|
У "Батьківщини" рейтинг знижується, в "УДАРу" расте" - резул |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 10 жов, 2012 07:34
zeleniy написав:Вибрана правильна стратегія - обираєш в окрузі найбільш поважну людину і робиш їй пропозицію від якої вона не може відмовитись...
Да эта стратегия четко передрана у Френсиса Коппола он ее замечательно показал в Крестном отце))) П.С. а если серьезно реально ребята работают неплохо в рамках выбранной стратегии... я даже немного удивлен как у них все красиво клеится...
-
odessit2007
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 4547 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 10 жов, 2012 10:15
odessit2007 написав: П.С. а если серьезно реально ребята работают неплохо в рамках выбранной стратегии... я даже немного удивлен как у них все красиво клеится...
А я не дивуюся. Дана стратегія не може не працювати - в Україні найбільш вагомі пропозиції робить влада...
-
zeleniy
-
-
- Подякував: 605 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 10:21
zeleniy написав:Дана стратегія не може не працювати - в Україні найбільш вагомі пропозиції робить влада...
Правда, вона їх не виконує, але це ж не важливо?
-
ricardo
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 жов, 2012 11:40
ricardo
Ну це зважаючи які пропозиції. Наприклад, ви успішний бізнесмен-фермер. У вас землі 15-20 тис. га. Декілька сільгоспвиробництв. Даєте роботу тисячам людей. Фінансуєте соціальні проекти. І ось вибори. Викликають вас у штаб відомої партії і кажуть - йдеш у депутати мажоритарником під нашими прапорами, а якщо ні то у багатьох людей виникнуть сумніви щодо чесності твого бізнесу, повноти сплати податків, дотримання санітарних норм, трудового законодавства, правил пожежної безпеки, законності оренди та приватизації державного майна... І от людина думає піти у владу і отримати додаткові бонуси та зберегти бізнес, а з ним і все те, що ти робиш для громади чи стати в позу і зрештою віддати все і бізнес, і владу, і здоров'я, а може і волю?.. Чи ви думаєте, що такі пропозиції та обіцянки влада не виконає? Я знаю декілька чоловік, які не ризикнули перевіряти.
-
zeleniy
-
-
- Подякував: 605 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
|