть" - ущємлялка ще не виросла Dr_4e написав: - живите долго, счастливо и дайте жить другим как они того желают.
А вам хтось жити заважає? Чи не ті "казли", що і батьку Януковичу???  Якщо ті самі, то мушу вас засмутити, - щасливо жити у вас не вийде, бо "казли" ці в головах живуть тих, кому заважають... Як в Булгакова, пам'ятаєте? - разруха не в клозетах, а в головах. Dr_4e написав: Вы уверены что сами не разговариваете на суржике? 
Вам яке діло? П.С. Якщо вам до ніку, замість підкреслення додати букву "о" чи "0" то нік, на мою думку, буде більш точним з огляду на вашу манеру спілкування з людьми... Не ображайтесь 
И того, "по нику",  : мне ни какого дела нет до ответов на эти вопросы. А зачем Вам ответы мои?  Зачем интересуетесь?  Вот и не мешайтесь в чужие дела. Да какие обиды с утра? ЗЫ: ну насчет щемилки, сошлемся на Фрейда. 
-
Dr_4e
-
-
-
-
-
-
-
ak-alexey
-
-
- Подякував: 178 раз.
- Подякували: 602 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 12:01
Marcus_Junius_Brutus написав:Противники ПР почему-то никак не хотят лишить ее этого инструмента. Им идеологические галлюцинации важнее.
Именно так. Принципы во всем придерживаться строго "украинскости" не дают оппозиции реально смотреть на вещи. Все видят под одним углом: Россия плохая, Совок возродится, медведи, балалайки, а унас голодомор и Мазепа.
-
морская
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 12:02
А можно ли верить, что опрос составлен верно? Что мы видим реальные цифры от реальных людей?
-
морская
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 12:10
Вірить опитуванням навряд чи можна. Однак, якщо "опозиція" піде з цього електорального поля - його займе інша політсила. Вона і опозицією стала не за волевиявленням народу - а завдяки тушкам. "Опозиційні" партіїї перемагали в 2002, в 2006 коли Мороз зрадив, в 2007 вже без Мороза. А це ж вже не опитування, а історія.
-
Ворон
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 12:39
mortimer написав: Я в нём и не нуждался. Но речь ведь не обо мне лично?  В даному випадку, мені цікава саме ваша позиція, оскільки позицію усіх інших ми з'ясувати не можемо - можемо оперувати лише власною точкою зору. Ще було би дуже цікавим дізнатися, чому ви не потребували додаткового статусу для російської мови в Україні. mortimer написав: До 80%. При всій повазі до вас поняття "до 80%", по-перше, дуже широке - від 1 до 80, а по-друге, ніким і ніде документально не підтверджене... mortimer написав: Те же вопросы я могу вернуть Вам в адрес украинского. Не путаете ли Вы проблемы? Звичайно можете, але питання задані вам з єдиною метою - визначити вашу думку щодо кількісного і якісного складу населення, яким надання статусу російській мові дійсно важливе в повсякденному та діловому житті. Відповідь, на мій погляд, на це питання одна і дуже проста - в Україні дуже малий відсоток населення, які дійсно занепокоєні мовними проблемами. Не зважаючи на те про яку мову йдеться. mortimer написав: Я знаком с другими людьми.
З людьми, життя яких покращилося від надання статусу російській мові? Я радий за таких людей, яким до щастя залишалося тільки статус язику надати.
-
zeleniy
-
-
- Подякував: 605 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 12:44
Dr_4e написав:И того, "по нику",  : мне ни какого дела нет до ответов на эти вопросы. А зачем Вам ответы мои?  Зачем интересуетесь?
А я вас питав? Мені ваша думка не цікава. П.С. Видно просвітлення, від надання статусу вєлікому і могучєму, на вас так і не зійшло... Сумно...
-
zeleniy
-
-
- Подякував: 605 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
|