|
Українці проти російської мови, НАТО, імпічменту президента |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Вів 02 жов, 2012 13:15
zeleniy написав:При всій повазі до вас поняття "до 80%", по-перше, дуже широке - від 1 до 80, а по-друге, ніким і ніде документально не підтверджене...
Известный мне максимум - 83%. Уровень будет зависеть от количества опрошенных, качества выборки, умысла и квалификации организатора опроса.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 13:19
zeleniy написав: mortimer написав: Я знаком с другими людьми.
З людьми, життя яких покращилося від надання статусу російській мові? Я радий за таких людей, яким до щастя залишалося тільки статус язику надати.
Нет. С теми, которые жалуются на отсутствие статуса.  Не стоит ко всем оппонентам относится свысока.
-
mortimer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 13:21
Це лише наші з вами слова... Показовим був би консультативний референдум - дізналися б кількість небайдужих до питання язика, мовний склад населення та готовність витрачати гроші на багатомовність.
-
zeleniy
-
-
- Подякував: 605 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 13:22
zeleniy написав:в Україні дуже малий відсоток населення, які дійсно занепокоєні мовними проблемами
Это не так. Достаточно завтра полностью запретить русский (или украинский), и Вы сразу увидите количество "обеспокоенных".
-
mortimer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 13:23
zeleniy написав:Показовим був би консультативний референдум - дізналися б кількість небайдужих до питання язика, мовний склад населення та готовність витрачати гроші на багатомовність.
Не спорю. Хотя и в этом случае есть место для манипуляций.
-
mortimer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 13:25
mortimer написав: Нет. С теми, которые жалуются на отсутствие статуса. 
Ну статус у язика вже є, а от чи покращилось життя ваших знайомих мені не зрозуміло. mortimer написав: Не стоит ко всем оппонентам относится свысока. Я до вас звисока відношусь?
-
zeleniy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 13:30
zeleniy написав: mortimer написав: Нет. С теми, которые жалуются на отсутствие статуса. 
Ну статус у язика вже є, а от чи покращилось життя ваших знайомих мені не зрозуміло.
Их такие глубины не волнуют, в отличие от Вас. Иначе они не додумались бы избрать регионалов. zeleniy написав: mortimer написав: Не стоит ко всем оппонентам относится свысока. Я до вас звисока відношусь?
У меня сложилось такое впечатление. Надеюсь, ошибочное. 
-
mortimer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 13:31
zeleniy написав: Dr_4e написав:И того, "по нику",  : мне ни какого дела нет до ответов на эти вопросы. А зачем Вам ответы мои?  Зачем интересуетесь?
А я вас питав? Мені ваша думка не цікава. П.С. Видно просвітлення, від надання статусу вєлікому і могучєму, на вас так і не зійшло... Сумно...
Оно и видно.  Вас интересует только СВОЯ думка. А неплохо бы еще и, хотя бы терпимее ко мнению других относиться. Вы Эуропеець!  Меня не интересует постольку не особо повлияло. А чиновники пусть хоть 20 языков учат. А вот навязывания - не люблю. 
-
Dr_4e
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 жов, 2012 13:32
mortimer написав: Достаточно завтра полностью запретить русский (или украинский), и Вы сразу увидите количество "обеспокоенных".
Можливо, але тут є два суттєвих моменти: 1. У незалежній Україні ніхто і ніколи не забороняв ні язик ні мову. Це принципово. Тож по-факту, кількісний і якісний склад занепокоєних зараз і занепокоєних при повній забороні буде різною. 2. Яка буде ступінь занепокоєності? Розмови на кухні чи 83% населення вийде під ВРУ?
-
zeleniy
-
-
-
-
Профіль
-
-
|