|
|
![]() Re: Був дефіцит доларів, а тепер починається дефіцит гривніЖаль вытерли мой пост про одного персонажа (Доктора Пи) и про нашего персонажа, который тоже пи... но проблема в том, что многие слушали эти басни и верили!
![]() Только я не помню, чтобы он свою облигацию здесь показал - он выложил здесь образец с нулевым серийным номером. И на просьбы отсканить и выложить он реагировал также, как и на мою. Ув. Александр Охрименко Пользуясь случаем, прошу выложить на своём сайте (ну или хотя бы здесь, если сайт ещё не будет готов) скан приобретённой казначейской облигации (либо ссылку на скан, если Вы её где-то выкладывали), которую Вы приобрели. Спасибо. ![]() Re: Був дефіцит доларів, а тепер починається дефіцит гривніПочитав я статтю п. Охріменко і побіг в державний банк - доларів прикупити. Ціна ж впала, банкам гривня потрібна - потрібно виручити бідак. Банк таких як я "рятівників" і чергу записує і раніш ніж через кілька днів ніяк "врятувати" не вийде. Може то в нас у провінції не розібрались, чи п. Охріменко в іншій Україні живе? В тій де Азарова вітають щасливі робітники з середньою з/п 3500 де Янукович почув кожного і будує країну для людей? Але на жаль, я живу в іншій Україні.
Тож досить писати байки. ![]() У міністерстві Порошенка прогнозують курс долара 9,5
Понеділок, 26 листопада 2012, 19:10 Максимальний прогноз курсу гривні до долара становитиме в 2013 році 9,5 гривень за долар. Про це йдеться в консенсус-прогнозі Мінекономрозвитку, передає УНІАН. Середній курс гривні до долара становитиме в 2012 році 8,08 грн/дол (при максимальному прогнозному значенні 8,41 грн/дол), а у 2013 році - 8,55 грн/дол (максимальний прогноз - 9,5 грн/дол). Згідно із прогнозом, зростання реального ВВП України в 2012 році становитиме не більше 1%, а в 2013 році зростання ВВП становитиме 2,9%. Прогноз показника середньої зарплати в Україні в 2012 році становив 3,040 тисяч гривень, а в 2013 році - 3,384 тисяч гривень. Індекс споживчих цін в 2012 році становитиме в середньому 2,3%, в 2013 році - в середньому 6,9%. Прогноз припливу інвестицій в 2012 році становитиме 5,993 мільярдів доларів, у 2013 році - 6,334 мільярдів доларів. Негативне сальдо платіжного балансу в 2012 році, згідно із консенсус-прогнозом, становитиме 12,085 мільярдів доларів, а в 2013 році - 11,483 мільярдів доларів (6,3% ВВП) при прогнозному обсязі експорту в 97,584 мільярдів доларів, імпорту - в 109,96 мільярдів доларів. Нагадаємо, у серпні консенсус-прогноз встановлював зростання реального валового внутрішнього продукту (ВВП) країни в 2012 році на рівні 2,3% замість 3,2% прогнозованих у квітні 2012 року. ![]() Александр_Охрименко Пане експерт, дайте відповідь на питання - де знайти інформацію про ваш центр!
|
|